• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada balık yemek

sanisss

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamunaleyküm,
Rüyamı cevaplarsanız çok sevinirim.Rüyamda eşimin balık tuttuğunu gördüm sona ben o balığı pişirip yedim içi bembeyazdı çok lezzetliydi .İnsanlara ikram ettim yemediler.Sonra odama geçtiğimde 2 teyzemin namaz kıldıklarını gördüm ancak kıbleyi doğuya dönerek kılmışlardı ben yanlış durmuşsunuz dedim onlar kıldık artık dediler.sonra babam öldü annem dul 16 senedir akrabalrdan bir adam gelmiş onunda eşi ölmüş anneme ben size yardım edicem deyip bize yonca biçip getiriyor bir kucak dolusu yoncalar çok güzel ve yeşiller çok güzelde kokuyorlar.
Bu rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim .Allah razı olsun .Saygılar...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hos geldiniz kardesim..
Hayirdir insallah...
Balık daima kısmet sayılır. Balık tuttuğunu gören kimsenin eline toplu para geçer. Çok sayıda balık tutmak büyük servet demektir. Suda yüzen balıklarda yaklaşan kısmetlerdir.

Teyzelerinize Allah gercek hidayetti nasip etsin.. yanlisin farkinda olduklari halde bazi konullarda halen diretiyorlar...seklinde yorumlanir..

Yonca görmek çok rızka delalet eder...fakat ayni zamanda SILA-I Rahim konusunda biraz daha duyarli ve hassas olmalisiniz..
Gecmiste yasadiginiz bazi KIRGINLIKLARI bir kenara birakip Aff yoluna girin kardesim..

“Yoksula bir şey vermek sadakadır. Akrabaya bir şey vermenin ise iki sevabı vardır. Birisi sadaka sevabı, diğeri de akrabayı görüp gözetme sevabıdır."

“Rahim (akrabalık), ALLAH’ın Rahmetinin eserlerindendir. Kim bu bağı koparmazsa, ALLAH ona merhamet eder. Kim onu koparırsa, ALLAH da ondan ihsan ve merhametini keser.”

Hadisi Serifler..

Üst Alt