• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

ruyada bebek emzirmek

E

elifka

Kayıtsız
Misafir
Merhaba
Uzun yillardir cocugu olmayan evli bir bayanim. Ruyamda bir oglan bebegimin oldugunu ve onu emzirdigimi gordum. Cok sutum vardi fazla akani silmek icin bez istedim yanimdakilerden. Herkes cok mutluydu. Ben de cok mutluydum.
İsim elif guler
yas 35
Evli
bayan

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hos geldiniz misafir kardesim..aslinda hepimiz su Fani dunyada misafir degilmiyiz?
Ruyalariniza Hayırdır inşallah diyelim Rabbim HAYRA cikarsin!veya en HAYIRLISINI versin..
HER ŞEYİN BİR VAKTİ VE SEBEBI VARDIR !!
ama bir sey Sizin istediginiz zaman da olmuyorsa inanin bunda da bir SIRRI-i hikmet ve sebep vardir..

Ruyamda bir oglan bebegimin oldugunu ve onu emzirdigimi gormek;
Rüyada erkek bebek görmek iyi bir haber almaya işarettir.
sevincdir..berekettir insallahuRahman..
Hayirli Geceler..

teslimiyet

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada bebek emzirmek

selamünaleykum , sizden Allah cc izniyle rüyamı yorumlamanızı istiyorum.Rüyamda benim çocuğum varmış hep onu emziriyorum aynı zamanda arkadaşımda benim bir kızım varmış annem onlara götürmüş bembeyaz ve çok güzelmiş benim gördüğümde de çocuğum güzel ve sürekli emiyor bende hep onu sarıyorum, koruyorum şimdiden Allah c c razı olsun.Selametle kalın.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam..Hosgeldiniz kardesim..
her ruya sahibinin maddi manevi icinde bulundugu ortam ve kosullar medeni hali de goz onune alinarak yorumlandigini bilmenizi isterim..
Ruyada bebek gormek masumiyet cana yakınlığı ve yeni baslangıçları belirtir. ..
ayni zaman da Bebekler icinizdeki incinebilir temiz kalpliliğinizi çaresizliğinizi ve bozulmamış temiz ahlakınızı gösterir.
Ruyadaki bebekler sizin kendi içinizde gizli kalmış değerlerinizin ve potansiyelinizin farkında olduğunuzu gosterir. ..

Ruyaniza Hayirdir ins. diyelim Rabbim Hayra cikarsin..
Rüyada bebek emzirmek bir kadının kendi evladını emzirdiğini görmesi evladının büyük mertebeye ve makama işaret..kendisinin de
Allah cc. kattindan bir lutuf ile nimetlendirilmesi seklinde Yorumlanir Allahu alem...
göğsünuzden sut gelmesi evlendiginizde Allahu alem cook mutlu olacaginiz seklinde yorumlanir..
Ya Sabir Ya Selamet Hayirli gunler kardesim..

Üst Alt