• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada arabayi geri geri sürmek

Landy

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada arabayı geri geri sürmek, rüyada araba sürmek rüya tabiri.
Selamun aleykum, rüyamda ailemle birlikte yesil bir alanda piknike gitmisiz. Ben cocuklarla oynuyorum. Annem beni arabaya yolluyor ve sevdigim adam orda dikiliyor arkadaslariya. Ben arabaya biniyorum ve aynadan ona bakiyorum bana gulumusuyor. Arabayi geri geri suruyorum ve ileriye dogru gidemiyorum. Hava gittikce karariyori bir suru araba ve kamyon goruyorum.
Simdiden Allah razi olsun...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada araba görmek;
güç, statü, canlılık, çekicilik, ideoloji,büyük hayaller, yaşam Hayattaki hedeflerinizle ilgili bir dönüşüm sürecinde olmaniza sembolüdür.

Rüyada arabayı geri geri kullanmak, görmek;
iyi bir rüya değildir ve gerçek yaşamınızda kimi kayıplar yaşadığınızı simgeler...
bırakın geçmişi, geleceğe bakın... Geçmişte kalanlar geleceğe bakamazlarmış..kişisel anlamda kendinizi geliştirin...

Rüyada ayna görmek;
ilginçtir. Ayna rüyası, ayna rüyaları, olacak birçok şeyi açıklar.ayna arkasında sır olduğu için aynadır..
insan bir aynadır. ruhu ise onun sırrıdır. o sırrın sözcüsü akıl, gözcüsü ise nefistir.. gözcünün gördünü akıl anlatır. bu her aynada değişik ve başka güzelliktedir.
bu sevdada Hem aklını, hem ruhunu ,hep kalbini dinle...

Benim yüzümü gösterecek camdan aynaya değil,özümü gösterecek candan ayn'ıma ihtiyacım var..selametle..

acilangul1

Landy

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selam...
Bu sevda da hem aklini hem ruhunu hep kalbini dinle demisin ne demek istedigini pek anlamadim aciklik getire bilirsen sevinirim. Allaha emanet ol.

Gönül sızım...
Ben söyledim söyleyeceğimi

Üst Alt