• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada arabaya binmek

tango34

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Aleyküm Selam kardeşim nasılsınız? iyisinizdir inşallah.hemen söze başlamak istiyorum dün geceki rüyamı paylaşacağım sizinle.

dün gece rüyamda bir yerdeyiz daha doğrusu yoldayız ve bir arkadaşım da yanımda arabada gidiyoruz ama araba kendiliğinden gidiyor ben diyorum ki nasılsa araba biliyor nereye gidileceğini biz oturalım diyorum.sonra yanımızdan bir kamyon geçmeye çalışıyor ben de araba yönünü çevirmesin diye direksiyondan tutup gittiğimiz güzergaha çeviriyorum.daha sonra duruyoruz sanki dizi çekiliyormuş gibi defalarca yapıyoruz aynı sahneyi öyle bir şeydi rüyam.daha sonra arkadaşıımın elinde sincaba benzer bir hayvan ama hangi hayvan bilemiyorum küçük zararsız bir hayvan ama eline almış bana atmaya çalışıyor şaka yapıyor ben de korkuyorum diyorum sakın atma ben korkuyorum diyorum şakalaşıyoruz ve bitiyor.rüyam bu kadar yorumlarsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim Allah'a emanet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hos geldiniz kardesim
Hayirdir insallah...
rüyada arabaya binmek ;Araç amaca götürdüğü için önemsenip kıymet atfedilir..araç ile amacı karıştırma gafletine düşmeyin..
araç amacı belirler..bunu da Unutmayin..
araba bir arac ,Yol ise amac, menzildir.. Allah yolunuzu aydınlık ayaklarınızı bu dosdogru yolda kaydirmasin kardesim..
İnsan önüne hedef koymalı. Hedeflere adım adım gitmemiz gerekir..
Niyeti hayır olanın akıbetide hayır olduğuna göre niyetinizi
kontrol edin...

Dünyayı sevin ama Ahireti unutmayın,
Yaşamayı sevin, ölümü unutmayın,
Malı mülkü sevin hesabını unutmayın,
Yaratılanları sevin, yaratanı unutmayın,
...
Hayirli aksamlar..

Nereye gideceğinize karar verecek olan sizsiniz..İlk önce ne istediğinize karar verin..
Eğer ulaşmak istediğinizi tam olarak bilmezseniz, nereye gideceğinizi de bilemezsiniz...hep boyle ulu orta direksiyonu ve hayattinizin kontrolunu
baskalarina ve nefsinizin eline verirsiniz...
Bugunlerde kendinizden dahi cok uzaklaştiginiza delalettir..

kardesim dunyanizi daha rahat bir binek yapmak icin sakin ola inancinizdan Taviz vermeyin..
her an imtihan icinde oldugumuzu unutmiyalim...
Allah'ın rızasını kazanmak için fırsatları iyi değerlendirelim. ...
inanin hic bir luks, maddiyat ahirettimizi yakmaya degmez.. hersey gecici.. bollukta darlikta baki olan sadece Allah cc. dir!!

İki gününüz birbirine eşit olmasın , yanlış olduğunu gördüğünüz her adım ileriye doğru atılmış bir başka adım olarak görüp , ders almasını bilmeliyiz...

Üst Alt