• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada bayramlaşma

aved1604

Kurallara Uymadı
Üyemiz
SELAMÜN ELYKÜM

Rüyamda bir vasıtayla tanıdık bir kaç kişiyle yolda ilerlerken büyük amcamın oğluna denk geldik ve onun bayramını kutladık buna benzer bir rüyayıda 1 hafta önce görmüştüm ordada komşulara bayram ziyaretine gidiyordum bu rüyayı yorumlarsanız sevinirim ayrıca benzer iki rüyayı ard arda görmek tesadüfmüdür? şimdiden sağolun

hayırlı günler,

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hosgeldiniz Kardesim..
gercekten bir Bayram arefesinin HAZIRLIGI mi var.. Allahu alem
tanıdık bir kaç kişi bir kac Dost vesilesi , sebebi ile
insallahu rahman bir kutlama bir bayram guzeligi, bereketti yasarsaniz..
Hayirdir insallah..
RÜYADA BAYRAM ziyaretine gitmek ;Zorlukların aşılacağına huzurlu bir hayata geçileceğine rahat ve bolluk içinde bir yaşama ulaşılacağına işarettir.
Kainatta tesadufe tesaduf edilmez.. hersey ve her kes birbiri ile bir sekilde bagli..Muhabbetin SIRRI-na erenlerden eylesin bizi Rabbim..
Hayirli gunler..

kbrser

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada bayramlaşmak, rüyada bayramlaşma görmek, rüyada bayramlaştığını görmek rüya tabiri.
Selamün aleyküm iyi günler, ben bugün rüyamda bayramlaştığımı gördüm. Rüyamda uyandığımda erkek arkadaşımın evinde oluyordum, annesini ve yengesini gördüm sonra kapı açıldı arkadaşım babası ve kardeşleriyle bayram namazından geliyorlardı ve daha sonra bayramlaşma faslı oldu ne anlama geliyor acaba bu rüya? Şimdiden teşekkürler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam iyi günler rüyaniz Hayr olsun
Rüyada bayramlaştığıni görmek;
bayramlaştığın insanlar ile barışmaya ,muhabette ve dost olup arkadaşlık yapmaya işarettir.
Rüyada bayramlaşmak; uzun ve bereketli ömre işarettir..
Sevgi,saygı: Beklenmez, Kazanılır...selametle..

acilangul1

Lij.

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada bayramlaşmak

Selamun aleyküm. Rüyamda köye gittik, köyde uzakta olan bi akrabam eşiyle gelmiş, bayramlastik. Sonra bayrama bir de kuzeyfi kusu senlikleri denk gelmiş. Is arkadaşımı gördüm ailesiyle, piknik eşyalarıyla birlikte onlar da gelmiş. Aşağıya doğru baktım. Akin akin insanlar geliyor. Sonra eşimi bir ağacın altında bir erkek çocuğuyla otururken gördüm. Tabir eder misiniz bilmiyorum ama yine de Allah razı olsun. Iki durum icin de.

Üst Alt