• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada banyo yapmak

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
selamun aleyküm hayırlı sabahlar hocam ,

görüşmeyeli nasılsınız hocam sohpetinizi özledim:)

dün akşam rüyamda kendi işyerimde banyo yapıyordum patronumun eşi ve küçük 1,buçuk yaşında oğluda yanımdaydı yorumu ne olabilir hocamvvcc..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Allah RAZI olsun kardesim Hamd olsun iyiyim evet uzun sure görüşemedik farkli zaman ve Mekanin insanlari olunca ya Nasip diyoruz..saskn..
Yoksa işyerinde Sizin maddi, manevi ruhsal yikanmaniz gerektigini soyliyen dostlariniz mi var ?dfrt..:tamam:.

Rüyada banyo yaptığını görmek ; içgüdüsel sıkıntılardan kurtulma arzunuzu gösterir.
Gerçek yaşamınızda üzerinizdeki bazı yüklerin sizi yorduğunu ve rahatlamaya ihtiyacınız olduğunu simgeler.

Rüyada banyoda olduğunu görmek ; arınma ve kendini yenilemeyi simgeler. Hem duygusal hem de psikolojik olarak kendinizi temizlemek gerektiğini simgeler.

Banyoda sıcak su ile yıkandığını görmek üzerinizdeki negatif duygulardan arınmayı simgeler.
Soğuk suyla banyo yapmak hem duygusal hem de psikolojik olarak kendinizi temizlemek istediğinizi ifade eder..

"Her şey kader ile takdir edilmiştir. Kısmetine razı ol ki, rahat edesin.”
Mesnevî-i Nuriye
Hayirli gunler.

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
yok hocam kimsenin bişey dediği yok ta sadece net hatırladığım banyo yapıyordum koltuğumun üstünde ve öyle bir rahatlama vardı gerçekten de biraz maddi sıkıntım var ama asla şikayet etmem hocam şükrümden hiç vazgeçmem ya rabimin verdiği u büyük zenginliğim elim ayağım kolum dilim aklım beden sağlığım olmasaydı ne yapardım hocam belki de o size anlattığım kişi sürekli gözümün önüne geliyor ondan da olur ama hocam ben sizi dinledim ve herşei rabbbime havale ederek sustum ve unutmaya çalışıyorum ALLAH ONU NASIL OLDUYSAM AYNI YAPSIN sustum sadece iim çok rahat hocam rabbim sizinle karşılaştıdı ALLAH RAZI olsun sizden hayırlı akşamlar...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
"Yoksa işyerinde Sizin maddi manevi ruhsal yikanmaniz gerektigini hayattiniza devam etmenizi,söyliyen dostlariniz mi var ? "dfrt..

Belki Yüzünüze söylemediklerini arkanızdan söylüyorlardır..sırıtık.:,

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Olabililir hocam bu son yıllarda biaz agresifleştim olabilir ne bililimki kimin ne yaptığını sağolun herşey için hayırlı günler...:))

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Olabililir hocam bu son yıllarda biaz agresifleştim olabilir ne bililimki kimin ne yaptığını sağolun herşey için hayırlı günler...:))

Sizden cikan her şey (agresiflik ) Hepsi döner dolaşır, bize geri gelir...aassd..
Kainatta hepsi İç içe geçmiş sistemlerden, birbirine bağlı hassas dengelerden oluşan evrendir!!

acilangul1

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
haklısınız hocam :'(

jeesse159

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Banyo Yapmak

Şimdi Ben Yengemlerdeyim Onlarda Banyoya Giriyorum Ama Giysiyle
Banyo olduktan sonra halı ıslanmıştı sonra ben evime çıktım kapının orda amcalarım ve bi adam var o adam selamlaştılar ben selamlaşmadan evime girdim ve uyandım.

YÖNETİM/EDİT: Rüyanızı paylaşmak için uymanız gereken kurallar

Üst Alt