• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada aşık olmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dilek68

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada aşık olmak.
Selamun aleyküm,

Bu gece bir rüya gördüm, rüyamda bir okuldayim ama hangi okul oldugunu bilmiyorum..

Rüyamda okulda bir sevgilim varmis esmer bir cocuk.
Ona asikmisim sonra ben kantin gibi biryerden birsey aliyorken cocuk bana arkadan sarilip benim kokumu icine cekiyor ama öyle bir sarildi ki sanki gercekti, icim öyle isindi ki anlatamiyorum bile. Kendimi o kadar huzurlu hissettim ki. Sonra sarilirken omzumdan öptü, ben iste bu cocukla okulun icinde yürüyorken konusuyordum, cocuk aileme bir miktar para varmis iste paraya ihtiyacimiz varmis öyle birsey.

Lütfen bana bu rüyanin ne anlama geldigini söyleyin gercekten hala etkisindeyim tesekkür ederim. :)

Yanliz birsey daha var benim bir bucuk senedir bir sevgilimde var ama hala o rüyadaki cocugu düsünüyorum ve o cocugun yüzü bana biraz tanidik geldi.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Kardesim..
İslâm'da rüya hukukî bir kaynak ve delil değildir. Yalnız gören kişi ile alakalıdır.
O kişi de bu rüyasını hayra yorar ve bu rüya yalnız kendisini bağlar.
Rüya, "Allah Teâlâ'nın melek vasıtasıyla hakikat veya kinaye olarak kulun şuurunda uyandırdığı enfusî idrakler ve vicdanî duygular veya
şeytanî telkinlerden meydana gelen karışık hayallerden ibarettir" şeklinde de tarif edilmiş..

Hayirdir insallah diyelim..
Rüyada okul görmek kültür bakımından yeni ve engin olanaklar, maddi, manevi Firsat, gelisme nizam ve intizama işarettir.
insallah siz her gun daha fazla olgunlasip,gercekten ne istediginizi ve gercek seven ve Sevileni anliyacaksiniz seklinde ruyaniz yorumlanir..

Rüyasında aşık olduğunu görmek bir kac yorumu vardir..
Rüyada Aşık Olmak:bir kimse bekar ise bir süre sonra gerçekten aşık olacak demektir...lakin Temkin Ya hu.. yani temkinli olun..
sadece Aşık Olmak icin Aşık olmayin cunku her nimet kulfeti ve sorumlulugu ile geldigini unutmayin..

ayrica Rüyada Aşık Olmak:Yürek sızısına, üzüntü ve kedere delalet eder. Aşık olduğunu gören üzüntüye düşebilir..
Aşk, üzüntü ve kederdir...Zira aşıklar üzüntülü ve mahzundurlar.

Bir başka yoruma göre ise rüyada aşık olmak hayır ile yorumlanır. Kendisinin aşık olduğunu gören iyi ve doğru yolda hareket etmek için son derece istekli olur.

"Yanliz birsey daha var benim bir bucuk senedir bir sevgilimde var "
Bu sevdiginizdeki Onda gordugunuz eksiklik ve ilgisizlik veya arada bir ortada olusan uzakligi da semboludur..Rabbim her seyin en iyisini bilendir!!
Genc Kardesim her seyin ama her seyin HAYIRLISINI dileyin..

"Sıkıntıdan kurtuluşa giden gizli yol , o sıkıntının içindedir..." MEVLANA

Ey RABB'im..! YAR/a Olacak Birini Değil.. YÂR Olacak Birini Nasip Et Yüreğime ..

Demet76

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ruyada aşık olmak

Selamun Aleykum, isimden memnun degilim hatta oldukca rahatsizim ve sıkınti yapiyorum isimi, etrafimdakilere belli etmeden. Son haftalar hemen hemen hergun ruya gorur ve hatirlar oldum.
Ruyamda ciplak ayakla su icinde yuruyorum, heryer su ancak havuz icinde gibi tertemiz. Bir ara at pisligi uzerinden yuruyorum.

Diger ruyam:
Annemle tatile cikmis gibiyiz. Orada annemin eski bir arkadasi ve ogluna rastliyoruz. Oglu evliymis ve cocugu varmis fakat onlar yoklar yanlarinda. Kucuklugumuzden tanisiyor olmamiz gerekirken ben hatirlayamiyorum oglunu ancak ondan cok hoslaniyorum hatta asik oluyorum. Onunda bana karsi ilgisi var ama sanirim sadece dostca ama ben ona asik oluverdim (normalde hic olmadigim gibi). Sonra o asik oldugum erkekle bir odaya giriyoruz (otel odasina benziyor). Ben yataga oturuyorum ama oldukca yorgunum. O erkek basimdan oldukca buyuk, belime ve karnima uzanan (kalin iplikle) dokunmus siyah dantel bir ortu ortuyor. Yatakta uyandigimda o yanimda yok artik. Banyoya kapisi girisinde asili karsimda ki aynaya bakiyorum. Kendimi oldukca yorgun, bitkin ve makyaji akmis goruyorum (halbuki hic makyaj kullanmam).

Bu sabah ki ruyamda ise:
Bir masada oturuyorum, karsimda iki orta yasli oldukca iyi gorunen iki erkek var. Bunlarla is gorusmesindeyim ve oldukca olumlu bakiyorlar bana. Bir ara masa altinda ki bacagima bakiyorum ve killi oldugunu goruyorum.

Kusura bakmayin 3 ayri ruya oldu ancak sıkıntidayim. Yardimci olursaniz cok sevinirim. Tabirinizi dort gozle bekliyorum.
Simdiden tesekkur ediyorum..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam anladim isminizden memnun değilsiniz.. ama Sizi herkes bu isim ile seviyor ve biliyor bunu ne yapmaliyiz...
tamam ozaman burada Formumuzda istediğiniz sevdiğiniz bir isim bulun sizi öyle cağiralim...

Hayirdir insallah..
Rüyada yalın ayak suda yürümek; sizin bilinc altı ve ruhsal durumunuzu ifade eder...
Su psikolojide hayat kaynağıdır ve hayata enerji veren bir unsurdur.

suda çıplak ayak ile yürümek :üzüntü ve kederin gitmesine,dinin güzelligine ve
üzüntü, izolasyon, düşük özdeğerlilik, endişe, hayal kırıklığı ve yalnızlık duygularindan sonra Güç ve kuvvete,Murad ,
iş hayatında başarılı olmaya,yolculuğa,hayırla anılmaya işarettir....

Rüyada Aşık Olmak:bir kimse bekar ise bir süre sonra gerçekten aşık olacak demektir...lakin Temkin Ya hu.. yani temkinli olun..
sadece Aşık Olmak icin Aşık olmayin cunku her nimet kulfeti ve sorumlulugu ile geldigini unutmayin..

ayrica Rüyada Aşık Olmak:Yürek sızısına, üzüntü ve kedere delalet eder. Aşık olduğunu gören üzüntüye düşebilir..
Aşk, üzüntü ve kederdir...Zira aşıklar üzüntülü ve mahzundurlar.

Bir başka yoruma göre ise rüyada aşık olmak hayır ile yorumlanır. Kendisinin aşık olduğunu gören iyi ve doğru yolda hareket etmek için son derece istekli olur.

Rüyada Bacak görmek; İnsanın ömrü ve geçim vasıtalarıdır. Bacaktakı güzellik ve sağlamlı dünyayığının iyiliğine, ömrün bereketine.
Kıllı bacak borçlanmaya ve isafa yorumlanir..Ayağını yorganına göre uzat.
En Büyük Zenginlik Kanaatkâr Olmaktır.
Kanaat; sözlükte elde bulunanla yetinmek, kısmetine/hakkına razı olmak...
Kanaat, yani gözü ve gönlü tokluk, çalışıp çabaladıktan sonra kazanılana şükretmektir.
Kanaat mevcutla yetinmek değil, elimizden gelen gayreti gösterdikten sonra ele geçenle yetinmektir...
altından kalkamayacağınız,kredi, Faiz ve borclardan uzak durun..

Tabağına Yiyebilecegin kadar yemek hayatında Sevebilecegin kadar insan al israfın lüzümü yok Tabaktaki yemek karnını hayatındaki fazla insan da başını ağrıtır
Hayirli Gunler...

Sunam1071

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm.23 yaşındayım. İlk gördüğümde gönlüme düşecek adamı beklediğimden hayatımda kimse olmadı.Birini hayatıma alma düşüncesi hep içımde sıkıntıya neden oldu. Birkaç yıldır ara sıra rüyamda bir adama sarıldığımı veya elinı tuttuğumu görüyorum. Kalbimde tarif edemeyeceğım bir sızı oluyor. O adam beklediğim ve kendimde onunlayken dünyaya meydan okuyacak cesareti bulduğum biri gibi geliyor. Gördügüm belirli bir kişi değil ama hissettiklerim hep aynı. En son bugün gördüm. Sabah namazına da kalkmıştım ve hayır aramakdayım. Rüyalarım beklentilerımın kuruntusu mu habercisi mi bilemıyorum. Şimdiden Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm Selam
"Rüyalarım beklentilerımın kuruntusu mu habercisi mi bilemıyorum."
Hayal ve duygusal ihtiyaclarimiz var, bir de her hayalin ardında gerçekler var.
Hayallerimizle gerçekler arasında kaldığımızda, sonunda hayal kırıklığı yaşadığımız nice anlar var. Hayaller ve gerçekler… İki farklı âlem…hangi âlemde olmak istediğinize siz karar verin..

Hayirdir insallah..

ayrica Rüyada Aşık Olmak:Yürek sızısına üzüntü ve kedere delalet eder. Aşık olduğunu gören üzüntüye düşer.
Aşık iyi veya kötü işleri arzu eden bir kimsedir.
Aşk muhabbet sahipleri için kalpte bir sıkıntıdır. Eğer kalbinde bir sıkıntı olduğunu görse o sıkıntı muhabbettir.
Genc Kardesim her seyin ama her seyin HAYIRLISINI dileyin..

Aşık olmak istiyorum.
-Aşkın sahibine Dilekceni verdin mi?
-İsteyince gelmez,Rabbim Takdir edince O seni bulur.
Aşk ne zaman ne de mekân arar.mekân dersen kalp Zaman Rabbimin takdir ettigi AN dır...

-Kime aşık olmak istiyorsun?
-Vallahi Bilmiyorum hayırlısına..

-Aşk keskin kılıç misalidir her gönül kın-ı taşıyamaz onu
-Olsun,canımın yanmasını,acıda olan lezzeti tatmak,aşk ile incelmek istiyorum.
-Sus!...Sakın böyle konuşma,sen biliyor musun canın yanması ne demek?

-Aşk İşte Dört Mevsimdir; Yeşeren "UMUTLAR"Çok sıcak "ÖZLEMLER"
Dökülen "GÖZYAŞLARI" Ve Her Tarafını Titreten "AYRILIK"Yaşatıyor

melodrn

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada aşık olmak

Merhaba. Uzun bir süredir internette bir şeyler ararken hep sizin sitenize rastladım ve cok husma gitti. Ben 16 yaşındayim ve düzenli namazimi kilarim. 2 gece önce istihare namazina durdum evliliğimin nasıl olacağını merak ettiğim için. O gece ne olduğunu anlayamadim. Bugün yatsıdan sonra dua ettim hep. Rüyamda birine aşık olmuştum. Yüzünü biraz hatırlayabiliyorum ruya esnasinda adini da duydum ama onu hatırlayamiyorum. Tutkuyla aşıktim ona duygularimi hissettim. Sizce bu neye yorumlanir? Teşekkürler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Allah razı olsun Sitemizi beğenmene sevindim,sitemize rastlamanız nasip,kısmet..
evliliğimin nasıl olacağını merak ettiğiniz için rüyaya yatılmaz. İnsanın rüyasında gördüğü kişi yada evlilik ortami olarak kabul etmesi doğru değildir. Rüya ile amel edilmez.
bir gün vakti zamani geldiğinde zaten kaderinizdeki insan Sizi bir vesile ile bulup evleneceksiniz bu ne acele.. yaşinizin, kiymettini bilin..
kafanizi bu tip şeyler ile meşgul ederek kendi kendinize baski ve stress yapmayin derim...

Rüyada aşık olmak;
aşık olduğunu görmek, doğru yolda ilerlemek için çaba sarf edeceğine işaret eder.

Rüyada tanımadığı birine aşık olmak;
Hayattinizda çok mutlu olacağınız anlamına gelir. Bu rüya, çevrenizdeki insanlardan memnun olduğunuzun, sıkıntı ve belalardan uzak durduğunuzun,
Temkin ve tedbirli olmaniza işaretidir...

Ey RABB'im..! bu kardeşimize YAR/a Olacak Birini Değil.. YÂR Olacak Birini Nasip Et Yüreğine...amin.
bizi bulup duamizi almaniz bile bir nasip işidir..

Aşk muhteşem bir deryadır dalmasını bilen"e
Amma Allah a güvenip kendini "teslim eden"e
O denizin derinliğinde ne inciler mercanlar var "gören"e
Lakin ;Burda yüzmek kolay değil atıveriyor "şüphe taşıyan"ı suyun yüzüne
Ya da 'sen boğulmaya mahkumsun diyor "yüzme bilmeyene"
Genç aşıklar takılır mı hiç engellere Mest olmuştur o deryaya
devam eder hiç durmadan yüzmeye
Ne boğulandan ne atılandan "Mevla" o deryaya dalanlardan eyleye
Amin... Amin ... Amin.... Velhamd'ülillahil Rabbil Alemin

duaa..

melodrn

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Allah sizden razı olsun

SevdamSaygi

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada aşık olmak.
Selamün aleyküm.. Rüyadamda kız kardeşimle bir yere gidiyoruz, orası park,üniversite bahçesi gibi alabildiğine çim fakat bir gün önce yağmur yağmış sanki böyle çamur, balçık gibi. İkimizde de bisiklet var sürüyoruz eğlenerek, gülerek ben sürerken pedalını bir iki çeviriyorum gidiyor, yani biraz kolaya kaçıyorum, kız kardeşim normal sürüyor hatta bana kolaya kaçtığım için gülerek söyleniyor. Sonra kardeşim yok oluyor, yemekhane gibi biryere giriyorum orada aşık oluyorum (tanımıyorum, daha önce hiç görmediğim biri) ama kalbim yanıyor onun için daha önce hiç aşık olmamış gibi bana o kadar sevgi ve şevkatli yaklaşıyor ki ölüyorum onun için. Sonra 2 kişi onunla kavga etmek için sataşıyorlar, ben yemeğimi ve telefonumu masanın üzerinde bırakıp tuvalete saklanıyorum, sanki o bana saklan demiş gibi. Sonra çıkıyorum hala devam ediyorlar kavgaya bu defa başka bir tuvalete kaçıyorum, aşık olduğum çocukla kavga eden çocuklardan biri giriyor kemerini çıkarıp beni dövüyor tuvaletin içinde ama canım hiç yanmıyor. Masaya dönüyorum telefonum kırılmış, ağlayarak çıkıyorum bahçeye, ünlü insanlar geliyor (Hakan Altun,Emre Kınay )okula takım elbiseli falan sanki beni korumak için onlardan güç alarak geri giriyorum okula sonra uyandım.iyi günler teşekkürler...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm Selam, Rüyaniz hayr olsun.
"alabildiğine çim fakat bir gün önce yağmur yağmış sanki böyle çamur, balçık gibi"

Bazı,güzellikleri ,rahmetti, bereketti keşke fark edebilseydiniz ,ne kendinizi yıpratır,üzülür ne de Aile sorunları yaşar ve de yaşatmazdınız...
Kazanma Kuşağında Kaybedenlerden olmayin.............

"biraz kolaya kaçıyorum,"
HAYATTA KOLAY DİYE BiR ŞEY YOK Kİ,EVLİLİKTE OLSUN! HER ŞEY EMEK İSTER...

Rüyada bisiklete bindiğini, bisiklet kullandığını görmek ;
sorunlarınızın üstesinden kendi çabalarınızla gelmek, sorunlarınızı çözmek manasını taşır.

Rüyada Aşık Olmak:
Yürek sızısına, üzüntü ve kedere delalet eder. Aşık olduğunu gören üzüntüye düşer.

Rüyada evli birinin aşık olması;
Size ve ailenize zarar verebilecek kişisel arzularınıza ve zevklerinize karşı uyarır.....

Rüyada birinden saklandığını görmek;
Bazı şeyler sakladığını gösterir çünkü rüyada saklanmak saklanan kişinin bir suçluluk duygusu taşıdığını gösterir...

Rüyada tuvalete saklanmak görmek;
hayatınızda işinize yaramayan,gereksiz, boşu boşuna size yük olan bir şeyden kurtulmak anlamına gelir.
üzerinizdeki kimi gereksiz yüklerden ,giz,sır,yalan,dolanlardan kurtulmak için adım atmaniz kendinizi devamli,Kıyı-Köşe sakladığınız ama temiz olmıyan o yerleri terk etmezseniz deprasyona yada ruhsal sorunlar yaşayabilirsiniz.....

Rahmanın,şefkat tokadını yemeden KENDİNİZE GELİN

Ronay

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Öncelikle hayırlı akşamlar dilerim. Size bir rüyamdan bahsetmek istiyorum.
Rüyamda hiç tanımadığım bir adam vardı. Çok iyi biriydi. Çeşitli yollarla bana yardımcı oluyordu, bende ona yardımcı olmaya çalışıyordum. Sonra ondan fazlasıyla hoşlanmaya başladım.
Ona gerçekten aşık olduğumu nedense hissettim hala onu düşünüyorum.
Ama rüyamda o da benden hoşlanıyor gibiydi ona aşık oldum ve sevgili olduk mu tam belli değildi. Derken burayı Özür dileyerek söylemek isterim çünki yakın arkadaşıma duştayken saldırıyordu. Bu olaydan sonra oradan ayrıldık, çok üzgündüm. Birgün onunla yine karşılaştım. Hem ona çok öfkeliydim hemde çok aşık. Daha sonra onunla tartıştığımı gördüm. Çok farklı birine dönüşmüştü. Yakın arkadaşıma yaklaşmak için beni kullandığını hissettim yada tam ona söyliyecekken uyandım. Ama şunu cidden söyleyebilirim ona çok Aşık olduğumu hissediyordum. Uyandığımdan beri içimde üzüntü var. Hala aşık gibi hissediyorum.
Rica etsem rüyamı olduğu kadar yorumlarmısınız. Şimdiden teşekkürler. Hayırlı akşamlar.

Barbaros

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ben 6 ay önce Allaha evleneceğim kişiyi görmek için dua ettim ve bir kız gördüm o kıza aşık oldum, bu kızı 2 hafta önce gerçek hayatta gördüm tanıştık sizin düşünceniz nedir rüyam hakkında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt