• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada balık görmek

derya26

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm,
İyi aksamlar rüyamda oturduğum eve yakın bir yerde koprunun altında kocaman akvaryumlar ve renkli renkli balıklar var sağımda solumda her yerde akvaryumlar ve renkli balıklar var. eve ulaştığımda cok kalabalık annem evde yemek veriyor sofradan kalkmadan teyzemin bana fal bakmaya çalıştığını goruyorum ben istemiyorum ama falımı acıp bakıyor ve senin hayatın cok ilginç hayatında çok fazla mucize oluyor ve kimsenin olmadığı kadar duaların kabul ediliyor yüce allah tarafından hep korunuyorsun diye fal bakıyor bana falda karşılıklı iki kişi gosteriyor ve bu kişi senin evleneceğin insan diyor. Biraz karışık bir rüya ama yorumlarsanız cok sevinirim ilginize teşekkürler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hosgeldiniz Kardesim..
Hayirdir insallah..
ruyada balik gormek ufak tefek gecici SIKINTILAR...;faydasız ve gereksiz zamansiz bir sey icin ne kendinizi ne de sevdiklerinizi dara koymayin..

Rüyada fal baktırmak gelecekle yorumlanır.
Rüyanız da birine fal açtıgınızı veya onun size fal açtıgını görmek başvurdugunuz bir devlet dairesinden olumlu bir cevap alacagınıza; ögrenci iseniz notlarınızın iyi olduğuna genç bir kız iseniz evleneceginize orta yaşlı iseniz emekliliginizin yaklaştıgına işarettir.

Ayni zaman da Rüyasında fal baktırdığını gören kimse dedikodulara söylentilere neden olacak bir maceraya atılabilir. Veya adı bir olaya karışabilir.

fakat gercekte Fal baktirmak dinimizce Haram dir...
Gelecekten ne cinler ne insanlar ne melekler;
hiç kimse ALLAH izin vermedikçe haber veremez.
Falcılık ve fala inanmak Tevhid inancıyla çelişiyor. Tevhid inanci;gelecek bütün yönleriyle ALLAH’ın ilminde elinde ve takdirindedir Ancak !!
insan ALLAH’tan gelecekle ilgili her şeyi her değişikliği isteyebilir; bunun için de kavlî ve fiilî duâ kapısı RAHMAN KAPISI sürekli açıktır.

fala inanma falsızda kal !!(acı kendine) sirke girme !!Kardesim..
Herseyin hayirlisini Allah tan dileyin..
O'na tevekkül eden asla kaybetmez
Dua ve Kullugunuzda Samimi olun..Hayirli gunler...

murg

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
ruyada balık görmek ne demektir?

SelamünAleyküm,

Yorumlarınızı merak ediyorum. Allaha emanet olunuz...

Baş tarafını tam hatırlamamakla birlikte......Evde olup biten bir şeye canım sıkılıyor ( biri bir şeymi demiş neyse, bir gerginlik olmuş )hava almak için dışarı çıkıyorum, galiba balık almam falanmı isteniyor, gergin olduğum için oralı olmuyorum, sonradan sinirim geçince eve gelirken bir poşet taze çupra almışım. Eve geldiğimda bakıyorumki babamda meğer istavrit belki daha büyükçe bir balık almış temizlenmiş olarak düzgün vaziyette fırın tepsisine dizmekteydi. Ben almıştım diyordu, bense önemli değil diyordum.

( Dışarı çıktığımdada sokakta mangal da balık kızartılan bir tezgah görüyordum, haliyle normal sayılabilecek bir duman vardı,balıklar güzel kokuyordu, yanında bir tezgahtada abartı sayılabilecek derecede biiiiir sürü ekmek vardı. )

Hayırlı Cumalar dilerim,

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hosgeldiniz ve Hayirli Cumalar..
Aman fazla merak etmeyin..fazla merak adam öldürür ..öldürülen adami da Bilgi ve gercekler geri getirir.. diye burada bir atasozu vardir...
(Curiosity Killed the Cat Knowledge Brought It Back.)Fazla bilgi kediyi öldürdü bilgi ,gercek ,memnuniyet geri getirdi...

Bir bilgi yük yüklenirsiniz ki Allah korusun!!Yüklendiğiniz bilgilerin yükünü kaldıramazsınız..altinda ezilirsiniz..dfrt..sırıtık.:,
Faydasız bilgiden Allah’a sığınırım’.
Sır tutmak da ayrı bir lükstür. Kendine eziyettir. Sırrı öğrenmek ,olmadık yerde gereksiz bir emaneti almaktır. Kendi kendine dert ve sorumluluk sahibi olmaktır.

Hayirdir insallah...
Rüyada asabi ,gergin olduğunu görmek gerçek yaşamınızda aklınızdan ziyade hisleriniz ve duygularınız ile hareket ettiğinizi ve bunun sonucunda
sık sık sorunlar yaşadığınızı ifade eder. gerçek yaşamınızda duygularınızın mantığınızdan önde gittiğini duygularınıza hakim olmayı öğrenmeniz gerektiğine işaret eder.
eger Siz öfkenizi kontrol altina almazsaniz O Sizi kontrolu altina alir.. Eğer bu soylediklerimi ciddiye almazsanız yapacağınız hatalar siz dâhil herkesi üzebilir...

Rüyada balık görmek genellikle kısmet, servet, bolluk, helal kazanç, sağlık, mutluluk, yenileşme, iyileşmeyi sembolize eder Hayirdir evdekiler
Size bu konularda BASKI mi yapiyorlar..ehh Haklilarda yasiniz, basiniz gelmis artik bir sona bir nokta koyma kendinizi toparlama yeni bir baslangic yapma zamani gelmedi mi?dayi;.:
Yoksa babaniz sizin ayni onun gibi olmaniz icin ve Onu dinlemeniz icin BASKI mi yapiyor?aassd..sırıtık.:,
Suda yüzen balıklar görmek bilinçaltı anlayışların gelişimi anlamına gelir. Bu rüya aynı zamanda kısa zamanda gelecek kısmetlerin habercisidir.

"balık kızartılan bir tezgah görüyordum"
SÜTTEN AĞZI YANAN YOĞURDU ÜFLEYEREK YER mis..
Birtakım kayıtsızlıklar ve düşüncesizlikler sonucunda yaşanlar hayat darbeleri insana yavaş yavaş tedbirli olmayı öğretir.
Herhangi bir alanda kazanılan tecrübe, insanın görüşlerini, duygularını ve bütün davranışlarını etkiler.
Bu durumda insan, en basit işlerde bile adımlarını daha dikkatli ve sakınarak atmaya çalışır.
İnsanın, azim ve çalışmasının yanı sıra tecrübe yönünden de olgunlaşması, onun hayata daha iyi uyumunu sağlar.
Her işte tedbirini önceden alan, ihtiyatlı davranan bir kimse kolay kolay yenilmez, hayal kırıklığına uğramaz.
Ezilmeden yaşamak isteyenler için bu, en büyük kazançtır.

Hamdım, piştim, yandım..Siz Su an pişme devrini yasadiginiza delalettir..ayni zamanda
yanik , yanmis ruyada balik gormek ;ufak tefek gecici SIKINTILAR...;faydasız ve gereksiz zamansiz bir sey icin ne kendinizi ne de sevdiklerinizi dara koymayin..
insallah sonrasi rahmet ,bereket ve Lutuftur...

"Dinini duzeltenin dunyasini da ALLAH (c.c) duzeltir."
Hz.Ali (r.a)
Hayirli gunler..

murg

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Bazı şeyler söyleyenler bilmez, bilenler söylemez. sırrı ifşa edende bedelini öder dimi :)

Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Lakin şunuda belirtmeden geçemeyeceğim, ben hiç bir zaman toparlanacak bir duruma düşmedim elh. Allahta düşürmesin, Allaha sığınırım.

Pişmenin sanki sonu gelmiş gibi geliyor bana :) Balıklar yanmamıştı, mangalda pişiriliyorlardı sadece. Diğer konu altında başka bir şey daha sormak istiyorsum size.

Teşekkür ederim.

seyyah^^

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamunaleyküm,
İlk defa böyle bi rüya görüyorum. Okulda sınıfdayım hoca balık getir de yiyelim diyor, beni göderiyor. Ben de okulun alt katında kocaman bir odaya giriyorum, odada üzerinde gelinlik olan başka birine gelinlik diken kollarında bilezikleri olan bir kadın balıkları bana getiriyor. Hoca iki çeşit balık istiyor ama ben balıklardan birinin ismini unutuyorum birisi hamsi birisi de ahtapot sanırım. Hoca da neyse diyor ben size ahtapotta yedirecektim ama. Sonra aynı ruyada alakasız boş kurak etrafı çevrili bir yerde ablam ve yeğenim onun da eşi balık almış hemde ahtapot onu kazana koydu, dışarda yanan bir ateş üzerinde pişecek ama o kadar küçüktü ki kazanın içerisinde minick bir ahtapot, bu kadar biliyorum biraz dağınık ama hakkınızı helal edin tüm hatırladığım ayrıntıyı vermeye çalıştım

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hosgeldiniz kardesim..
Hic bir sey hatasiz kusursuz degil..
Dertler ahtapot gibi sarmış dört bir yanımı
Aynı düşünceler endiseler arasinda Bir O yara dan bu Yara ya sanki halay cekiyorum..
Zaman zaman sebebini bilmedigim bir iç sıkıntısı yasiyorum..
Sabrediyorum başıma gelen sıkıntılara çünkü dert varsa sebebi var biliyorum..
ama bazen yasadiklarim ile başedemiyorum
Yoruldum artık..Eyy Hayat...tam Dertlerimden kurtulamıyorum..derken
Allah-in rahmet ve merhamettine Siginip Selamette eriyorum..

ruyaniza Hayirdir insallah diyelim Rabbim Hayra cikarsin insallah..
Buradaki baliklar kismet, nasip ve bereket seklinde yorumlanir...

Rüyada ahtapot görmek birden fazla işe girişileceği ve bu işler başarıli ve Hayirli bir sekilde sonuclanacagi seklinde yorumlanir Allahu Alem..
Selamet ile Hayra Kalin...Allah a emanetsiniz..

denizbakir

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada siyah balık görmek

Selâmün aleyküm السلام عليكم
Abimi evlendirmeyi düşünüyoruz, görücü usulüyle olacak bu evlilik. Şuan da aklımızda biri var ancak tereddütlerimizde var . annem istihareye yattı ve rüyasında siyah balıklar gördüğünü söyledi. Sizce bu ne anlama gelir ? istihare rüyasında siyah iyi değilmiş ama balık da bir o kadar iyi. Sizden yorumlarınızı çok acil bir şekilde bekliyorum. teşekkürler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam
ruyaniza Hayirdir insallah diyelim Rabbim Hayra cikarsin insallah..
Rüyada balık görmek ; mal ve ganimet, kismette delâlet eder.
ayrica büyük ,cirkin ve siyah balıkları görmek gecici üzüntü ve keder ile tâbir olunur.
Biraz daha sabredin,, bekleyin, istisare ve arastirmanizi yapin.. ve hayırlısını dileyin..
Hakkinizda HAYIRLISI..
iyi gunler..

ben kübra

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm ve rahmetullah-i ve berakatuh.
Ben de bir hafta kadar önce rüyamda balık görmüştüm daha doğrusu balıklar. Rüyada dışarda yürüyordum, yerlerde irili ufaklı bir sürü balık vardı her tarafta ve ben onlara basa basa şaşkınlıkla ilerliyordum. Sonra arkamdan da tanımadığım kişiler benimle birlikle geliryorlardı. Rüyam hayırdır inşallah.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam ve Rahmetullahi ve berekatuhu kardeşim. Hayırdır inşallah hayırlara vesile olsun.
Kısmetlisin diyelim Rüyada balık görmek ; mal ve ganimet kismette delâlet eder.

Hepimiz hayal kurarız. Hatta bazılarımız hayalperesttir.
İnanırmısın bende zaman zaman kendimi hayal aleminden alamıyorum.
Hayalimde bir çok olayı kurguluyorum. Tabi birçoğu da asla gerçekleşemeyecek olaylar. İnanırmısın bazıları için daha sonradan iyiki gerçekleşmemiş diye seviniyorum.

Her şey kader ile takdir edilmiştir. Kısmetine razı ol ki rahat edesin.”
Herkesin bir planı projesi hayaleri vardir... Ancak en güzel plan ve proje Allah'a ait olandır...
Bizim planımız ve projemiz de O'nun plan ve projesi ile uyumlu olmalı ki her an mutmain ve Huzurlu olabilelim..
Hayırla kalın.

ben kübra

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Ve Aleykümselam ve Rahmetullahi ve berekatuhu kardeşim. Hayırdır inşallah hayırlara vesile olsun.
Kısmetlisin diyelim Rüyada balık görmek ; mal ve ganimet kismette delâlet eder.

Hepimiz hayal kurarız. Hatta bazılarımız hayalperesttir.
İnanırmısın bende zaman zaman kendimi hayal aleminden alamıyorum.
Hayalimde bir çok olayı kurguluyorum. Tabi birçoğu da asla gerçekleşemeyecek olaylar. İnanırmısın bazıları için daha sonradan iyiki gerçekleşmemiş diye seviniyorum.

Herkesin bir planı projesi hayaleri vardir... Ancak en güzel plan ve proje Allah'a ait olandır...
Bizim planımız ve projemiz de O'nun plan ve projesi ile uyumlu olmalı ki her an mutmain ve Huzurlu olabilelim..
Hayırla kalın.
selamun aleyküm yazdıklarınızı hayretle okudum şuanki durumumla bu yazdıklarınız... kalp gözünüz açık M'ümine bir teyzesiniz sanırım.Eğitim durumumla ilgili karmaşalar içindeyim hep Allah'ım hayırlısını ver diyorum ama bir yandan da içimden söküp atamadığım hayallerim ve bu hayallere dayalı planlarım. bir yandan kaderin bana çizdiği yol bir yandan ailemin beklenti ve istekleri....Allah sonumu hayır eylesin ne diyeyim.Bu arada sizin gibi ihlaslı biriyle irtibatı koparmak istemem ve sizden bu mübarek ramazan ayında ismen dua etmenizi istiyorum rica ediyorum adım kübra.

okyanuss

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada balık görmek

Hayırlı cumalar ablacım,bu gece çimenlerin olduğu bir alanda daha önce görmediğim bir çok hayvan çeşiti görüyorum. Onlar dışında bir karınca sırtına kocaman bir balık almış giderken görüyorum. Çok şaşırıp anneme sesleniyorum bakması için. Ardından bir domuz geliyor ve benim bacağımı kokluyor. Korkuyorum uzaklaşmaya çalışıyorum ama o geliyor. Sonunda kurtuluyorum. Hayvanlardan korkmam ama bu değişik davranıyor. Sonradan kaçabiliyorum ondan. Yorumlariniz için şimdiden teşekkürler.:)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayırlı cumalar Okyonus yüreklim..Hayirdir inşallah
"bir karınca sırtına kocaman bir balık almış giderken görüyorum"
çok hırslı olduğunuzu ve hiçbir şeyden memnun olmadığınıza işaret eder, ayrıca uzun ömürlü olmak olarak da yorumlanır.

Tabağına yiyebileceğin kadar yemek, hayatına sevebileceğin kadar insan al. İsrafın lüzumu yok.
Tabaktaki fazla yemek karnını, hayatındaki fazla insan da başını ağrıtır...fazla duygusallik ve beklenti altinda ezilir Yalnız Kalırsın..
haddini bil, haddini!! Sevginin,kuralı çok basit.. Saygını koruyacaksın,Sevgini göstereceksin haddini bileceksin!

Rüyada domuz görmek, Kirmanî ye göre akılsızlıkla,düşman yada haram ile tabir edilir.
hayata iyi tarafından bakmayı öğrenin...
Selametle

dgüüll,.

abcde

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada balık görmek

Selamun aleyküm hocam;
Karışık bir rüya gördüm,çoğunu hatırlamıyorum ama beni ve tanımadığım bir kızı bir yere gönderdiler ıssız yeşillik bir yerde yere düşmüş ağaç dallarını topluyorduk,sonra balık tutmaya gittik 1 metrelik bir çayda olta atıp balık tutmaya çalışıyorduk.Ama tüm balıklar gözüküyordu 1 metrekarede 25 -30 balık var. Kız orda balık tutmaya çalışırken ben geziniyorum ve başka bir yer buluyorum.Orada daha büyük ve iyi balıklar var ama daha az.Ben elime hiç olta almıyorum olta hep tanımadığım kızda.Ama odunu beraber topladık.
Bu rüyayı sevdiğim kızın hayırlı olup olmadığını öğrenmek için istihareye yattığımda gördüm.
Saygılarımla...

YÖNETİM/EDİT: https://www.islamiforumlar.net/ruya...yorumu-isteyenler-icin-cok-onemli-duyuru.html

SubhMesaYaAllah

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selâmün Âleykûm öncelikle hepimizin kandili mübarekolsun tekra
Ruyaya gelecek olursak deniz veya göl emin değilim yüzüyorum ama yüzme şekli böyle suyun içinde etrafım da dönüyorum birden bir balık yuzgeci belirdi suyun üstünde ilk başta köpekbalığı zannettim ama saldırmadan oda benimle dönmeye başladı etrafim da sizce bu yunus baligi mi eger oyleyse veya degilse yorumu nedir simdiden tesekkur ederim.

mihrimah_ay

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada balık görmek

Merhaba,iyi günler :) ben rüyamda yürüyordum bana bir balık almışlardı, siyah bir balık, ben elimde tutmaya çalışıyorum kaçıyor, küçük bir kavanozun içine koydum. Sonra balık tekrar kavanozdan kaçtı gitti, göl gibi bir yere ama pis bir yerdi. Bende içimden balık özgürlüğüne kavuştu diye düşündüm. Balığın siyah olması garip geldi, anlamı nedir ?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba,iyi günler ,Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada balık görmek;
en çok kısmetlerin habercisidir. Size gelecek kısmetler, mal ve mülkler balık sembolüyle rüyanızda size görünürler. Balık görülen rüyalar en hayırlı rüyalar arasında yer almaktadır.
Rüyada balık görmek genellikle kısmet, servet, bolluk, helal kazanç, sağlık, mutluluk, yenileşme, iyileşmeyi hayırla yorumlanmaktadır..

siyah balıkları görmek;
kendi elleriniz ve düşüncesizliğiniz,yüzünden yaşayacağınız gecici üzüntü ve keder ile tâbir olunur..

"siyah bir balık, ben elimde tutmaya çalışıyorum kaçıyor "

Bazı insanlar balık gibi ne karnı belli ne sırtı ,ne de karakteri, ne de insani duygulari ,eline alıyorsun kayıp gidiyor ,Elle tutulur hiçbir tarafı yoktur...
Üzülme, kaybettim dediklerin kurtulduklarındır belki.

Yavru bir kedi kuyruğuyla oynuyormuş. Bunu gören yaşlı bir kedi:
- Neden kuyruğunu kovalıyorsun?
Yavru kedi yanıt vermiş:
- Mutluluğun kuyruğumda olduğunu öğrendim. Onu yakaladığımda mutluluğa kavuşacağım. Bu nedenle onu kovalıyorum.
Bunun üzerine yaşlı kedi şöyle demiş:

- Senin yaşında bende mutluluğun kuyruğum olduğunu düşünmüştüm. Sonra şunu fark ettim; ne zaman onu yakalamaya çalışıp, kovalasam benden uzaklaşıyor,
ne zaman kendi yoluma gitsem hep peşimden geliyor.sırıtık.:,
Hayat akarken mutluluğu kovalamak yerine onun sizi takip etmesine izin verin.
Kissadan acizane hisse..

acilangul1

mihrimah_ay

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Teşekkürler,evet aynen öyle :) çok sevdiğim bir arkadaşımı kaybettim, uzaklaştım ama üzülmedim. Belki de sevdiğim çocukla ilgili, ne kadar sevsem o kadar uzaklaştı, üzülsem bile hala seviyorum vazgeçmek elimde ama bunu yapmıyorum, rüyamda anlatılmak istenen bu galiba. :)

GİSECİ

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Balık görmek

Selamünaleyküm öncelikle herkese hayırlı günler dilerim.

Yorumlarsanız sevinirim. Bu gece rüyamda elinde bir sürü balıklarla beraber bir adam çukura düşüyor. Çukur üç metre falan derinliginde, beton bir kanal çukara inip adama baktım bilemedim insan kılığından cıkmış. Daha sonra bir arkadaşım geldi baktı işte burada dedi ve adamı cıkardık. Bir sürü kalabalık insanlar oldu, hastaneye götürmeye gerek yok dediler. Sonra adam bir iki kelime mırıldandı ben, bu adam yaşıyor hastaneye götürelim dedim. arkadaşımla beraber bir arabaya bindirdik, onlar hastaneye gittiler.
Yine rüyam devam etti, bir tuvalete girdim tuvalet kücük sadece iki tane kücük kücük delik var, kapısı muntazam değil, dışarda tuvalet ihtiyacı olanlar bekliyor ve icerdekini görüyorlar. Ben bu tuvalette ihtiyacımı karşıladım.
İki üc gündür de rüyamda hep kaza görüyorum devrilen arabaları görüyorum. Rüyama yorum yaparsanz sevinirim. Allaha emanet olun.

Üst Alt