• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Bavul Görmek

ömr-ü diyar

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
23 Nisan 2011
Mesajlar
3,345
Tepkime puanı
25
Rüyada ne şekilde olursa olsun bir bavul görmek, mutlaka yolculuğa işarettir. İçi dolu bavul, kötü bir haber; boş bavul,planlanan yolculuğun bazı sorunlar yüzünden olmaması anlamındadır.

Rüyada ağzı açık ve içi boş bavul, temiz, iyi bir haberdir. içinde eşya olan ve ağzı açık bavul ise dedikodudur. Bavulun kapalı olması ise içyüzü bilinmeyen ve birden şaşkınlık yaratacak haberdir.

Rüyada bavul görmek yoldur. Elinde bavul so-kakta yürüdügünü görmek uzun bir yolculuga çikacagina, bavula bir takim seyler koydugunu görmek, yeni mallara sahip olacagina; çarşıdan bir bavul satin aldigini görmek, yakinda evlenecegine, elinde veya evinde bos bir bavul görmek, islerinizin bir müddet uzayacagina delalet eder.

Bavul veya büyük bir sandik görmek, bavulu ister açin ister açmayin, size bir yolculuk görünecegini gösterir. Rüyada bir bavula eşya yerleştirmek, adresinizi sık sık degistireceginize isarettir.

Bir bavuldan esya çikararak yerlerine kaldirmak, gitmekte oldu-gunuz yerde uzun bir zaman kalacaginiza isarettir.

Bir baska rivayete göre de; Rüyada içi dolu bir bavul görmek, rüya sahibinin yakinda hayirli bir yolculuga çikacagina, içi bos bavul görmek ise, rüya sahibinin çikacagi yolculugu bir engel yüzünden yarim birakarak yolculuktan geri kalacagina isarettir
 

ırmak

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
18 Kasım 2012
Mesajlar
10
Tepkime puanı
0
Rüyada bavul görülmesi

S.A ben bugün rüyamda kendimi açık bir alanda elimde bir bavul ile yürürken gördüm biraz ileride öğrencilerin bineceği bir otobüs vardı ben o otobüse doğru yürüyordum elimdeki bavul ağırdı yürürken çok zorlanıyordum çünkü yollar taşlıydı ve taşlarla yüksek yamaçlar yapılmıştı otobüsü gördüm bir tane çocuk elindeki bavulu hocaya verdi arabanın bagajına yerleştirsin diye hocada yerleştirmeye çalışıyordu sonra o çocuk gitti başka bir çocuk gelmeye çalışıyordu bende o çocuktan önce oraya varabilmek için hızlı hızlı yürüdüm ve hocanın yanına o çocuktan önce vardım bavulumu verdim benim bavulum çok büyüktü hoca benim bavulumu üste koydu ve arkadaki bavulları ileri itmem gerektiğini söyledi bende ittim hoca tamam dedi rüyamda burada bitti...Acaba rüyamın bir anlamı var mı?
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Aleykum selam hayirdir insallah..
Âyet 286:
"Allah (c.c.) hiç kimseye taşıyacağından fazlasını yüklemez. Herkesin kazandığı iyilik kendi lehine işlediği kötülükte kendi aleyhinedir."
"Rabbimiz! Unutur ya da yanılırsak bundan dolayı bizi sorguya çekme"
ahiret ve Dunya yolculuguna taşıyacağından fazlasını yükleme
altinda ezilir vebalini tasiyamazsin seklinde ruyaniz Yorumlanir Allahu Alem..

"Sırların gönülde kalırsa, muradın çabuk gerçekleşir. Tohum toprağa gizlenirse yeşerir."
Hz Mevlana
 
Üst Alt