• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada baba,seccade ve kıble görmek

cavcav

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamlar Gönül Sızım,

Babam akşam beni bir şey için ikna etmeye çalışırken ben pek oralı olmamış, konuyu kapatmıştım. Gecesinde bu rüyayı gördüm, nitekim oda konuyu kapatmamış ertesi gün bir daha açtı mevzuyu.
Rüyamda babamın yönü kıbleye doğru yönü elinde seccade var yere seriyor, bir odanın içerisindeyiz. Yalnız bende kıble istikametinde, secde istikametindeyim ve yüzüm babama doğru dönük, galiba oturuyorum sonra ayağa kalkıyorum.
Fakat namazı kılmasına engel olacak bir pozisyonda değilim. Babam biraz kenara kay diyor,yada o demeden ben biraz kenara kayıyorum. Allah Allah diyorum biraz ötede kılsa ya, böyle olurmu ki diyorum, o da bir şey olmaz olmaz diyor

Hayır olur inşaallah.
Teşekkürler

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykum selam ohhh kara gözüm hacı cavcav hoş geldin .
Söyle bakim bana neden boş geldin. Ah hacıvatım ben sana hiç boş gelirmiyim..
heybemde dolu bir çuval iman istersen sende içine gir bir güzel nurlan...
Kalbi ile iman eyleyenlerden olmamiz duasi ile...

Hayirdir insallah..
Rüyada baba,seccade ve kıble görmek dikkat ettiniz mi bir
Bir üçgen var ve Siz içindesiniz...manevi ruhsal bir çöküntü yaşadığınıza yorumlanir..

Rüyada Babayı görmek isteklerinizin gerçekleşeceğini, helal kazanca kavuşacağınızı gösterir.....
gerçek yaşamınızda aksi giden işlerinizin sebebini sakin kafa ile araştırmanız gerektiğini temsil eder.

Babanizi dinleyin!!Yoksa Manevi çıkmaz sokağa girersiniz...
her an babanızın,dualarinda olmaniza yorumlanir..
Rüyada seccade görmek Bekarlar için iyi huylu biriyle çok güzel evlilik yapılacağına, evliler için bolluk, ferahlık işaretidir...
ama Siz farkli boyut ve yönde olmanizin sebebini Siz bilirsiniz!

................
...............................
Vicdanınıza her zaman danışabilir, tüm sorularınızı sorabilirsiniz. Vicdanınıza danışmak için: sessizce oturun ve zihni ve kendinizi sakinleştirin!
kalbinize bırakın huzur dolsun, sonra da vicdanınıza sorunuzu Babaniz Sizi bir şey için ikna etmeye çalışırken;
Ne ,nicin ve Neden Onun cikari mi yoksa Sizin iyiliginizi .Sevgisinden mi istedi...? size olan sevgisindendir!bilesin.

Nimet Arapça olan cok geniş bir isim, sifat ve kelimedir..İyilik, lütuf, ihsan, Azık, yiyeceğe, içeceğe dair şeyler, Saadet, mutluluk,
Anne, baba, sevgi, dostluk, kardeslik,akıl gibi nimetleri hor görmeyin..
kıymeti bilinmeyen, şükrü îfâ edilmeyen nimetler, elden alınır..
selametle...

cavcav

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
GönülSızım hızlı cevabınız için teşekkür ederim,
Bunlar ne demek oluyor
................
...............................

Üst Alt