• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada bebek emzirmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba kardeşim, Rüyaniz hayr olsun
rüyada göğsünden süt geldiğini görmek ;
Evlilik,zenginlik ,ilim,bereket güç ve kuvvette yorumlansa da bu günler de gereğinden fazla endişe,sıkıntı ve stres içinde olduğunuza işarettir.
Lütfen biraz rahatlatın kendinizi! Biz kul olarak elimizden gelen gayreti gösterir, yapabileceklerimiz yapar, sonrasını Allah c.c nün taktirine bırakırız.
Olayları ve sonuçları değiştiremeyiz. Allah c.c nün bizim için en hayırlısını vereceğine inanin...En doğrusunu Allah c.c bilir.

Bir müslüman olumsuz durumlarla karşı karşıya geldiğinde şiddet, kin, inat, isyan, öfkeye karşı en etkili duruş sabır, sevgi, Allah'a biat, tevekkül, sağ duyu ve yumuşak huyluluktur.
ALLAH yar ve yardımcın olsun.

ys8276

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm, rüyada bebek emziriyordum, bebek benim bebeğim değil erkek mi kız mı bilmiyorum. Etrafımdaki insanlar tamam doydu bebek dediler ve emmeyi bırakınca göğsümden süt akmaya devam etti.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam kardeşim, Rüyaniz hayr olsun.
Rüyada bebek emzirmek;
bir kadının kendi evladını emzirdiğini görmesi evladının büyük mertebeye ve makama ve gebeliğe ya da bereketli yeniliklere işarettir.

Evlilik,zenginlik ,ilim,bereket güç ve kuvvette yorumlansa da bazende bu günler de gereğinden fazla endişe,sıkıntı ve stres içinde olduğunuza işarettir.

Başkalarını dinlemeyi değil kendi kalbinizi ,vicdanınızı dinlemeyi öğrenin.....
Lütfen biraz rahatlatın kendinizi! Biz kul olarak elimizden gelen gayreti gösterir, yapabileceklerimiz yapar, sonrasını Allah c.c nün taktirine bırakırız.
Olayları ve sonuçları değiştiremeyiz. Allah c.c nün bizim için en hayırlısını vereceğine inanin...En doğrusunu Allah c.c bilir. selametle..

ys8276

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Tesekkur ederim cevap icin

nevus57

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada erkek bebek emzirmek

Selamün Aleyküm sitenize yeni üye oldum. 1 çocuğum var ve tekrar çocuk istiyorum Allah'ın izniyle ama 2 düşük yaptım. Rüyamda beşikte ağlayan bir bebek vardı, bir bebeğe göre çok küçüktü ve kırmızı bir tulumu vardı. Kucağıma aldım bebeği emzirdim, emzirdikten sonra eltime verdim kucağına.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Rüyada erkek bebek emzirmek;
bir kadının kendi evladını emzirdiğini görmesi evladının büyük mertebeye ve makama ve gebeliğe ya da bereketli yeniliklere işarettir.

rüyada göğsünden süt geldiğini görmek ;Evlilik,zenginlik ,ilim,bereket güç ve kuvvette yorumlansa da bazende bu günler de gereğinden fazla endişe,sıkıntı ve stres içinde olduğunuza işarettir.

Olayları ve sonuçları değiştiremeyiz. Allah c.c nün bizim için en hayırlısını vereceğine inanin...En doğrusunu Allah c.c bilir.

Rüyada beşik görmek;
Rüyayı gören kimse ister kadın olsun ister erkek olsun, eğer bekâr ise evleneceğine ve eğer evli ise çocuğu olacağına yorumlanir ..
"bebeğe göre çok küçüktü ve kırmızı bir tulumu vardı"
ilk once siz kendiniz ile olan sorun ve sorumluluklarınızı hal edin ,ruhen, psikolojik, duygusal olarak bir hazır olun da gerisi Allah cc. kerim.etrafınızdaki insanlara dikkat edin!!selametle..

qparlak

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleykum, rüyamda erkek bebegimi emzirirken gördüm. Bebegi defalarca emzirdim ve gögsumden süt aktigini gördum. Bebegin karninin doydugunu ya da acligini resmen hissettim, çok etkilendim. Simdiden yorumunuz icin tesekkur ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Rüyada erkek çocuk ,bebek görmek ;
güvenilir dostlara malik bulunduğunuza ve bütün hareketlerinizin herkes tarafından saygı ile karşılandığına işarettir.

Rüyada erkek bebek emzirmek;
Yaşamınızda olgunluk dönemine giriş yaptığınızı, olaylara daha objektif bakmaya başladığınızı, gelişmelerin iyi olacağını simgeler.

Evlilik,zenginlik ,ilim,bereket güç ve kuvvette yorumlansa da bazende bu günler de gereğinden fazla endişe,sıkıntı ve stres içinde olduğunuza işarettir.

gerçek hayatta gerçekten çok önemsiz bazı sorunları abarttığınızı, gereğinden fazla büyüttüğünüzü temsil etmektesiniz selametle...

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Ruyada bebek emzirmek

Ruyamda bi kucuk kiz bi bebek emziriyordum bebegin eli yuzu tombuldu bu ruyayi ikinci gorusum Yuce Rabbim serse hayira cevirsin hayirsa daim eylesin Insallah Aminnn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt