• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada balık görmek

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam hayırlı günler Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada balık görmek;
en çok kısmetlerin habercisidir. Size gelecek kısmetler, mal ve mülkler balık sembolüyle rüyanızda size görünürler. Balık görülen rüyalar en hayırlı rüyalar arasında yer almaktadır.
Rüyada balık görmek genellikle kısmet, servet, bolluk, helal kazanç, sağlık, mutluluk, yenileşme, iyileşmeyi hayırla yorumlanmaktadır..

"bir adam çukura düşüyor"
Ya başkalarından ibret alırsınız,ya da ibret alınırsınız..

Rüyada tuvalet görmek,tuvalette ihtiyacını karşılamak;
hayatınızda işinize yaramayan, boşu boşuna size yük olan bir şeyden kurtulmak ,üzerinizdeki bazı gereksiz yüklerden kurtulmak için adım attığınızı simgeler.

Rüyada trafik kazası görmek;
araba kazası, otomobil kazası, araç kazası görmek günlük yaşamda olduğunun tersine, sanıldığı kadar ürkütücü değildir.
Kazada kan görmemek, kan çıkmaması şartıyla rüyada trafik kazası görülmesi iyiye yorumlanır, hayatınızda olumlu yönde yenilikler olacak demektir.
bir konuda aşırı odaklandığını, o konuya gereğinden çok fazla enerji harcadığını, hata yapmamak için bir nefes almak, bir durum değerlendirmesi yapmanın şart olduğunu simgeler.selametle..

GİSECİ

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Tşekür ederim hocam rüyamı yorumladığınız icin çok sağolun Allah razı olsun

ilkyuar

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
ruyada balik eti gormek

Rüyada balık görmek
Selamunaleykum ruyamda masanin üstünde kocoman somon balığı var bende oturup onu kesmeye uğraşıyorum yanimdada birileri var ama bilmiyorum gayet keyifliydim.Yorumunuz için simmdiden Allahrazi olsun

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam hayırlı günler Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada balık görmek;
Genellikle kısmet, servet, bolluk, helal kazanç, sağlık, mutluluk, yenileşme, iyileşme haberleri verirken balığın durumu, ne yaptığı yada yapıldığı, cinsi, ölü balık yada canlı balık olup olmaması gibi detaylarla bir arada incelendiğinde daha sağlıklı yoruma ulaşılır.

Rüyada ölü balık görmek, kesmek ;
olmayacak hayaller peşinde koştuğunuzu veya gerçek yaşamınızda sahip olduğunuz mutluluğa bir gölge düşeceğini, gelecek bir sıkıntıyı işaret edebilir.
Eş şura suresi 30. ayet: "Başınıza gelen herhangi bir musibet, kendi ellerinizle işledikleriniz yüzündendir"

At some point, you got to let it go and move on (Bir noktada size ait olmiyan bu insani unutup önüne bakman lazım yoksa zaman kaybi...)

"balığı var bende oturup onu kesmeye uğraşıyorum "
balık burda kadın onu ne sucu var ki O mağdur durumunda olaya bir de onun tarafından bakalım....
sana yapılmasını istemediğin bir şeyi başkasına asla yapma ..."yaşasın egoizm"diyerek farkinda olmadan nefsimizin esiri oluyor!!
O zamanda ruhumuz daralıyor ve boğuluyoruz..

illa kendi istediğinin olması konusunda kendini şartlandırıp kendine farkına varmadan ,kendine kendi beden azalarına zulüm ediyorsun....deprasyona girebilirsiniz..

Allah’ım bana değiştiremeyeceğim şeyleri tevekkül içinde kabul edecek vakarı, değiştirebileceklerimi değiştirecek cesareti ve ikisi arasındaki farkı anlayabilecek
aklı,idraki nasip et.” Allah’ım beni yavaşlat.Aklımı sakinleştirerek kalbimi dinlendir!!Beni Bana Bırakma..amin

Yerlerin ve göklerin sahibi yüce ALLAH'A EMANET OL kardeşim.

ilkyuar

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Yorumlarınız için allah razı olsun bana bir ışık oluyor

Erol5555

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada büyük balık görmek

Hayirli günler diliyorum şimdiden Allah razı olsun diyorum. Ruyadamda Irmak kenarında gezinirken suyun içinde büyük bir balık gördüm ve kiyiya yaklaştım. Olta veya buna benzer hiç şey yok, yüz üstü yattım o balığın bana gelmesini bekliyordum ki o da ağzını açmış bir şekilde bana doğru geldi, bende elimle sudan o balığı çıkardım. Yaklaşık boyu 1 metreye yakındı tekrardan allah azı olsun.

Üst Alt