• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada bebek görmek

birsen

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
29 Haziran 2013
Mesajlar
115
Tepkime puanı
2
Yaş
25
rüyada bebek görmek

Selamın aleyküm gönül sızım

Rüyamda bir otobüsün içindeydim.Kucağımda kendi bebeğimi görüyordum,kucağımda uyuyordu.Sonra birden uyandı ve gülümsemeye başladı, yemyeşil gözleri vardı(bebek yeni doğmuştu).Sonra bebeğimi kaybettim bir vakit sonra bir bayanla konuşuyordum , o bayan benimle konuşurken bana bebeğimi verdi.(bayanı tanımıyorum).
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Ve Aleyküm Selam Gönül Dostum Rüyanız hayrolsun inşallah.
Rüyada bebek görmenin tabiri, rüya içinde görülen diğer olaylar ve koşullara bağlı olarak değerlendirilse de, genel anlamı itibarı ile iyi ve hayırlı olarak yorumlanır.

Rüyada yeni doğmuş olan bebek görmek, sevinç ve mutlulukla tabir olunur.Bebeği kucağına alıp sevdiğini görmek, güzelliğe,mutluluğa, hayra ve menfaate işarettir.

Sevgi O Kadar Suistimale Açık Masum Bir Bebek ki Herkes Ona Nefsine Göre Elbise Biçer ...
Sizi her öveni Dost sanmayin... Sizi öveni dost döveni düşman olarak görmeyin!
Neden övüldüğünüzü ve dövüldüğünüzü sorgulayın.

"bebeğimi kaybettim " Bazı yaşanan kötü olayların sonucunda feraha
ve huzura çıkacağınıza delalettir..
Hepimiz gel-gitler yaşıyoruz, gençsin, hayatın yolun başındasin!
Hayatta hep olumlu bak!!Hayırlı gunler Kardesim ..
 

nesrin

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
21 Temmuz 2013
Mesajlar
105
Tepkime puanı
1
rüyada bebek görmek

selamünaleyküm, rüyamın bilinç altı rüyası olup olmadığını bilmiyorum, böyle bir beklentimiz olduğu için mi bilmem ama eşimle beraber aynı gün benzer rüyalar gördük. Eşim rüyasında ikiz bebeklerimiz olduğunu ve isimlerinin de Muhammed ve Mustafa koyduğumuzu görmüş. Bende hamile olduğumu ve eşimle bir hastaneye gittiğimizi görüyorum. Çok kısa bir süre içinde nasıl olduğunu anlamadan doğum yapmışım (sezeryan) ayakta geziniyorum. Hiç bir ağrı sızı hissetmiyorum. Hastaneye elleri kolları dolu bir şekilde ailem ve akrabalarım geliyorlar. Benim üzerimde hastane pijamaları onları karşılıyorum. Bebeği görmek istiyorlar, onlara henüz bebeği benimde görmediğimi söylüyorum. Sonra kendimi evde buluyorum. Erkek yeğenim ve yanında bir çocuk daha var, beraber pencereye çıkmışlar oturuyorlar. Korkuyorum, ani hareket yapıp düşmemeleri için sessizce yaklaşıp pencereden indiriyorum.
Hayırlı günler...
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Ve Aleyküm Selam Hayırlı bir rüya da olabilir, Bilinçaltı ve rüya da AllahuAlem ama Oğlunuz olursa adini Muhammed yada Mustafa koymaniz gerekli..
Hakınızda Hayırlısi güzel haberinizi beklerim..

Bu yorumu yaparken sevdiğim bir arkadasimin yasadiği komik bir olay aklim gitti..
yeni evli olan arkadasim esma esine derki "Kocacigim hadi Gozun aydin yakinda 3 kisi olacağiz.. esinin de gözleri parlar cook sevindim desene
bebek geliyor esma arkadasim da der ki_yook annem geliyor.. misali...
Selametle..
 

Sema ŞAHİNDURAN

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
22 Şubat 2014
Mesajlar
5
Tepkime puanı
0
SelamunAleyküm.
Hayırlı günler. Rüyada bebek gördüm, bu sabah rüyamda ablamın erkek bebeğini emanet almışım.Emanet olduğu için bebeği kardeşlerime de vermiyorum.Rüyamda bir sohbet cemaatında bulunuyorum ve oraya giderken bebeği evde bırakmışım.Beni sohbetteki kisiler türbelere gezi icin götürüyorlar, ben ağlıyorum bu kadar uzak yere neden geldik bebek aglarsa ben yetisemem o daha bebek diyorum. Sonra beni eve bırakıyorlar bir sekilde.Ama bebeği çok seviyorum, hep onun bebek kokusu burnumda sanki. Benim bebeğimmiş gibi sahiplendim, ablama nasil vereceğimi düşünüyorum. Sonra içeriye girdim o sırada bebek uyanmış, altını temizledim terlerini sildim.Sonra benimle sohbet etti bebek.Günün nasıl geçtiğini, annesinin ne zaman döneceiini sordu, bende onun saçlarını tarıyordum.
Böyle bir site yaparak insanların duasını kazanıyorsunuz Allah (c.c ) razı olsun sizden. Hayırlı günler inşallah.
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Ve Aleykümselam Hayırlı günler. Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada yeni doğmuş olan bebek görmek;
sevinç ve mutlulukla tabir olunur.Bebeği kucağına alıp sevdiğini görmek, güzelliğe,mutluluğa,gelişim ve değişime hayra ve menfaate işarettir.
Sen Sema kardeşim kalbindeki muradi yanlış yerde ve taa uzaklarda ariyorsun!!Oysa derdinin devası da Sende ve Seni Yaradanda dir...
Sabırlı olursan her murada selametle erersin...

duaa..
 

muku

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
28 Mayıs 2014
Mesajlar
21
Tepkime puanı
0
Hayırlı günler. Rüyamda matine gibi bir yerdeydim . 2 katlıydı sonra teyzemi gördüm onun yanına gittim ona sarıldım .Sonra bir genç kızdı sanırım elinde bebek vardı ve yanıma yaklaştı , sonra çok sevdiğim öğretmenim bana o bebeği istersem kucağıma alabileceğimi söyledi. Ben hayir dedim görmüyormusun bebek sakat , korkarım dedim.Sonra bebeğe baktım eli kırıktı sanırım . Bebeğe 10 cent vermek istedim öğretmenim o kadar küçük yani mıktarı küçük para verme dedi. Sonra bebeğin hasta olduğunu ve kana ihtiyacı olduğunu söyledi. kan grubu A+ miş benimde A+ dedim ama tek çeşit kan vermek gerekiyormuş gibi bişeyler işittim . Arkadaşlarımada haber verdim ,sonra öğretmenime bebeğin ismini soylmesini istedim (çünkü kanımı ona bağışlamak istiyordum) Öğretmenim söylemedi defter ve kalem verdim yazdı . Ama okuyamadim sonra küpelerimi tutuğum kutumu actim bütün küpelerim bana para gibi geliyordu bir kaçını seçtim en yakin arakdaşım yanlızca bi küpemi vermek istemedi. Tamam dedim sonra o küpeleri bebeğe verdim ama dedigim gibi hepsini para gibi görüyordum.
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Hayırlı günler. Rüyaniz Hayr olsun;
Rüyada bebek görmenin tabiri, rüya içinde görülen diğer olaylar ve koşullara bağlı olarak değerlendirilse de, genel anlamı itibarı ile iyi ve hayırlı olarak yorumlanır.

Rüyada bebek görmek;
sevinç ve mutlulukla tabir olunur.Bebeği kucağına alıp sevdiğini görmek, güzelliğe,mutluluğa, hayra ve menfaate ,Hayattinizdaki değişim ve gelişmelere yorumlanir..

Rüyasında başkasına ait bir sakat bebek görmek ;
uyanık hayatınızda bazı şeylerin cevabını bulamadığınızı, bir bütünlük arayışı içinde olduğunuzu, bir takım şeylerin nedenini sorguladığını gösterir.
nimetlere şükretmemeye ve sağlığının kıymetini bilmemeye ayrica bazen nefsinize kapilip bir An olsa da vicdanınızı duyamadiğiniza yorumlanır.
Her türlü şeyde görülen özür ve kusur kaçınılması mümkün olmayan durumlara işlenen bir hatadan dolayı tövbe etmeye yahut özür dilemeye delalet eder..
Rabimin size verdigi nimetlere cookca şükr edin kardesim..şükür edilmeyen nimetler kaybedilebilir...

Rüyada kan verdiğini,kan vermek istediğini görmek;
İçinde bulunduğunuz çatışma ortamından, gerginliklerde uzaklaşmak için daha fazla sabır, daha çok çaba sarf etmeniz gerektiğini ifade eder

Rüyada küpe görmek; çesitli sekillerde tabir olunur..
yaşadığınız olay ve SIKINTILAR kulağınıza küpe olsun.. reel hayatta iletişim konularında mesajlar verir. Kulağı işaret eder.

bir müsibet bin nasihatten iyidir."demiş atalarımız, demiş demesine de bazılarının bir kulağından girip ötekinden çıktığı için
ya da yaşadıkları üzerine kafa yorup derinleşmek, kendiyle yüzleşmek yerine, inkar mekanızması dediğimiz savunmaları kullanarak,
seçimlerimize hep kilif uydurur gideriz..ve boylece kardeşiniz musibetlerden de hic kurtulamaz seklinde yorumlanir..selametle..
 

kzded

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
1 Haziran 2014
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Öncelikle Merhaba arkadaşlar...

Rüyamda birisi evleniyordu. Anne tarafı kuzenlerimden galiba. Bende gelini evden çıkarmalarına yakın bir odadan annemlerle gelini izliyorum. Gelinin kurdelesini falan kestiler. Bir tane bebek vardı anne tarafından. Dayımın mıydı kimindi bilmiyorum ama anne tarafından olduğu kesin. Böyle insanların ortasında dikdörtgen şeklinde bir alan var ortasında beyaz bir bez yol gibi. Bir şey oluyor, Herkes Allah u ekber, Allah u ekber diyor.
Bebek o beyaz yol üstünde yürümeyi bilmeyen bebek yürüyor hatta uçuyor gibi. Herkesi zorla yere oturtmuş gibi bir şey oluyor. Secdeye yatacakmış gibi oluyor herkes. Sonra bebek tam orta yerde duruyor daha yürüyemiyor yere düşüyor. Sonra bebek emekleyerek bizim olduğumuz yere doğru geliyor elimi tutuyor, bana bakıyor, gözleri çok güzeldi kocaman yeşilimsiydi. Hafızasındaki gördüğü şeyleri benim aklımdan geçiriyordu.
Ardından değişik bir rüya olduğu için kendimi uyandırma gereği duydum nedense. Öyle uyandım. Şimdiden, yorumlarınız için teşekkürler.
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Merhaba Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada düğün görmek;
güçlü sevgi bağları, inanç, korku, evlilik, ilişki anlamlarını simgeler.

Rüyada Bebek görmek;
Bebek rüyası izzet ve kuvvete işaret eder. Rüyada bebek görmek iki şekilde tabir olunur. Erkek bebek, müjde ve sevinç,
kız bebek görmek; üzüntünün ardından gelecek bir müjdeye alamettir.

Rüyada yeşil gözlü bebek görmek;
güç ve iktidar sahibi ,Dindar bir erkeğe huzur, sessizlik, sakinlik, nasip, kismet olarak yorumlanir..

Rüyada Göz görmek;
gözler aydınlanma, bilgi, kavrama, bilinç, anlama, nazar anlamlarını simgeler.
Görünen her şeyin bir görünmeyen tarafı vardır.
Görüneni görmede hüner yoktur. Görünmeyeni görmede hüner ,keramet ve marifet vardır.Kissadan Hisse selametle..
 

nazz16

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
20 Ağustos 2014
Mesajlar
4
Tepkime puanı
0
Selamunaleykum.. Benim ablam yeni doğum yaptı, rüyamda bebeği çok özlüyorum gidip görüyorum ama bebegin saclarini beline kadar uzun görüyorum. Sonra ben oradaki insanlara kendim götürdüğüm kurabiyelerden ikram ediyorum.. Rüyamda devamlı bebekler görüyorum hayir olsun inşallah..
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada bebek görmek
Bebekler genel olarak masumiyet, cana yakınlığı ve yeni başlangıçları belirtir. Rüyada bebek görmek sizin kendi içinizde gizli kalmış değerlerinizin
ve potansiyelinizin farkında olduğunuzu gösterir.

Rüyada yeni doğmuş olan bebek görmek, sevinç ve mutlulukla tabir olunur.Bebeği kucağına alıp sevdiğini görmek, güzelliğe,mutluluğa, hayra ve menfaate işarettir

Rüyada Uzun Saçlı Bebek Görmek;
sıkıntılı bir sürecin sonucundaki müjdeli gelişmeleri içeriyor.

Rüyada kurabiye görmek ,yapmak;
gerçek hayatta küçük problemler yüzünden canınızın sıkıldığı anlamına gelir.

Rüyada kurabiye ikram etmek;
şu anda bazı sıkıntılarınız olduğunu ve bunları paylaşacak, anlatacak birilerine ihtiyaç duyduğunuzu göstermektedir. Çünkü rüyada ikram yapmak,
birine bir şey ikram ettiğini görmek paylaşma, bir araya gelme arzusunu gösterir.

Siz de bu günlerde ayni benim gibisiniz ..
“Ben kederimi ve hüznümü (üzüntümü) sadece (ALLAH)'a c.c arz ederim."YÛSUF - 86

Ben derdimi ne dostuma söylerim, ne düşmanıma. Zira, dostum üzülür,
düşmanım sevinir. Beni en iyi Rabb'ım bilir diyorsunuz selametle..
 

zülfiye

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
11 Kasım 2012
Mesajlar
17
Tepkime puanı
0
Selamlar ben zülfiye 22 yasinda evli bir bayanim son bir senedir ruyalarimda hep bebek görüyorum. Ya bebeğim oluyor arabayla gezdiriyorum, ya ağlayan erkek bebegi görüyorum. En son bu gece de başkasının bebeğini emzirdigimi gördüm. Bebek erkekti. Neden sürekli bebek görüyor olabilirizm ablam ?
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr Olsun.
zülfiye,seni hatırlıyorum,evlendin hayırlı olsun..
inşaAllah eski gibi çok şüpheci davranmıyor, herşeyde bir kulp ,bir olumsuzluk aramıyorsundur...

Rüyada bebek görmek ;
Bebekler genel olarak masumiyet, cana yakınlığı ve yeni başlangıçları belirtir. Rüyada bebek görmek sizin kendi içinizde gizli kalmış değerlerinizinve potansiyelinizin farkında olduğunuzu gösterir.

Rüyada yeni doğmuş olan erkek bebek görmek;
sevinç ve mutlulukla tabir olunur.

Bebeği kucağına alıp sevdiğini ,emzirdiğini görmek;
bereket, güzelliğe,mutluluğa, hayra ve menfaate işarettir
...
inşaAllah hazır olduğunuzda kendi bebeğinizde olur..bunu kafaya takma! Herşeyin hayırlısı...selametle..
 

zülfiye

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
11 Kasım 2012
Mesajlar
17
Tepkime puanı
0
Sagolasin ablam artik eskisi gibi şüpheli davranmiyorum dogrudur en azindan daha dikkat etmeye cabaliyorum. Çocuk çok istiyoruz ve sürekli bebek ve köpek görüyorum ruyalarimda anlam veremiyorum
 

muku

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
28 Mayıs 2014
Mesajlar
21
Tepkime puanı
0
Rüyada bebek görmek.
Selamün aleyküm.
Rüyamda açık hava gibi bir yerdeydım. Tanıdığım yakın arkadalarımın hepsi ordaydı. Sanki orda ders işliyorduk gibi hisettim. Bir bebek vardı rüyamda küçük yuvarlak yüzlü erkek bebek, kumraldı çok tatlıydı o bebeği ben çok sevdim. Normal bir bebek olmasına rağmen çok tatlı geldi gözüme ve kalbime. Eski sevgilim yanımda oturmuştu. Bebeği seviyordu ve ^babanın canı' dedi ona ve beni takmayan bir tavırla bebeği bana verdi. Rüyam daha uzundu ama aklımda kalanlar bu kadar birde ortam gün de değidi gecede değildi.
Şimdiden teşekkürler. :D
 

Seda01

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
11 Nisan 2017
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Merhabalar, rüyamı yorumlarsanız çok çok sevinirim.
23 ocak da sabah namazına kalkmıştım, normal de maalesef namaz kılmıyorum. Ama yaklaşık hep 1 ay için de sabah namazına kalkıp sadece istediğim şey için dua ettim.Ve 23 ocak da Sabah namazına kalktığım zaman ise 2 tırnağım da oje vardı. Sanki o an şeytan bana sürekli vesvese verip sabah namazına kalkmamamı söylüyor gibiydi ki 2 tırnağımda ki ojeyi silip abdest almak bana o an zor geliyordu. Ama çok şükür sildim ve namazımı kıldım.Ve ben sevdiğimden ayrılalı 2 ay olmuştu o zaman. Dua ettim ve bir işaret istedim. İşaret istedim ki daha fazla üzülmeyeyim. Sadece olucak ise sabırla bekleyeyim diye. Bilmiyorum dinde böyle birşey var mı? Rüyalar ile mana yüklenir mi bilmiyorum.

Birde ben bazen iş olduğu zaman dönemsel olarak çalışıyorum yani beni arıyorlar müsait olursam işi kabul ediyorum.Ve rüyamda ise normalde çalıştığım bayanın işinde yine çalışıyorum. Ama o rüyamda etek giyinmem gerekiyor ve benim de külotlu çorabım yırtık. Birkaç tane daha külotlu çorap var aralarında krem rengi de var. Ama ordaki başka erkek çalışan bana yeniden siyah külotlu çorap alıyor, onu da giyinmiyorum ki tam hatırlamıyorum ama sanırım siyah pantolonum vardı. Neyse işe başladığım da ise bana erkek çocuğumu getiriyorlar. Ama benim haberim yok çocuğumun olduğundan ki o an getirdiklerin de öğreniyorum. Çocuğumun ağladığını söylüyorlar yanıma getiriyorlar ama ben ağlamasını duymuyorum. Kucağıma alıyorum onu kucağımda uyutuyorum ve kanepe gibi birşeye bırakıyorum. Çocuğumu öpüyorum ve kapısını kapatıcakken 3-4 tane kedi görüyorum ve onları çocuğuma zarar vermesin diye kovuyorum, kapıyı kapatıyorum.

Bu rüyayı gördükten 2 saat sonra ise çalıştığım bayan beni arıyor ve işe çağırıyor ama müsait olmadığımı söylüyorum. Erkek çocuğunun anlamına baktığım da ise içinde ukte kalan birşeyin olması sevinç ve mutlu haber diyor. Ben bu erkek çocuğunun anlamını ise sevdiğim adamdan haberin gelmesine yormuştum ta ki rüyamı gördükten 1 ay 1 gün sonra 24 şubatta onun yanında elini tutan başka bir kız görene kadar. Ama çok garip geldi kader yine bizi karşılaştırdı ve biz birbirimize baka kaldık.Ve çok şaşırdık. Onun omzunun yanından geçerken ben, elini tuttuğu başka kız. O akşam eve giderken yolumu uzatarak gittim. Yani fikrim değişti ve o yoldan gittim. Görmeden önce keşke görsem diye içindem geçirmiştim .Çünkü onun oturduğu semtten gidiyordum, onu o kız ile görmeden yarım saat öncesin de sadaka vermiştim.

Bu kişi bana 16 martta özlediğine dair mesaj atmıştı. Kısa bi konuşma geçmişti aramızda.Tabi şuan konuşmuyorum. Ben onu öyle gördükten sonra böyle bir şeyi hiç beklemiyordum açıkçası yazmasını yani. Ama hep aklımdaydı haber ondan mı gelicek diye. Ama hep ona yordum ki onu öyle gördükten sonra mesaj atıcağını düşündüm ki beklemediğim anda gerçekten atmıştı. Dedim o gün beni gördükten sonra yazar. 23 ocak da rüya görmüş olup daha sonra 23 martta tekrar rüya görüyorum. Ben bu tarih olayına takıldım ki diğer rüyamı da 23 ocak da görmüştüm yani bilmiyorum bu tesadüf müdür? 2. Rüyamı sabah namazından hemen önce gördüm çünkü alarmı 5.30 a kurmuştum, alarm çaldı. Diğer ilk rüyamı da namazımı kılıp uyuduktan sonra görmüştüm.

2.Rüyam ise; ben ve yanım da bir erkek var ama erkeğin yüzünde beyaz bi maske vardı o yüzden yüzünü göremedim ama onu öper gibi aslın da öpmekten utanır gibi bi durumdaydım sanki. Ama mutlu bir haldeydim ayrıca. Şöyle birşey var ki o anda uçan büyük, gösterişli beyaz kanatlı bir at bizim sol tarafımıza biraz uzağımıza önümüze indi. Üstünde ise bir adam var, adamın üstün deki kıyafet ise hani sanki demir zırh ile kuşanmış bir tarz da gibiydi. Önünde halk vardı ve biz sahne de gibiydik . O atta ki adam sanki halka bir konuşma açıklama yapıcak gibiydi.

Ben sevdiğim adam için dua ediyorum hayırsız ise hayırlı olmasını Rabbimden istiyorum ki kaderim ise yazsın diye dua etmiştim. Rabbim bu dualar ile belki de bana bir cevap verebilir mi diye düşünüyorum bazen. Uçan kanatlı atın anlamı ise araştırdığım kadarıyla mutlu olan günlerin yaklaşması ve gönülde ki eş denilmekte. Şunu da belirtmek istiyorum bu kişi ile sosyal ağdan tanışmıştım. Bu kişi bana 2015 mayısta mesaj atıyor ama ben mesajına cevap vermiyorum. Daha sonra 2016 Haziran da konuşmaya başlıyoruz. 2017 de ise böyle bir durum ile karşılaşıyorum. Bazen düşünüyorum hayatımı birleştireceğim kişi mi diye ki herşeyi hakkıyla bilen Allahtır. Ama rüya ile bir mesaj olabilir mi? Rüyam da erkek bebeği ondan gelicek haber diye yorumladım. Gerçekten haber geldi. Sonra uçan atı da internetten ataştırdığım kadarıyla güzel günlerin yaklaşması ve sıkıntının gitmesi olarak. Belki diyorum daha zamanı vardır.


Böyle işte rüyalarım. Ama ben ilk rüyamı unutamıyorum. Sürekli aklımda ve etkisin de kaldım ki o olayı yaşadıktan sonra. Birde sabah namazından sonra görülen rüyalar hayırlıdır mesaj içerir yorumlarını okumuştum. Sadece dua ettim hayırlısı ise yazsın Allahım diye. Ama devamı yok. Bundan sonra ne yaşarım bilmiyorum. Ama ben sevdiğim kişi ile sürekli en fazla 3.5 ayda bir iletişimimiz olmakta.Ve diyorum ki bu olaydan sonra bu zaman geçtikten sonra yine birşey olabilir mi diyorum ki 2. Rüyamın yorumuna bağlı kalarak. Siz nasıl yorumlarsınız?
 
K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Rüyam da otobüste yolculuk ediyorum ve taş evlerin olduğu bir yere geldik tarihi bir yer orada gezinirken yanım daki arkadaşım bana pasta almamı söylüyor gidip pasta alıyorum para veriyorum kağıt birazda bozuk para param bitiriyor oradan ayrılırken bebek var hamağın içinde bebeğe iyi bakamıyorlarmış bebeği biraz sevmek için alıyorum ve kaçırıyorum kız bebek bir yerde saklanıyoruz ve bebek açıkıyor emzirim mi diye yanımdakine soruyorum adını soy adını unutma diyo ve ben de emziriyorum bebekte baya açıkmış emiyor beni sonra kapı açılıyor beni karnımdan 3-4 el ateş ederek vuruyorlar son nefesimi aldım yanımdaki arkadaşımı da vuruyorlar bu şekilde uyandım ve ben anneydim bir oğlum var onu emziriyorum
 
Üst Alt