• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada asker görmek

tango34

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
20 Kasım 2012
Mesajlar
22
Tepkime puanı
0
ruyada asker gormek rüyada silahlı asker görmek rüyada askerler görmek
Hayırlı günler inşallah. Nasılsınız ? Rüyada asker gördüm. Ben bir evdeyim evin içinde eşyalar yığın olmuş çok eşya kalabalığı olan bir ev, sanki yeni taşınılmış gibi eşyalar karmakarışık ve sosyal medyada yazılarını takip ettiğim birisi var o kişiyle ev arkadaşıymışız güya, fakat o kişiyi görmüyorum ben. Evde otururken birden pencereden aşağıya bakıyorum bir sürü asker gelmiş. Askerler kumla dolu bir arazide insanları vuruyorlar ve kuma gömüyorlar olarak algılıyorum fakat ortada ne bir kurşun ne de bir kan ne de ölmüş birilerini görmüyorum. Sadece öyle heralde diye yorum yapıyorum rüyamda. Gördüğüm tek şey asker ve silahları. Sonra kapı çalıyor benim daha önce yaşadığım şehirden kardeşim gibi sevdiğim bir arkadaşım geliyor açıyorum kapıyı onu görüyorum diyor ki ''ablacım nolur benimle gel'' . ama bu lafı öyle bir söylüyor ki sanki dizilerdeki gibi acıklı bir sahne ve alt metninde şunu söylediğini anlıyorum ''ablacım başka çaremiz yok bak bizi almaya geldiler hadi benimle gel'' anlamı çıkacak şekilde söylüyor 'ablacım nolur benimle gel '' cümlesini. umarım anlatabilmişimdir yüz ifadesini. Sonra ben korkmaya başlıyorum diyorum ki '' ben gelemem korkarım askerler gözaltına alıp da ne yapacaklar alt tarafı siyasi eleştirilerimiz var'' diyorum. Sonra arkadaşım da '' şaka yapıyorum abla hadi gel gidelim burdan askerler var burda '' diyor. Tamam diyorum içeriye gel sen diyorum, o esnada kapının kolunun tutmuşum hem arkasında hem de önünde kapının anahtarI var, birini alıyorum arkadaşıma veriyorum ben içeriye geçip eşyalarımı alayım diyorum. O esnada arkadaşım balkona çıkıp askerin birine ıslık çalıyor anahtarı atıyor! Sonra da anlıyorum arkadaşımın aslında şaka yapmadığını ben kaçıyorum dama çıkıyorum ama bir bakıyorum hemen gelmiş askerler ve yakalamışlar beni ama öyle tutuklama gibi falan değil götüyorlar beni kaçamıyorum haliyle. Sonra pes edip gitmeye koyuluyorum onlarla.

Rüyam bu kadar gördüğünüz gibi çok net hatırlıyorum her şeyi. Biraz siyasi yanımda vardır benim ama politikaya falan girmek gibi değil, bilgi kültür olsun bileyim kime oy vereceğimi diye, Bildiğim ve savunduğum şeyler var o kadar. Fakat bu rüyamın onunla ilgili değil başka birşeyle ilgili olduğunu düşünüyorum özellikle de o evdeki eşyaların o şekilde kalabalık ve yeni taşınmış gibi olması bir şeyler anlatıyor ama ben çözemedim ve çok etkilendim uyandığımda hala korkuyordum o derece. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim Allaha emanet olun kardeşim.
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Hayırlı günler inşallah.Hamd olsun iyiyim Dualar ile ayaktayim Ya Siz Nasılsınız ?

Rüyaniz Hayr olsun..
kafa karışıklığına ,iki karar arasinda kalmaniza,kalsam mi,gitsem mi Oyumu Ona mı Versem Buna mı .. kararsızlık ve Çelişki ikilem olmasindan kaynaklanan bir bilincalti Rüyasi...

Rüyada asker görülmesi kudret ve kuvvet ve SABIR ile yorumlanır.
Azalarını er kıl nefsine emredecek kadar cesur ol.
Hakkin adalet terasizi oyle ince ve hassastir ki bir kere dengesini bozdun mu artik hic bir zaman eskisi gibi olmiyacaktir...
nefsinin komutanı ol ki azaların sana itaat etmek zorunda kalsın..
Adalet terazisini vicdan kürsüsüne kur ve dinle önce
sonra HAKKca karar ver ve uygula gereğince....
Azalarını er kıl nefsine emredecek kadar cesur ol...ve doğruyu soyle...

nefsinin komutanı ol ki azaların sana itaat etmek zorunda kalsın..
Adalet terazisini vicdan kürsüsüne kur ve dinle önce
sonra HAKKca karar ver ve uygula gereğince...
milletimiz, devletimiz ve tüm islam Alemi için Yüce Mevlâm hayırlısı ne ise, bizlere onu ,O insani versin..amin...
 

tango34

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
20 Kasım 2012
Mesajlar
22
Tepkime puanı
0
Hamdolsun kardeşim ben de iyiyim. Teşekkür ederim yorumunuz için :)
 

baharçiçeği

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
3 Mart 2015
Mesajlar
12
Tepkime puanı
0
Rüyada asker görmek, rüyada askerden yardım almak.
Selamün Aleyküm, rüyamda geceleyin ülkede darbe olmuş, askerler herkesi tutuklayıp götürüyorlar. Biz bir grupla bir evin damına saklanıyoruz, orda da asker herkesi tutuklayıp götürüyor, bir tek ben kalıyorum beni görmüyorlar. Sonra ben damdan aşağıya bakıyorum kimse yoksa ineyim diye birisi bana eliyle işaret ediyor eğil, ben çık demeden çıkma diye. Bende eğiliyorum, sonra aşağıdan sesi geliyor askerlere, şimdi biri gelip geçecek ona karışmayın gitsin diyor, bana işaret veriyor bende gelip bütün askerlerin arasından rahatça geçiyorum, dışarı çıkıyoruz o kişi herhalde komutan, bilmiyorum sivil kıyafetli ama askerlerin üstünde rütbesinin olduğunu anlıyorum sadece ve ona Allah razı olsun siz olmasaydınız ben kurtulamayacaktım diyorum. Ben ona teşekkür ederken uzaktan biri de bizi izliyor ama ben bu rüyamda gördüğüm hiç kimseyi tanımıyorum, rüyam bu kadar son olarak bu tarz faaliyetlerde bulunduğunuz için Allah razı olsun, birçok yorumları okudum ve insanların kafa karışıklığını gidermeye çalıştığınız için en önemlisi de bunu dinimize uygun yapmaya çalıştığınız için Allah hepinizden razı olsun. Normalde birçok site var hiçbirine yazmam ama yorumları okuduğum kadarıyla dini hassasiyetleri gözeterek yorum yaptığınızı görüyorum, bu yüzden yazdım. Allah cümlenizden razı olsun.
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Aleykümselam, rüyaniz hayr olsun.Allah razı olsun
Eyvallah kardeşim, Rüyalar tasavvufta kişinin kendi iç dünyasını görebileceği aynalar, kişinin saklı benliğini ve iç yüzünü görebileceği vasıtalar olarak görülmüştür.
Rüyalar sayesinde bu tanıdık ama yabancı ülkeyi bilir hale gelebiliriz.

Uyandığımız zaman, rüyalarımız geri dönüp içeri girebileceğimiz bir kapı aralığı, ruh arazisine atılacak bir adım olabilir.
Her maneviyat yolcusu için, kendi yolunu bulması gereken içsel arazi budur.
Manevi rehber; ruhun büyük okyanuslarından, dağlarından ve nehirlerinden aşırarak derinliklerdeki gizli mahzenlerine götürür.
Kişinin gerçek güzelliği ve gizemi bulacağı yer iç dünyasıdır..

Sen içindeki Senin kim olduğunu gördüğünde Rüyanızın yorumunu da Çözebilirsiniz...
kendini Kendini nasıl görüyorsan öylesindir...

Rüyada asker görmek;
zorluklara rağmen başarılı olmak, elindeki işi başarıyla zamanında tamamlamak gerektiği anlamını taşır. Çünkü asker vazife, görev ve bunu yapmayı temsil eder.

Rüyada askeri darbe olduğunu görmek;
zorba bir insana yada bir konuda karar vermeden önce çok iyi düşünmelisiniz, aksi takdirde büyük hatalar yapabilirsiniz..bazende ruhsal sorunlara alamettir..Safını belli et..

Geçmiş, zihinlerimizi kaplayan bir sis bulutundan ibaret.Gelecek ise başlı başına bir hayal perdesi.
Ne geleceğimizi bilebilir, ne geçmişimizi değiştirebiliriz.Sufi daima şu anın hakikatini yaşar...

"Mutlu olmanın sırrını Peygamber Efendimiz'den (s.a.v) öğren de, Allah sana ne verirse ona razı ol. Başına gelen derde, balaya razı olur da, ses çıkarmazsan, o anda hemen sana cennet kapısı açılır.

Eğer gam elçisi sana gelirse, tanıdık bir dost gibi karşıla, onu kucakla. Zaten o sana yabancı değildir, onunla aşinalığın vardır. Sevgiliden gelen cefaya karşı sakın suratını asma, onu neşe ile karşıla, merhaba, hoş geldin de.

Onu güler yüzle, tatlı sözle karşıla ki gönül alıcı o eşsiz varlık hoşa gitmeyen çarşafını üstünden atsın da güzelliği ortaya çıksın."
Hz. Mevlânâ Celaleddin Rûmi (k.s)
 

baharçiçeği

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
3 Mart 2015
Mesajlar
12
Tepkime puanı
0
Teşekkür ederim yorumunuz için :)
 
K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Selamünaleyküm Adım Merve Rüyamda askerler birşey bekliyorlardı daha sonra içlerinden biri beni farketti ve o asker tarafından kovalandığımı gördüm. Sonra yanlış hatırlamıyorsam hastane kapısıydı kapıyı açtım içeri girdim daha sonrasını hatırlamıyorum, midemden parça alınmıştı 2 hafta önce acaba onunla alakalı birşey olabilir mi hayır olsun inşallah şimdiden Allah razı olsun iyi günler.
 
Üst Alt