• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada balık görmek

ofk.kara

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada canlı balık görmek

Selamün aleyküm,
Hayır olur inşallah. Rüyamda bir arkadaşıma balık tutabileceği yeri göstermek istiyorum. Beraber denizden içeriye doğru girmiş bir alanda göl gibi duran bir suyu gösteriyorum. Bu arada orada başka balık tutmak isteyenlerde var. İri balıklar suyun üstünden zıplayıp dalıyorlar. Hani tv lerde yunus balıkları atlar ya öyle ama bu balıklar kefal büyüklüğünde balıklar. Arkadaşıma burada istediğimiz balıkları tutarız diyorum. Elimiz boş dönmeyiz diyorum. Sonra biraz daha sakin olan tarafına geçiyoruz suyun. Su berrak ve temiz dibi görünüyor. Arkadaşım bana burada balık yok galiba diyor. Ben de en az 5 kiloluk bir balığı suda ona gösteriyorum. Ama işin ilginç tarafı elimizde avlanmak için hiçbir alet yok. Sonrasında uyandım.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykümselam ve Rahmetullahi ve berekatuhu kardeşim. Hayırdır inşallah hayırlara vesile olsun.Kısmetlisin diyelim..
Rüyada balık görmek ;
mal ve ganimet kismette delâlet eder.
"Rüyamda bir arkadaşıma balık tutabileceği yeri göstermek istiyorum"
Vermeyince mabud ne etsin Sultan Mahmut..

Rüyada canlı balık görmek;
en çok kısmetlerin habercisidir. Size gelecek kısmetler, mal ve mülkler balık sembolüyle rüyanızda size görünürler. Balık görülen rüyalar en hayırlı rüyalar arasında yer almaktadır.
Rüyada canlı Balık görmek genellikle kısmet, servet, bolluk, helal kazanç, sağlık, mutluluk, yenileşme, iyileşmeyi hayırla yorumlanmaktadır..

"Ama işin ilginç tarafı elimizde avlanmak için hiçbir alet yok"
her şeyin bir usulu,zamani,capi,stratejisi ,yolu,yordami ,amaca götüren araç, vesile,var..selametle.

acilangul1

ofk.kara

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Teşekkür

Size çok teşekkür ederim.Allah razı olsun.İnşaallah hayırlara vesile olur.

Gülsen1

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ruyada buyuk balik gormek

Selaminaleyküm hayirli günler ablacim...
Rüyami anlatmadan belirtmek istiyorumki ben çok kararsiz bi insanim...
Rüyamda çok büyük bir balik iskelede yatiyor, çok taze duruyor ben diyorum ki atin bunu denize yazik.. Baligin etrafinda buz parcalari hani iceceklere atariz ya hafifden erime var...
Şimden Allah razi olsun...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam, rüyaniz hayr olsun
Rüyada balık görmek;
genellikle kısmet, servet, bolluk, helal kazanç, sağlık, mutluluk, yenileşme, iyileşmeyi hayır olarak da yorumlanır.

Balık, rızıktır, dünyalıktır,bilgidir, hikmettir..,süküt,sabır mânasına gelir..
Her Şeyin bir erime ,var olma noktası ,derecesi vardır, kalbinde.... selametle..

Üst Alt