• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada asansör görmek ne anlama gelir?

Snmz

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
8 Temmuz 2015
Mesajlar
53
Tepkime puanı
0
Rüyada asansöre binmek, rüyada asansör görmek ne demektir?
Selamün Aleyküm, Gönül Sızım ablam hoşgeldin. Seni gerçekten özledim. Nasılsın iyisindir inşallah. Ne zaman hayırlısıysa o zaman yazarım umuduyla bir köşede beklettim rüyamı. Kısmet bu güneymiş.
Ne binası olduğunu bilmediğim en az 8 katlı bir binadayım , büyük geniş metalik gri ferah bir asansöre ben ve kız arkadaşlarım zemin kattan biniyoruz. Yemek yemek için asansörle kafeye çıkacakmışız. Ben daha sakin yani az kişili olur diye 4. kata çıkıyorum. Arkadaşım daha çok insan var ve daha büyük diye 8.kata çıkıyor. Kafe beklediğimden kalabalık oluyor. Arkadaşımla birlikte tahta taburelere oturup masadaki yemek menüsüne bakıcaz ancak hemen arka masadan bir genç erkek menüyü alıp kısa bir süre vermeyince ben masamdan kalkıp onun elindeki menüyü çekiyorum ve ona kızıyorum. Oda bizim çok baktığımızı söylüyor ancak biz daha bakmamıştık ve bende öyle söylüyorum... Ardından nasıl oluyor bilmiyorum ben berrak bir denizin dibinde oluyorum. Çok güzel kuma sahip ve içinde gayet rahat , zorlanmadan ayakta duruyorum üstelik su boyumu geçmesine rağmen .Sonra dipten iki küçük çakıl taşı alıyorum biri kırmızı gibi diğeride kırmızı siyah benekli. Şimdiden Allah razı olsun ablacığım.
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Ve aleyküm selam hoşbulduk hamd Olsun iyiyim...
Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada asansör görmek;
Rüyada asansör görmüş olmanız, yaşamdaki Maddi manevi iniş ve çıkışların yansımasıdır.
Asansörle yukarı çıkmak yükselmeyi, asansörle inmek düşüşü simgeler. Genel olarak asansörün görülmesi yaşamınızı iyi veya kötü yönleriyle;
bir hareket halinde devam ettiğini, yaşama aktif katıldığınızı gösterir.

Asansöre binmek, başlangıçtır, başlamayı temsil eder, bir şeyi yada işi başarabilmek, tamamlamak için başlamak gerekir..
Allahü teâlâ, her insanın rızkının zaman, mekanini farklı kilmistir..

'iki küçük çakıl taşı alıyorum biri kırmızı gibi diğeride kırmızı siyah benekli. "
küçük zorluklar ,tartışma ve hayatınızdaki ufak can sıkıcı şeyleri temsil eder...

Rezzak-ı Kerim olan Rabbimiz, herkesin rızkını farklı yaratmıştır. Bunda pek çok hikmetler vardır. Kimine fazla verse azacaktır, kimisine de az verse kızacak ve ahlakını bozacaktır.
Bunların uhrevi sorumluluğunu önlemek için kimine az verir, kimine de bol ihsan eder. Bu, ilahi bir tensip ve akılla izahı kolay olmayan bir taksimdir. Kullar teslimiyet-i külli ile hareket etmeli ve kadere rıza göstermelidir.
Ve Kimse Kimsenin Rızkını Yiyemez .selametle


https://www.islamiforumlar.net/gonul-sizim/38636-her-sey-olacagina-varir.html
 
Üst Alt