• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada arkadaşla telefonda konuşmak

belkibirgün

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada iş arkadaşıyla telefonda konuşmak Rüyada arkadaşla telefonda konuşmak
Selamün aleyküm. Perşembe günü yatsı namazından sonra 4 rekat hacet namazı kıldım Allah kabul ederse inşallah. Rüyamda da bir öğretmen arkadaşımla telefonda konuşuyorduk, açtığım gibi bana selamün aleyküm diyordu ve çok keyifli güzel bir sesle. Bende o keyifle aleyküm selam diyordum. Sonra biz konuşurken bi dönüyordum mutfakta karşımda durmuş orda sohbet etmeye başlamışız. Ona sınavdan kaç aldığını soruyordum, puanını söylüyordu arkadaş, ben kısmet belli mi olur düşer belki puanlar olur diyordum. O arada da karpuz var lavabonun üstünde onu ikram ediyodum ve yiyordum, ondan kıza da al yesene diyordum. Öyle ama benim hacetim ne sınavla ilgiliydi ne de atamamla ilgili. Tamamen başka bir şeyle alakalıydı ve inanın ne sınav nede bu arkadaşım hiç aklımda yoktu. Bayadır görüşmüyoruz, öyle olunca merak ettim gönül hocam yorumlarsanız çok sevinirim. Birde hacet namazını hangi günlerde ve vakitlerde kılmak daha makbul.Allaha emanet.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada arkadaşla, telefonla konuşmak;
çok yakında tanıdığınızdan haberler alacağınıza işaret eder. Uzun zamandır beklenilen gelişmelerin yaşanacağını simgeler. Yeni bir ilişkinin başlangıcını işaret eder.
duygusal birliktelikte sevginin artacağını ,Seyahatleri gösterir, yolculukların olacağını belirtir.

Rüyada karpuz görmek;
Aşka dair duyguları, şehvet, hırs ve önüne geçilmez arzuları ifade eder. Hamile kadınlar ve adet günleri geçiren ,stressli bayanlar çoğunlukla kavun,
karpuz gibi bu tip meyveleri rüyalarında görürler.
karpuz yemek kederden kurtulmaktır.

Karpuz kesmekle hararet sönmez (yürek soğumaz): Asıl hedefe yönelmeden sinirlenip rastgele saldırılarda bulunmakla kızgınlık giderilmiş olmaz.

https://www.islamiforumlar.net/namaz/27465-hacet-namazi-duasi.html

belkibirgün

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Karpuz kesmekle hararet sönmez (yürek soğumaz): Asıl hedefe yönelmeden sinirlenip rastgele saldırılarda bulunmakla kızgınlık giderilmiş olmaz. hocam affınıza sığınarak bu yorumu tam anlayamadım.biraz daha açarmısınız.birde bu rüyayı hacet namazını kıldığımın sabahında görmem arasında bir alaka varmıdır.Allah razı olsun.

Gönül sızım...
https://www.islamiforumlar.net/ruya-yorumlari-bolumu/32925-ben-soyledim-soyleyecegimi.html

Üst Alt