• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada baykuş ve siyah kuş görmek

Firat2

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada baykuş görmek rüyada siyah kuşlar görmek rüyada baykuş beslemek rüyada siyah kuş görmek
Selam-ın Aleykum hayırlı sabahlar, kandiliniz mubarek olsun.
Rüyamda teyzemin evindeyim, akşam vakti, yaşım biraz ufak rüyamda. Salondayım akşamın karanlığını avize sarı lambalarıyla aydınlatıyor derken ben baykuş besliyormuşum evde bir kaç tane de siyah kuş salonda birlikte uçuşuyorlar. Biraz korkmuş olacam ki Antireye çıkıp kapıyı kapatıyorum. Antire karanlık, derken bir kedi kapıyı açıyor antireye üstüme geliyor ben kovalıyorum tekrar kapatıyorum tekrar kapıyı açıp antireye yani benim yanıma geliyor en sonunda salona onu da kapatıyorum ve teyzem kapıyı açıp baykuşla o siyah kuşların salondaki açık camdan uçtuğunu kedinin de camdan atlayıp öldüğünü söyledi. İçimde bir ürperti sağa sola bakıyorum salona girdikten sonra sağı solu kontrol ediyorum kimsecikler yok sadece hafif bir kötü koku gibi bişey var. Sonunda zaten ben baykuşu ve siyah kuşları besleyemiyordum gittikleri de iyi oldu diyorum.

Ben 23 yaşındayım bekarım, muzisyenim uzun süre alkol ve uyuşturucu kullandım 2 ay önce kadar tövbe ettim ve hepsini bıraktım Elhamdullilah. Arkadaş çevremle ilgili biraz sıkıntılarım oldu, pek kimseyle görüşmüyorum ailem dışında.

Efendim rüyam bu kadar hatırladığım kadar detayları vermeye çalıştım lutfen şu kandil gununde beni birazcık da olsa aydınlatırsanız çok sevinirim. Cümleten ALLAH'A EMANET OLUN, ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN, Sağ olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm selam Sizin de kandiliniz mübarek olsun..Allah sizden razı olsun, ne Güzel bir dönüş yapmışsınız.

Her insan Nefis ile Aşk Arasındadir!!bunu unutmayin...unutursaniz bir gün güvendiğiniz dağlara kar yağarda ruhunuz üşür, hem de donarcasına deprasyona girebilirsiniz..
Hayat mevsimler gibidir; bazen yaz bazen bahar bazen de kış olabilir.kainatta 4 mevsim hep devru devran gecmekte..
hangi kış hiç bitmemiski bu da gecer Ya Hu diyebilenlere ne Mutlu..
Hayat bir yol..bazen Dar ve taşlı bir yolda yürümek, bazı tartışmalar ,SIKINTILAR ve belalar,tehlikeler ile imtihan ediliriz hep..
Gönlüm uçmak isterken semavi ülkelere; Ayağım takılıyor yerdeki Nefsimin gölgelerine misali...

Allah'ın sunduğu sınırsız nimetler, O'na güvenmeyi ve rahmetinden ümit var olmayı gerektirir
Rabbinin kaderine tebessüm et, ağlatma yüreğini. Aldırma şeytana... SAKIN isyan etme..yardimi Allah tan başka yerde belleme...
İsyan kime dir? Seni ve Kaderini Yaradana mi?
Seni saptırmak isteyen nefsin!! Rabbin degil!! Dostunu ve Düşmanını İyi Belle..
Sor kendi kendine! Bak kardeşim! her yaşadığın sıkıntı bir gün sana huzur olarak dönebilir,

Allahu teala ruhunu sadece insana üfürmüştür...Bu da zaten insanı en değerli varlık kılar...
Ruh Allahın emrindendir. Ruhu negatif olaylarla asla bir tutmamak gerekir...
Ruh İnsanda iyiliği emreder. Yani Allahın yasak ettiklerini işlememek ister emrettiklerini ise yerine getirmek ister...
bunun aksini yaptigimizda ruhumuz daralir.. Ruhun telkinlerine ne kadar uyabilirsek o kadar mutlu oluruz.

Hayirdir inşlallah..
Rüyada baykuşlar görmek ;iki farkli yorumu vardir..
alim olmayı, bilgiyi ve genel olarak hayat tecrübesini,gecmisten ibret almaniz gerekliligini .nasihatlari temsil eder.
Baykuşlar aynı zamanda karanlığı ve insanın bilinmeyen yönünü, bilinç altını simgeler...
Rahibeler batil, yalan, dolan hilekar kadinlari da sembolize eder...

YA RABBİM ! Kaderimde muhtaç olmak varsa.! O muhtaçlığım Sana olsun , Beni Senden başkasına muhtaç ettirme...!!

Hayat-ül hayvan kitabında bildiriliyor ki:
Süleyman aleyhisselam bütün hayvanlarla konuşurdu. Bu onun mucizelerinden biriydi. Gökte tahtı ile gezerdi. Bir gün baykuş Süleyman aleyhisselama selam verdi. Süleyman aleyhisselam selamını alıp ona sordu ki:

- Niçin buğday yemezsin?
- Âdem aleyhisselam onun yüzünden Cennetten çıktığı için.

- Niçin su içmezsin?
- Nuh aleyhisselamın kavmi suda boğulduğu için.

- Niçin hep harabelerde bulunursun?
- Harabeler Allahü teâlânın mirasıdır.

- Niçin evlerde ötersin?
- İnsanları ikaz için. Önlerinde şiddetli tehlikeler varken nasıl gafletle uyurlar. Böylesine yazıklar olsun!

- Gündüzleri niçin çıkmazsın?
- İnsanlar bana zarar verebilirler.

- Öterken ne dersin?
- Tesbih okur bir de "Ey gafiller, çıkacağınız uzun sefer için azık hazırlayın!" derim.

Süleyman aleyhisselam baykuştan daha nasihatçı kuş olmadığını söyledi.

siyah kuşlar;Günahlara,gam ve kedere yorumlanir..
"Sonunda zaten ben baykuşu ve siyah kuşları besleyemiyordum gittikleri de iyi oldu diyorum."

Günahlara ve şeytani şeylere,hilekar kadinlar,kadinlarin şerri olarak onlardan kurtulmaniza yorumlanir..
Allahim!!bizleri hidayete erdikten sonra sapıtanlardan eyleme amin

duaa..

Firat2

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Amin Abla :) . Allah senden razı olsun şu mubarek gunde beni çok sevindirdin. Cümlemizin ve senin de duaların kabul olsun ne guzel de yanıtlamışsın. Sana sağlık ve huzur lütüf eylesin Rabbim. Hayat yolu işte insan nelerle karşılaşıyor. Diyar-ı Mevlana'dan bol selamlar olsun sizlere.

Peki abla o kedi neyin nesi onun hakkında birşey söylememişsin detaylarda onu da yazmıştım. Kedi de kuşların uçtuğu camdan atlamış ve ölmüş. Bunun hakkında ne dersin, meşgul ettiğim için beni mazur gör abla hakkını helal et. Çok teşekkür ederim herşey için.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Cümlemizden Kedi görmek bazen hayra bazen kötüye yorulur.Kedi genellikle,sadece sezgi, hisleri ile hareket eden kötü bir kadın olarak tasvir edilir...
geçmişinizdeki kediciklerden Uzak durun!! camdan atlamış ve ölmüş kendine farkli mekan ve medeni halere talip olmuş biri...sırıtık.:,
insan bağışlamadan önce iki kere düşünür, kedi hiç düşünmez; çünku kedi gibi kadinlar bağışlamaz ve hiic affetmez.

haydi hayırlısı. selametle...

Üst Alt