• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ayetel kürsi okumak

berat1983

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Ayetel Kürsi okumak.

Hayırlı çalışmalar. Rüyada içlerine cin kaçan insanlar görüyordum ve hızlı hızlı ayetel kürsiler okuyordum, bunları okurken cinler içlerinden çıkıyordu farklı farklı kişilere bu böyle oluyordu ve ben ayetel kürsiler okuyordum, o insanlardan uzaklışıyorlardı. Okumayı kestiğim anda geri geliyorlardı. Ve özellikle şunu ayetel kürsinin şu bölümünü üst üste ve hızlı hızlı okuyun diyordum '' vela yeüdühu hufzuhuma'' en sonunda küçük ve 11-12 yaşlarında sarışın şirin ve güzel bir kızı bu kabustan kurtarıp o ortamdan kurtarıyordum. Hocam belki ilginç bir rüya ama bir haftadır yazayım mı yazmayım mı diye tereddütteydim sizlere sormak istedim. Allah'a emanet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayırlı geceler Rüyaniz Hayr olsun.
Bu tip cin ve korku, endişe ile ilgili Rüya gördüğünüzde bilin ki Ruh ve Duygu Aleminizde bir boşluk ,açık ,dengesizlik ,korku, çelişki, endişe,tutarsızlık,sıkıntı ve düzensizlikler vardir...

Rüyada üç harfliler görmek;
Gördüğünüz rüya, ; size hainlik yapmak isteyen, cahil birisini işaret etmekte. zararlı bir insanı tasvir ediyor olabilir
kalbini Allah ile meşgul ederse daha o kalbe bir şey girmez ve Seni rahatsız edemez..

Psikolojik olarak yorumu;
yoğun stres ve duygusal gerilim yaşadığınıza ve manevi eksikliğinize yorumlanir..
Beden arzınızı temiz tutun, cenabet Gezmeyin ,uyumayin!!

Bir kimsenin rüyasında cin görmesi; o kimsenin tehlikeli birtakım maceralara atılilirsa ;maddeten ve manen çökeceğine delalettir..

Rüyada Ayetel kürsi okumak;
gerçek yaşamında tüm belalardan uzak kalacağına, murada ermeye, şerefli, saygın bir yaşam sürmeye ..
-bazen de Akıl, idrak iradenizin hakkını vermeniz sabıra işaret eder..

yatmadan once temiz abdestli olarak her gece
E'ûzü Besmele ile Fâtiha Felak nas Âyetelkürsî okumayi da ihmal etmeyin..
Vesvese, evham, stress ile cinler alemine KAPI aralamayin
.selametle..

Nurseda

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamın Aleyküm,öncelikle teşekkür ederim.
Rüyamda mescit gibi bir yerdeyim. Aniden kapıdan yüzleri görünmeyen siyahlar giyinmiş kadınlar topluluğu önlerinde genç falcıya benzer bir erkekle girdiler. Ben çekildim tabi. Hemen çember olup ayin, dua gibi bişeyler yaparken o medyuma da benim falıma bakmasını söylediler. Ben sakındım ama pençeye dönüşen kollarıyla beni havaya kaldırdı, döndürürken hiç korkmadan hemen Ayetel Kürsi, Felak, Nas okuyup içime çektim beni bıraktı. Elime muska gibi falım olacak kağıdı verdi, bakmadım, toparlanıp gittiler. O varlık kağıdı verirken çok düzgün bir insan gibi, giderken yüzü çok çirkindi. Bu arada o kadınlar bir sürü okunmuş yiyecek bırakmışlar gelenlere sakın yemeyin onlar büyülü dedim. Yorumlarsanız sevinirim vakit ayırdığınız için de sağolun

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykümselam,Rüyaniz hayr Olsun.
gerçek yaşamında tüm belalardan uzak kalacağına, murada ermeye, şerefli, saygın bir yaşam sürmeye ..
-bazen de Akıl, idrak iradenizin hakkını vermeniz sabıra işaret eder..

yatmadan once temiz abdestli olarak her gece
E'ûzü Besmele ile Fâtiha Felak nas Âyetelkürsî okumayi da ihmal etmeyin..
Vesvese, evham, stress ile cinler alemine KAPI aralamayin

Rüyada Nas ve felak süresini okumak;
okuyan veya dinleyen kimseyi Hak Teala (C.C.), hasetlerin ve kötülerin şerrinden emin kilar, O halkin, halk da onun şerrinden emin olur.
Bir başka rivayete görede: Rüyada Nas süresini veya ondan bir parçayi okudugunu veya Üzerine okundugunu görmek,
rüya sahibinin arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine ,şeytanin kötülüklerinden emin olmaya işarettir.

İmam-ı Nablusî'nin yorumuna göre: Bir kişinin rüyâsında Felâk Sûresi'ni okuduğunu görmesi;
o kimseye eğer sihir yapılırsa tesir etmeyeceğine, illet ve hastalık nedir bilmeyeceğine ve dünyanın bütün şerlerinden emîn olacağına işâret eder.

Gördüğün rüyalar hep hayırlara işaret etmekte, manevi yönden Sizi rahatsız eden kişiler veya olaylarda uzak durman gerektiğini, zamanın kıymetini bilip, onu iyi değerlendirmen gerektiğini simgelerken aradığın manevi desteği Yüce Allah'ta bulacağını, ona sığınmaya devam etmen, ondan yardım istemen gerektiği ifade etmektedir.
Allah yar ve yardımcınız olsun..selametle..

Beyza*

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada ayetel kürsi okumak.
Merhaba, ben sık sık rüyamda bebek ya da küçük çocuklarlaaynı ortama girdiğimde çevreme bakıp, ağlayıp tedirgin olduklarını görüyorum, yani çevremde görebildiğim bir şey yok. Dün enam suresinden bir ayet okuyarak uyudum. Bir odaya giriyordum beyaz bir beşiğin içinde beyaz giyinmiş bir bebek vardı yanına gittiğimde yine aynı şekilde çevreme bakıp ağladı, tedirgin oldu.Ama bu sefer elini tutarak ayetel kürsi okudum daha doğrusu okumaya çalıştım çünkü zorlandım ezberimde olmasına rağmen. Okumayı bitirdiğimde rahatlamıştı. Yorumlarsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba ,Rüyaniz hayr Olsun.
"rüyamda bebek ya da küçük çocuklarlaaynı ortama girdiğimde çevreme bakıp, ağlayıp tedirgin olduklarını görüyorum, "
Çocuk ruhlu temiz kalpli ve sadık,her şeyden incinen hassas ruh halinizi yansıtır....

oldukça hayırlı ve güzel bir rüyadır. ... Korktuğundan emin olur ve her türlü tehlikelerden korunur. ... bazende etrafınızdaki tehlikelere de işaret eder. .

-bazen de Akıl, idrak iradenizin hakkını vermeniz sabıra işaret eder.

içinde bulunduğunuz gizli korkularınızdan Allah'a sığınıp, dua etmek ve ona sığınmakla kurtulacağını temsil etmektedir..

Beden Arzını Temiz tut...ve her gece yatmadan hemen önce abdestli olarak;E'ûzü Besmele ile Fâtiha Felak nas Âyetelkürsî okumayi da ihmal etmeyin..

Rüyada bebek görmek ;
Bebekler genel olarak masumiyet, cana yakınlığı ve yeni başlangıçları belirtir. Rüyada bebek görmek sizin kendi içinizde gizli kalmış değerlerinizin
ve potansiyelinizin farkında olduğunuzu gösterir.

Rüyada yeni doğmuş olan bebek görmek, sevinç ve mutluluk, güzelliğe,mutluluğa, hayra ve menfaate işarettir

Sevgi O Kadar Suistimale Açık Masum Bir Bebek ki Herkes Ona Nefsine Göre Elbise Biçer ...

Sizi her öveni Dost sanmayin... Sizi öveni dost döveni düşman olarak görmeyin!
Neden övüldüğünüzü ve dövüldüğünüzü sorgulayın
Selametle..

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Ruyamda esimle beraber baska bir sehre tasiniyorduk eve yerlesirken etrafta bizi istemeyen kotuluk guclerini hissettim, surekli bizi izliyorlardi sanki. Sonra esimin ailesini ve benim annemi gordum, onlar da yanimizdaydi. Annemle balkona ciktik hava almak icin eltimin birileri bizi izliyor hissediyorum dedigini duydum. Ayetel Kürsiyi okumaya basladim sonra karsi binada catida bir bayan ters oturmus ben ona baktim o da Ayetel kursi'den rahatsiz olup sanki vampirmis gibi dislerini gosterdi ve kizdi bende aynisini ona yaptim. Sonra o yapti ve buyuk taslar alip uzerimize atti ben annemle iceri girdim butun perdeleri kapatip yuksek sesle Ayetel Kursi okudum, sonra da uyandim bunun anlami nedir luften yorumlar misiniz.

Duygu58

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Arada fal bakan biriyim. Bir varlık içime giriyor kulağıma bakma diye sesleniyor, bütün vücudum sanki o bakma kelimesiyle titredi ben de ayetel kürsi okumaya basladım, bıraktı beni ayetel kürsi okuyarak bakıcam işte dedim o sekilde uyandım.

Serdar

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Ayetel Kürsi Okumak

Selamın Aleyküm,
Rüyamda yatakta doğrulup gözümü açıyordum ama göremiyordum kısmi görüyordum.Allah isterse göremezsin işte dedim ve geri yattım.Sonra bir daha yataktan kalkıcaktım sanki bir şeyler beni tutuyordu.Ayetel Kürsi okumaya başladım daha sertçe kalkmaya çalıştım gene omuzlarımdan tutuyorlardı.Sonra Nas suresini okudum,bıraktılar ve uyandım.Ama nasıl desem bilmiyorum,Nas suresini okumak önce aklıma gelmesine rağmen inşallah Cin vesaire değildir diye korkup Ayetel Kürsiyi önce denesem nasıl olur gibi düşündüm. Rüyamdada sanki uyanmaya gayret ediyordum ve böyle şeylerden gerçekten çok korkarım ama rüyamda ilk defa korkmadım uyandığımdada sakin sayılırdım.Son zamanlarda sabah namazlarına kalkamıyor.Üç adet alarm kurup abdest alıp duamı ediyor genede kalkamıyordum.Öyle gözünü açıpta kalkamamak vesaire değil hiç bir şekilde alarm filan beni uyandıramıyor.Geç saatlerde yattığım dönemlerdeyim.Rüyanın tabiri kişiden kişiye saatine bile göre değişirmiş diye yazılar okudum.Bunun içinde bilgi vermek isterim.Rüyamı gece 4 civarı gördüm.20 yaşındayım Üniversite öğrencisiyim,erkeğim.Allah'ın selameti üzerinize olsun.

Üst Alt