• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada bebek emzire görülmesi

merveoz

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
S.a ben yaklaşık 1 .5 ay önce bir rüya gördüm.toplu bir erkek bebeği emziriyordum diğer göğsümdende süt fışkırtıyordum baya süt vardı karşımda da bir kız çocuğu gördüm..birde komşum beni rüyasında görmüş göğüslerim açık şekilde apartmanın içindeki çöpe çöğ atmaya çıkmşım oda aaa nasıl öle çıkmış demiş bu rüyanında anlamını çok merak ediyorum .şimdiden çok teşekkür ediyorum ..

Hayırlı akşamlar

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirdir insallah..
erkek cocugu gecici gam ve kederden sonra mutluluk, huzur, surur seklinde yorumlanir ..
"göğsümdende süt fışkırtıyordum "
Allahin bir nimet ve lutfune nail olacaginiza Siz yeterki
Sabir ,Sukur Dua ve Namaz ile Allah a cc siginin ve O na tevekul edip teslim olun ve mahrem gizli dert ve SIKINTILARINIZI herkese anlatmayin..
HAKKI Halka mi sikayet etmeliyiz...?
Lutfun de Hos Kahrinda her nimet kulfetti ile geldigini de UNUTMAYIN...
Hayirli gunler..

merveoz

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
çok teşekkür ederim şuan da 1 aylık hamileyim onunla ilgili olduğunu düşünmüştüm demek ki değilmiş kelime yanlış olmuş göğsümden süt fışkırıyordu .. Inşallah hepimiz doğru yoldan gidenlerden oluruz....

Hayırlı akşmalar

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
çok teşekkür ederim şuan da 1 aylık hamileyim onunla ilgili olduğunu düşünmüştüm demek ki değilmiş kelime yanlış olmuş göğsümden süt fışkırıyordu .. Inşallah hepimiz doğru yoldan gidenlerden oluruz....
Hayırlı akşmalar

kardesim evet hamileleginiz ile ilgili her hamilellik biraz SIKINTI, mesakkat fiziksel, hormonsal, duygusal degisikligi ile insani biraz yorar..ama sonu ins.. surur, mutluluk ve huzur olmasi onemli ...
Allah yar ve yardimciniz olsun...Hayirli nur topu gibi bir evladiniz olsun.. anali babali buyusun ins...
:maasallah:acilangul1

merveoz

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun bakalım rüyamdaki gibi erkek mi olacak yoksa kız mı rabbim eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eylesin dualrınızı eksik etmeyin ...
Rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun ..

Hayırlı akşamlar

Üst Alt