• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Asıldığını Görmek

ömr-ü diyar

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
23 Nisan 2011
Mesajlar
3,345
Tepkime puanı
25
Rüyada asılmak, rüyada asıldığını görmek neye işarettir?
Rüyada asılmak ilim ehli için yöneticiliğe, rüyada asıldığını görmek haksızlığa uğramaya ya da yapılan gizli işlerin açığa çıkmasına tabir edilir.

Rüyada asılmak bekar için evlenmeye, bir meydanda asılmak, orada yönetici olmaya, Ölü olan birirnin asılması ahirete faydası olmayacak dünyalığa işaret eder.

Rüyada asılmak, birçok şekilde tabir edilir. Bu tabirler rüyanın diğer unsurlarına göre değişiklik gösterir.

İmam Nablusî demiştir ki:
Rüyada asılmak, yücelik ve kavuşulacak nimetlere delalet eder. Rüyada bir şehirde idam edildiğini görmek, idam edildiği şehrin şerefi nisbetinde erişeceği yöneticiliğe delâlet eder. Yine rüyada asılmak, fakirler hakkında hayra ve gizli şeylerin meydana çıkmasına; zenginler hakkında ise, şerre ve işlerinin bozulmasına işarettir.

Ölmüş haldeyken idam (asıldığını) edildiğini görmek, dinin bozukluğuna ve zayıflığına fakat dünyanın şeref ve yüksek makamlarına delalet eder.

Bekâr bir adamın rüyada idam edildiğini görmesi, evleneceğine işarettir.Deniz üstünde bir vapurda yolculuk yapan biri rüyada asılmış olduğunu görse, bu rüya onun hakkında hayra delalet eder.

Rüyada idam edilmiş birinin etinden yediğini görmek, ileri gelen bir takım kimselerden menfaat bulmaya delalet eder
 

İLiM DiLeNcİsİ

Rüyalar aleminden
Süper Mod
Katılım
10 Haziran 2011
Mesajlar
709
Tepkime puanı
42
Rüyada idam edilmek, rüyada asılmak tabiri
Rüyada idam edilmek, üzüntü, sıkıntı ve dert olarak tabir edilir ve rüya sahibinin başına gelecek tatsız olaylara delalet eder. Rüyayı gören kişinin, güvendiği kişiler nedeni ile başının derde gireceği, huzurunun ve rahatının kaçacağı anlamına gelir. Kişi, insanlara inandığı ve iyi niyetli olduğu için işinden ve ekmeğinden olacak demektir. İbretlik olaylar yaşamaya ve kötü kişilerin varlığına işaret eder.

Rüyada idam edilmek, genel olarak sıkıntı ,dert ve üzüntü olarak yorumlanır. Rüyayı gören kişinin başına tatsız olayların geleceğine , güvenmiş olduğunuz kişiler yüzünden başınızın derde gireceğine , huzurunuzun ve rahatınızın kaçacağına delalet eder.

Rüyada asılmak, insanlara çok inanıp güvendiğiniz için en sonunda işinizden ve ekmeğinizden olacağınıza , ibretlik olaylar yaşayacağınıza ve hayatınızdaki kötü insanların varlığına işaret eder.
 
Üst Alt