selamum aleykum gonul sizim,nasilsiniz? Ben,uzun zaman once bir ruya gormustum,yorumunu da cozememistim.Ruyamda ise gidiyorum,otobusumu bekliyorum.Her sey gunluk yasamda yaptigim gibi seylerdi...ayni caddeler,ayni sokaklar hatta otobus bekledigim yer bile ayni,hic degisiklik yok...ben, boyle beklerken birden cok hizli bir sekilde at arabasinin yaklastigini gordum,oyle hizli geliyordu ki panik halindeydi sanki...at arabasinda bir kadin 35- 40 yaslarinda,bir de oglu var 10-12 yaslarinda...fakir gibi gorunuyorlar ve imdaaatt yardim edin bize diye yardim istiyorlardi..at arabasini durduramiyorlar,hizini kesemiyorlardi.Fakat insanlar hic aldiris etmiyorlardi,kimse yardim etmek istemiyor gibi gorunuyordu.Ben yardim etmek istedim,elimde bir suru kitaplarim var,bu halde iken nasil yardimci olabilirim,ustelik arabam da yok ki peslerinden hizlica yetesebileyim... insanlar ne kadar duyarsiz,ne kadar benciller ki boylesine magdur insana yardim etmiyorlar diye zihnimden gecirirken birden dizginleri farkediyorum,yerde surunuyorlar,oldukca uzun ve kavrayacak durumdayim.hemenkavriyorum dizginleri,at arabasi benden 100metre uzaklikta ama dizginler uzun oldugu icin benim elimde.Sag avcuma dizginleri doluyorum ,doluyorum..uzaklassalar bile kaybetmem,dizginleri takip ederim diye dusunuyorum...sonra birden kendimi bilmedigim bir yerde goruyorum,dizginler halen sag avcumda,bir bahceye gecis yapiyorum,sag ve sol tarfalari uzun agaclar ile sirali...behceden bir eve gecis yapiyorum,kapisi acik,gunes isiklari acik kapidan iceriye suzulmus...tereddut icinde eve giriyorum..muthis bir ev,salonu genis,biraz daha ilerleyorum ki takip ettigim at arabasindaki kadin ve oglani goruyorum.bir beyaz koyun postunun uzerinde anne ve ogul oturmuslar beni bekliyorlar..yuzlerinde rahatlik ve guluseme var..basimi sag tarafa ceviriyorum,beyaz ati goruyorum, at da beyaz bir koyun postunun uzerinde sominenin yanina oturmus beni bekliyor,,o da huzurlu ve sakin..lakin annenin de oglunun da atin da burnu oldukca uzundu..ucununde burunlari cok uzundu..ben sizi takip ettim buldum cok sukur diyorum.Fakat burasi ne benim ev ne de sizin eviniz,bir baskasinin evine girmek dogru olmaz diyorum,cikalim diyorum..onlar da bana senden baska bize yardim eden olmadi,yardim diledik kimse yardimimiza kosmadi,ama sen yardim ettin..bizi birakmadin diyorlar...bundan dolayi bu ev senin artik diyorlar,senin oldu bu ev diyorlar......ruyam biraz uzundu,kusruma bakmayin..simididen tesekkur ederim,selametle...