• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada bebek emzirdiğini görmek

zeyno

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba Gönül Sızım Abla, Selamün Aleyküm,
Gece rüyamda bir bebeği emzirdiğimi gördüm. Sağ göğsümden emiyordu. Rüyamda kendime şaşırıyordum. Göğsümde süt varmıydı ki benim nasıl emiyor bu bebek diye düşünüyorum.
Sonrada başka bir rüyamda bir mektup okudugumu gördüm. Ne yazdığını hatırlamıyorum ama okuyunca çok duygulandım ve ağlamaya başladım. Hayır olsun inşallah.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba ve Aleykum selam
Rüyaniza Hayirdir ins. diyelim Rabbim hayra cikarsin..
Rüyada bebek emzirmek bir kadının kendi evladını emzirdiğini görmesi evladının büyük mertebeye ve makama işaret..kendisinin de Allah cc. kattindan bir lutuf ile nimetlendirilmesi seklinde Yorumlanir Allahu alem...
Lakin Siz evli degilsiniz..ve bebek emziriyorsunuz

"Hakkı bâtıl ile karıştırmayın bilerek hakkı gizlemeyin"
Bakara suresi 42 ayet..
Kardesim ilk once evleneceginiz insani bulup karar verinde hayirlisi ile evleninde ins. Sağ göğsünuzden sut gelmesi evlendiginizde Allahu alem cook mutlu olacaginiz seklinde yorumlanir..

Caferi Sadık (radıyallahü anh) a göre Rüyada Mektup Görmek altı şekilde tabir olunur;
a) Velayet, b) Hüccet (yani delil), c) Kuvvet, d) Menfaat, e) Hikmet, f) Riyaset.
fakat icinde ne yazdigini bilmediginiz icin bir SIR gizli bir duygu seklinde yorumlanir.. Selamet ile Hayra kalin..

eesila

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada bebek emzirmek

Merhaba sabah bu rüyayla uyandım,rüyamda memleketimde babamın evine geliyorum ve babamın komşusunun bizim eve kundaktaki çocuğunu bıraktığını görüyorum ve çocuk acıkmış ağlıyor. Önce düşünüyorum acaba bana kızarlarmı diye. Sonra yazık ağlamasın emzireyim nerden bileceklerki emzirdiğimi diyorum ve sol mememi çıkarıp emziriyorum ama süt çıkmıyor bebek emiyor ama sonra bebek uyumaya başlıyor. Çok mutlu oluyorum öyle güzel bebek ki sonrada uynıyorum. Lütfen rüyamı yorumlarmısınız? Bu arada 5 yaşında kızım var bir çocuk daha olsaydı diye akşam eşimle konuşmuştuk onun bir etkisi olabilirmi? Yorumu size bırakıyorum.
Şimdiden çok teşekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
merhaba iyi kalbli kardesim..Hayirdir insallah..

Rüyada Meme (gögüs )görmek Mahremiyet, Annelik, Manevi duygular, Bağımlılık, Cinsel duygular anlamlarını simgeler. Aileniz ve Anneniz ile ilgili bir haber veya durumu ifade eder.
Rüyada bebek emzirmek; yaşamınızda olgunluk dönemine giriş yaptığınızı, olaylara daha objektif bakmaya başladığınızı, gelişmelerin iyi olacağını simgeler...

Rüyada gögüsten süt gelmesi;bereket, rizk ve hamile olduğunu veya olacaginiza isarettir lakin sizde süt gelmedi..demek ki baska alternatif yardima ihtiyaciniz olabilir..
"sol mememi çıkarıp emziriyorum ama süt çıkmıyor "

Rüyanda sol meme görmek;kalp solda dir.. Stresli bir yaşam sizin hamile kalmanızı geciktirebilir, sıkıntı ya da üzüntüler yaşandığında, Stresten uzak durmalısınız.
Hakkınızda hayırlısı..iyi gunler...

eesila

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
s.a cevabınız için çok teşekkür ederim oysaki sabah rüya tabirlerine baktığımda şiddet göreceğime işaret olduğunu ve daha birsürü olumsuz şey okudum sayenizde içim rahatladı iyikide size yazmışım allah sizden razı olsun ...

t_u_b_a

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada bebek emzirmek

rüyamda kız bebek emzirdiğimi gördüm,bekarım, göğsümden çok süt geliyodu ve bebek iki ğöğsümü de sırayla iştahlı iştahlı emiyodu sırıtık.:, ilginç geldi merak ettim yorumlar mısınız saygılarımla ...

Sevgiiim

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ruyada bebek emzirmek

Gunaydin iyi calismalar...
Ruyamda bir bebegim oldugunu ancak bebegimi emzirmeyi unuttugumu gordum. Ancak bebek cok mutlu ve hic aglamiyor. 2 saatte bir emzirmem gerekiyodu deyip bebegi kucagima aliyorum. Bebek o kadar istekle emiyor ki arkadaslarim sutun ne kadar cok geliyor diyolar. Yalniz devamli ayni gogsumden emzirdigimi fark ediyorum. Bir kac emzirmeden sonra bebegi diger taraftan emziriyorum. Bebek de dunyalar tatlisi guzel mi guzel bir bebek ama cinsiyetini bilmiyorum. Yaklasik 5 aydir bebek dusunuyoruz ama Rabbim henuz nasip etmedi. Ve ben bu ruyayi sık sık goruyorum. Bu ruyayi benim icin yorumlarsaniz sevinirim. simdiden Allah razi olsun. Iyi calismalar...

Üst Alt