• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada başbakanın görülmesi

V

vldn

Kayıtsız
Misafir
Selamün Aleyküm...ben rüyamda başbakanımızı gördüm. sağlıklı dinç ve güler yüzlüydü, nişanlıyım ben.bana kaç çocuk istiyorsun diye sordu, bende bir tane olsun derdim ama kardeşi de olmalı, fakat o zaman da iki çift sayı oluyor. makbul olan tek sayılar olduğundan üç çocuk istiyorum dedim. Başbakanımız da bana tebessüm ederek onay veriri gibi kafasını salladı....rüyamın anlamını merak ediyorum. şimdiden tşk ediyor,bana vakit ayırdığınız için Allah razı olsun diyorum

vildan
sinop

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam hosgeldiniz kardesim...
Rüyada başbakan görmek hayır ve esenlik rızık ve nimet mutluluk ve itibar; bela mihnet zahmet ve sıkıntı darlık ve talihsizlik gibi değişik şekillerde yorumlanır.

Bu kadar farklı şekillerde tabir edilmesinin nedeni; Rüyada görülen duruma göre yorumlanmasındandır. Yani rüyada başbakan'ın iyi halde olması
veya sinirli davranması güler yüzlü veya asık suratlı olması sakin veya tedirgin halleri kendinden emin veya korkmuş olması gibi hususlar
göz önünde bulundurularak yorum yapılır.

Rüyada başbakan görmek genel anlamda yüksek yetkili ve devlet otoritesinden biri olduğu için iyiye işaret olarak tabir edilir.
Rüyanızda başbakanı gördüyseniz (Her nekadar gördüğünüz duruma bağlı da olsa) sizin zaman içerisinde iyi-güzel şeylerle karşılaşacağınıza yorumlanabilir.

Kardesim ben yurt disinda yasiyorum yani Turkiyeyi fazla takip edemiyorum ama bu ruyanizda sanki BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan'ın
doğum kontrolü hakkindaki olay ve tartismalardan bilinc alti etkilenmissiniz sanki..
Siz bunlari bos verin simdi insallah Hayirlisi ile bir evleninde Kismet ve kaderinizde ne kadar cocuk var ise Rabbim zaten onlari yaratacaktir..
buna da hic kimse mani olamiyacaktir..
Hayirli Gunler ..

acilangul1

yasemin06

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Başbakanın evine geldiğini görmek

Merhabalar.Annemin rüyasını aktarmak istiyorum.Annem rüyasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bizim eve gelmiş tek başına.Annem çok sevinip sarılmış kendisine. Sonra benim odama gelmiş. Annem başbakana kızım üniversite mezunu 4 yıldır evde bekliyor, nolur başbakanım devlet işine yerleştirin demiş kendisine. O da iş mi istiyorsun? deyip gülümsemiş.Sonra benim gardrobumun üstüne bir sürü telefon kutuları görmüş,boyu uzun olduğundan rahatlıkla uzanıp eline almış kutuları.Erkek kardeşime bunlar ablanın mı? demiş.erkek kardeşim de hayır ablamın arkadaşlarının demiş.Annemin gördüğü rüyanın Anlamı nedir? Yorumlarınızı dört gözle bekliyorum. Şimdiden teşekkür ediyorum...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam hosgeldiniz kardesim...
Rüyada başbakan görmek hayır ve esenlik rızık ve nimet mutluluk ve itibar; bela mihnet zahmet ve sıkıntı darlık sonrasi boluga değişecegine yorumlanır.

Rüyada görülen duruma göre yorumlanmasındandır. Yani rüyada başbakan'ın iyi halde olması
veya sinirli davranması güler yüzlü veya asık suratlı olması sakin veya tedirgin halleri kendinden emin veya korkmuş olması gibi hususlar göz önünde bulundurularak yorum yapılır.
Anneniz çok sevinip sarılmış ins. bir devlet buyugunden gelecek yardim ve destege isarettir..
Rüyada başbakan görmek genel anlamda yüksek yetkili ve devlet otoritesinden biri olduğu için iyiye işaret olarak tabir edilir.
Rüyanızda başbakanı gördüyseniz (Her nekadar gördüğünüz duruma bağlı da olsa) sizin zaman içerisinde iyi-güzel şeylerle karşılaşacağınıza yorumlanabilir.
Rüyada Başbakanın evine geldiğini görmek : sizde Hane olarak devlet işine girmek istiyorsaniz gerekli yerlere muracaat edip eksiklerinizi tamamlamaniz gerekli seklinde yorumlanir.. ayrica evinizde bereket ve kismet geldigine veya gelecegine isarettir Allahu alem..
Hayirli aksamlar..

H@K@N

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selâmün aleyküm.Bende görmüştüm az zaman önce.Sanki çalışanı gibiydim.gülerek bakıyodu.beraber bir asansöre bindik sonra uyandım.güzeldi kalkınca mutlu kalktım.Rabbim başbakanımıza uzun ömürler ve sağlık versin.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Allah RAZI olsun Rabbim başbakanımıza uzun ömürler ve sağlık versin. amin..
Bir başbakananin boyle imanli ve guzel Kur an okumasina sukr ediyorum..
başbakanımızi yillar once daha milletvekili olmadan rah. mekani cennet olsun annesi ile Altinolukta bir tatil koyune geldiginde komsu olmustuk..
başbakanımız,cok iyi hayirli bir evlad ve annesinin her an hayir dualarini almasini cok Takdir etmistim..
ins. bizlerde HAYIRLI evlad olursak, Hayirli evladlarimiz olur..
insan ne ekerse onu bicermis.. Ilahi Adalettin Sahibine Kurban olayim..

Hayirdir insallah
"Sanki çalışanı gibiydim.gülerek bakıyodu.beraber bir asansöre bindik "
kardesim egitiminize devam edin.. bugunun gencleri yarinin buyukleri ve devletimizin temellerini olusturduklarini unutmayin..
Önemli olan, bize verilen maddi ve manevi her şeyimizi, doğru yerde doğru zaman da kullanmaktır.
yazilarinizdan oldukca akilli bir insan oldugunuzu gormekteyim;
Sevgi, korku, şefkat, endişe, merak gibi hisler eğer yaratılış gayeleri istikametinde kullanılırsa insanı hem bu dünyada hem de öte âlemde mesut ederler.
Rabbim yardımcımız olsun, kalbimize güzellikler versin..
Hayirli gunler..

seniseviyorum

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
ruya

Selamunaleykum ben ruyamda basbakanla bır eve kız ıstemeye gıdıyordum .... o ruyadan 3 hafta sonra bır kızla tanıstım ve kız o cıvara cok yakın bıryerde oturdugunu soyledı ama ruyamdan haberı yoktu bende kendı kendıme hayırdır İnsallah dedım.... 3 gunsonrada o kızla ılgılı bır ruya gordum ruya soyle ıdı; cok yuksek bır yerdeyız okadar yuksekkı etrafımızda yukseklıkten dolayı hıcbırsey yok, vakıt ya sabah seherı yada aksam yenı gırmıs. bırlıkte konusup kaynasıyoruz, kız bana dıyokı; sana bır sey gostereyımmı bende buyuk bır merakla goster dıyorum; bas ve ısaret parmagını bırlestırıp gok yuzune uzatıyor ve parmaklarını ayırıyor, gokyuzu 2 ye ayrılıyor ordan bır ınsan vucudu kadar bır nur cıkıyor kızın gozlerınden ıcerı gırıyor. ben uyanıyorum kalbım yerınden cıkcakmıscasına carpıyordu ve o gece kıza asık oldum...
ruyayı yorumlarsanız tesekkur ederım Allah hepımızden razı olsun..

Yönetim/Edit:

o64k.jpg

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Seniseviyorum nickli üye; Rüyanın yorumu aynen yukarıda yazıldığı gibi fffff dir. Sen forumu ciddiye almayıp doğru düzgün profilini yazmıyorsan, seni kim ciddiye alır????

Üst Alt