• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada babamın annemi ve beni dövmesi

Damlafatma

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Hayırlı akşamlar, Rüyada babamın annemi ve beni dövmesi ne demektir? Rüyada biz annemle babamdan kaciyorduk daha sonra gizlenmek icin bir yere gittik. Annem ve ben oturuyorduk caminin bi odasiydi oturdugumuz yer ve tamamen camdandi duvarlari. Bir adam da vardi orada bi sorun yasadi, annem tam ona yardim ediyordu babam bizi gördü annemin onu aldattigini düşündü hemen yanimiza geldi. Biz odanin kapisi kilitli saniyorduk ama değilmiş iceri girip annem ve o adamin kafasinda bardak patlatti. Sonra benim de basimda patlatti bir bardak anneme tekrar vurmaya calisirken büyük bir cam koluna battı tam o sirada ben kacmaya calisirken beni yakaladi ve sürükleye surukleye caminin üst katina cikarmaya çalıştı, etrafta bir suru kisi vardi ama birsey demiyorlardı. Ben o sira Allahim ne olur bu cami buradaki herkese cehennem olsun dedim ve babamin telefonu yere düştü onu gizlice cebime koydum babam beni ust katta birakip annemin yanina indi bende orada bir pencere buldum pencereden gecince caminin catisinda buldum kendimi baska catilara atlaya atlaya indim asagi. Aksama kadar disarida kacip durdum sonra annemle gizlendigimiz eve gittim anneme sarilip agladim annem hicbisi yasamamis gibiydi ama yinede herseyi biliyordu ben ona olayi anlattim biliyorum dedi ama o yasamamisti olayi görmüştü daha sonra uyandim
Lutfen bilen birileri yorumlayabilir mi ruyanin her ani beni cok etkiledi...

*dialektik*

Rüya Yorumları
Üyemiz
Allah hayretsin.

Bu tür rüyalar genelde hayra yorumlanır.

Allahu alem, Babanızdan destek göreceğiniz bir takım işler yapmaya ve yapacağınız işlerden bazı insanların yararlanacağına işaret eder.

Annenizin sizin üzerinde büyük tesiri olacağı işler olabilir. Çevrenizde sizden destek bekleyen insanlar olabilir.

Babanızın destek ve yardımlarına ihtiyacınız olabilir. Tedbir gerektiren bir süreçten bahsetmek mümkün.

Sadaka ve duaya devam.

Aile aidiyetinizi güçlendirmeye önem verin

Üst Alt