• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada at veya tay görmek

O

oznur-eko

Kayıtsız
Misafir
Selamümaleyküm!
Ben İzmir'den Öznur,35 yaşındayım,bekarım ve işçiyim...belki bu rüyayı göreli 20 yıl oldu ama neden bilmem hala unutamadım ve kimse bir yorum getiremedi...rüyam şöyle:şu an oturmakta olduğumuz evimiz dağlık bir yamaçta ve rüyamda evimizin karşı yamacından 3 adet beyaz at veya tay fırladı,ben onlara bakarken biri sağa,biri sola koştu,tam ortadaki tayda (inekler gibi siyah desenliydi)bana doğru koşup kucağıma atladı ve bende onu kucaklayıp sevdim....

rüyam bu kadar...şimdiden çok teşekkürler!

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam..Ruyayi goreli bir bayagi olmus..ama Bazi kardeslerim sanir ki gordukleri Ruya hemen ertesi gunu cikacak veya bir seyy olacaktir..Rüya bazen gören şahıs için bazen de evlatları ve ya gelecekte sevdikleri icin bir isaret de olabilir..
mesela Yusuf (AS)'ın rüyası, tam yirmi sene sonra gerçekleşmiştir...
Bir de Ruyanizin ayrintilarini hatirlamadiginiz icin oylesine genelde yorumlamadan once Cuma gunu sahit oldugum bir olayi anlatmadan gecemiyecegim..

Uzun zamandir tanidigim,35 yasindaki Amerikali musliman olmus Tesseturlu bir Bayan arkadasim beni dugunune davet etti..
Sevindim Hayirlisi olsun dedim kim bu sansli..Muhammed dedi. Ne nasıl olur ?
hani 7 sene once sudanli olan ailesi sadece Sudanli kiz isteriz diye direten Muhammed degil mi dedim.. evet aynen O dedi..
ehh simdi nasil seni kabul ediyorlar dedim..
Muhammed Ailesinin istegi uzre gercekten 4 sene once Sudanli bir KIZ ile evlenmis ama her gun kavga, tartisma ve cocuklari olmamis..ve Sudanli KIZ gelin altin ve parasini da alarak Sudana kacmis.. yani muhammedi birakmis..
ve 7 sene sonra simdi onun ile evlenmek istiyor..ve evlenecekler insallah..
demek ki 7 sene once olmasi gerekli sandigimiz bir olay takdir ,nasip, kismet olmadigi icin..belki de bu 7 sene iki tarafinda bazi seyleri yasamalari, olgunlasmalari icin ayri kalmalari gerekli idi...bu arkadasimiz 10 sene once gordugu bir ruyanin simdi gerceklesecegini soyluyordu..
neyse gecmis ruyaniza Hayirdir insallah diyelim .. Rabbim bugunlerde Hayra cikarsin..

Rüyada beyaz at görmek, Beyaz at düşmana galip gelmek, olgunluk, kemale ermek veya bilgin bir kisi ile yorumlanir..
Rüyada tay görmek, mücadeleler verdikten sonra
hedeflerinize ve Başarıya çalışarak erişeceksiniz. seklinde yorumlanir
Allahu alem..

her şeyin bir vakti, zamanı vardır. O zaman geldiğinde, sebepler devreye girer ve istenen durum hasıl olur..
kardesim bunu unutmayin..
Yeterki beser olma acizliginizi,insan ,kul olma idrakina varip Rabbinizin Rhman KAPISINA yonelin..
Hayirli Geceler Kardesim..Selamet ile Hayra kalin..

Gökyüzü

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada tay görmek rüyada beyaz tay görmek rüyada uzun tüylü tay görmek

Selâmün Aleyküm Hocam Ben bu sabah uyanmadan hemen önce bir ruya gordum, ruyamda bizim evimizde tay gördüm, bembeyaz ve tuyleri upuzun ve yumusacicik, yerlere kadar tuyleri olan hatta bukle bukle tuyleri yerleri supuren cok guzel bir tay gordum. Gözleri tuhafti tayın, disa çıkık küçük ve kahverengiydi, tay artik bizimmis bizim evde yasiyacakmis orasi evimizmis ama su anki gercek evim degildi. Evde dar bir koridordaydik, tay bana dogru geliyordu evin icindeydik, kollarimi acinca geldi bana sarildi tay. Sevgisini oyle belli ediyormus, acaba ne demek hocam.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada tay görmenin iki yorumu vardir..Bazen kendinizi beceriksiz ve güvensiz hissettiğinizi gösterir.
Kullanmadığınız potansiyelinizi serbest bırakmaya başladığınızı işaret eder.

Rüyada tay görmek;ikincisi;Kendinizi Sabır ve akıl ile olgunlaştırmak, mücadeleler verdikten sonra hedeflerinize ve Başarıya çalışarak erişeceksiniz. Allahu Alem..
ayrica bir nasihat mahiyettindedir..kendi ayaklarınızın üzerinde durmayı öğrenin büyüyün devamlı kendinizi geliştirin Artık!!
Sevimli bir Tay olabilirsiniz ama Atlar daha çok faydali kısraklar daha güçlüdür kissadan hisse.. selametle..

Üst Alt