• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Ruyada arkadaşının intihar edip öldüğünü görmek

Piyanist

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleykum öncelikle.
Ben rüyamda yakın arkadaşlarımdan birinin intihar ettiğini ve öldüğünü gördüm. Karşımda üç kişi vardı. İlk olarak bir tanesi intihar etti. Silahla vurdu kendini boğazından. Diğer iki kişi gülüp mutlu oldular. Ben de öylece izledim. O kadar mutluydu ki intihar ederken. Sonra o kişinin arkadaşım olduğunu anladım. Tv de fotoğrafını yayınlıyorlar ben ancak öyle anlıyorum. Üzerinde beyaz bir gömlek var. İlk ilgimi o çekiyor. Sonra çok üzülüyorum ama ağlayamıyorum. Daha sonra da annem ben ve iki kişi daha var namaz kılacağız. Seccadeleri tuvalete seriyorlar. Ben de itiraz ediyorum orada namaz kılmak caiz değil diye. Sonra bi iç sıkıntısıyla uyandım. Sizce anlamı nedir? Yorumlarsaniz çok sevinirim. Saygılarımla.

*dialektik*

Rüya Yorumları
Üyemiz
Allah hayretsin. Ruyada arkadaşının intihar edip öldüğünü görmek tabiri;
Bol sadaka vermeyi gerektiren bir rüya.
İntihar görmek görüldüğü şekle göre değişik yorumlanır. Ancak diğer kişilerin bu duruma sevinip oynaması pek hayra alamet değil. ( Her şeyi en iyi Allah bilir). Eğer ağlasaydınız rüya daha hayırlı şekle dönüşürdü.

Tuvalette namaz ise ya namazlarınızı aksatıyorsunuz. Ya daha itinalı kılmıyorsunuz ya da gıybet tarzı günaglarla namazınıza zarar veriyorsunuz anlamına gelebilir.

Bu tür rüyalar gördüğünüzde kimseye anlatmayın. Eğer şeytandan ise sabah kalktığınızda üç defa euzubillahimineşşeytanirraciym deyip üç defa sol tarafınıza tükürür gibi "tü tü tü" deyiniz. Bu tavsiye Efendimiz Hz. Muhammed'in tavsiyesidir.

atasirem

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada senin yüzünden bir arkadaşının intihar ettiğini görmek

Rüyamda mezun olduğum okulda eski sınıf arkadaşımla tuvalette kavga ediyorduk onun yanında da bir kız vardı 2si bana saldırmaya çalışıyordu ve ben kendimi savunuyorum sonra bir kuzenim geldi ve arkadaşımı tehdit etti birdaha buna karışma diye sonra o benle kavga eden arkadaşım disipline gidiyordu ardından o kızın akşamında intihar ettiğini görüyorum kız saçlarını ın bir tutamını kesmiş ve intihar etmiş ben de diyorum yaşasın ben de keserim diyorum sonra kız ölmüş ben de vicdan azabı çekiyorum ve inanılmaz derece de ağlıyorum annem benden hesap soruyor ben de anne valla ben dövmedim o bana vurdu diyorum baya kötü bir rüyaydı sonra uyandım baya bir rahatlıyorum

Üst Alt