• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada babanın öldüğünü,kolllarında can verdiğini görmek

sukut_uhayal

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada babamın öldüğünü duymak rüyamda babamın öldüğünü görmek
Selamün Aleyküm, Hayırlı Günler
Rüyamda babamla evde konuşurken kalbi sıkışmaya başladı ve ben babamı alıp balkona temiz hava alması için çıkardım. O anda gözleri yukarı hareket etti ve dilini dışarı aldı, babam kolllarımda can verdi. Annemi çağırdım ve babamı bir odaya aldık üzerini örttük. Annem sabah olmasını bekle dedi. Herkes odasına çekildi. Odamda bir an dalmışım ve uyuya kalmışım ve inanılmaz bir şekide rüya içinde rüya gördüm. O anda rüyama babam geldi ve hatta rüya değil sanki gerçek gibiydi, babam üzerimde duruyor, ellerimi tutmuş ölüm anındaki halini bana gösteriyor ve hareket ettirmiyordu beni. Tüm vücüdumla babamı iterek üzerinden o andan kurtuldum ve uyandım.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam, Hayırlı Günler Rüyaniz Hayr olsun sükut-u hayal yani hayaller sükut etmez, hayaller sukut edince biz sükut ederiz...
Rüyada babanın öldüğünü ,kolllarında can verdiğini görmek;
Psikolojide bilinç altında Bazı konularda babayı suçlama ifadesidir.
yorumu için sakin kafayla içinde bulunduğunuz ruh halini, babanızla olan bağınızı, onun hakkındaki duygu ve düşüncelerinizi Vicdaniniz ile bir arada
değerlendirmeli ve en önemlisi kendinize karşı dürüst olmalısınız şeklinde yorumlanır.

Bazı insanlar belki de doğal olarak babası hakkındaki gerçek düşüncelerini anlatmazlar, anlatamazlar. Çünkü parçası olduğu bir bütün hakkındaki negatif şeyleri açığa vermezler.
Açığa verse o olumsuz şeyler kendi için de geçerli olacaktır. İşte rüyanın önemi burada çıkmaktadır.
Çünkü rüyada insan beyni serbest kalmakta, kontrol dışında dilediği gibi çalışmakta, belkide sizin itiraf etmek dahi istemediğiniz şeyleri senaryolaştırarak ortaya rüya olarak çıkarmaktadır..

Rüyada babasının öldüğünü görmek;
Ruhsal ve Duygusal yorumu; Hayatınızda dünyaya geldiğiniz andan bu güne kadar babanın sizi yeteri kadar desteklemediği, yanınızda olmadığı veya sizi takdir etmediği,
sizi hayata iyi hazırlamadığı düşüncelerine sahip olduğunuzu ve bu düşüncelerin etkisiyle gelecek korkusu yaşadığınızı ifade eder.
Bu durum insan hayatı için tehlikeli bir durumdur ve kişiyi iç dünyasında bir çöküntüye, umutsuzluğa yada bir davranış bozukluğu içine sürükleyebilir şeklinde yorumlanır.

Unutmayin,Babalar ,içinde bulunduğu şartlara ve duruma göre çocuğuna en iyisini vermeye çalışırlar !sükutu hayale uğramayın!!Babanıza iyi Bakın, bir gün pişman olabilirsiniz.

Üst Alt