• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ayna görmek

İLiM DiLeNcİsİ

Rüyalar aleminden
Süper Mod
AYNA

Rüyada ayna görmek, hayal ve gururdur. Bazı yorumcular, ayna kadındır derler.

Rüyada aynaya baktığını gören kimse evlenir. Eğer hanımı kaybolmuşsa yanına gelir.

Cilalı ve berrak bir aynaya baktığını gören kimsenin, üzüntü ve kederleri gider. Paslı ayna kişinin kötü halidir. Aynanın temiz olmayıp kirli olması rüya sahibinin büyük bir üzüntü ve kederi bulunduğuna işaret eder.

Rüyada, kendi kendisini aynada bir kadın şeklinde gören kimsenin, bir kızı olur veya evlenir.

Zindan ve hapiste bulunan bir kimse rüyada kendi yüzünü görse hapislikten kurtulur.

Aynada genç görmek düşmana, yaşlı görmek ise sadık ve hovarda bir dosta yorulur.

Sakalı olmadığı halde aynada sakalını siyah görmek, meslekte ve saygınlıkta ilerlemeye işarettir.

Hastanın aynaya bakması iyi değildir.

Büyük ayna bazı arkadaşlardan bıkıldığına, küçük ayna ise kazandığınız paranın sefasının başkaları tarafından sürüleceğine işarettir.

Rüyada ayna kaybetmek kazanç bolluğuna, ayna yapmak rakipten fenalık görüleceğine, ayna satmak işlerin bozulacağına ve ayna satın almak ise bir tuzağa düşmeye yorulur. Yuvarlak ayna münasebetsiz dedikodulardan dolayı üzülmeye ve eskimiş ayna da dar bir günde dostlardan yardım görmeye işarettir.

Çoğunluk aynanın rüyada görülmesini mürüvvet olarak kabul ediyor. Aynada yüzünü gören bolluğa kavuşur. Aynada yüzünü güzel ve sakalını siyah gören, eğer aslında öyle değilse, halka karşı cömert davranır ve herkesçe iyilik sever olarak tanınır. Eğer sakalını beyaz görse fakir düşer. Yüzünde beyaz kıllar olduğunu ve onları yolduğunu gören, bulunduğu dereceden daha aşağılara düşer. Bazıları demişlerdir ki, ayna eşe, aynanın kırılması ise eşin ölümüne delalet eder. Aynada bir kadının tenasül uzvunu gören sıkıntılardan kurtulur.

aslii

Kurallara Uymadı
Üyemiz
Selamün Aleyküm . rüyamda eski sevgilim Miraç mutfak masasında oturmus arkası dönük yemek yiyor ama böyle üzgün felan anlıyorum nEyse evın yukarı katına cıkıyorum üç tane yatak var burada. Mırac ve arkadaşları yatıyormus bende onunla ilgili bir şeyler araştırmak ıcın odasına gizlice giriyorum. Sonra vazgecıp tam odadan cıkmak ıcın merdıvnlere yonelırken galıpten bir ses bana dolabı aç diye seslenıyor, ben geri dönüp dolaba yonelıyorum dolabı açıyorum ve dolaptan bir ayna çıkıyor, aynada benm adım ve soyadım yazıyor yanı onları bana eskı sevgılım mırac yazmıs. Aynanın ustune ben sevınerek aynayı alıp kosarak mutfaga yanına gıdıyorum, aynayı masanın ustune yanına koyuyorum ve bunu senmı yazdın diyorum. Böyle kırgın bir şekilde evet diyor ben sevınıp ellerini tutuyorum ama bıraz kırgın gıbı ve ben uyandım . Cevap verırseniz sevınırım hayırlı günler.

Üst Alt