Merhabalar hocam. Rüyada anne ve teyzeyi görmek ne anlam taşır? Ben 9 ay önce babamı kaybettim bugün gece bir rüya gördüm. Annemin bir erkekler buluşacağını duyuyorum içten içe öfkeleniyorum nasıl yapar bunu diye. Sonra annem evden çıkıyor ben de onunla birlikte çıkıyorum yanında gidiyorum. Yolda teyzemle karşılaşıyoruz. Nereye gidiyorsunuz diyor, annem de Abdülkadir hazretleri ile gorusecegim diyor. Ben de icimden kiziyorum yine isleyecegi gunaha birde yalan katiyor diye. Sonra Teyzem, iyi sizin sirtiniz yere gelmez daha diyor. üçümüz birlikte gidiyoruz bir karanlık odaya giriyoruz. Annem teyzeme gozlerini kapat diyor. Ben kapatmiyorum bakacagim diyorum. Hafif bir isikla odanin icinde bir adam beliriyor böyle üzerindeki kıyafet eski basinda bir tane şapka var. Sağır ve dilsizmiş gibi anneme birseyler anlatmaya çalışıyor sesini hiç duymuyoruz. Deli gibi diyorum içimden annem nasıl anliyor ki diye düşünüyorum. Sonra anneme biraz yaklasip elinde bir tane bakır ya da benzeri bir tas ile birşey uzatıyor sanırım su olarak görüyorum. Annem de kendinin ve benim üzerime serpiyor ve ben orada uyandım. Çok etkisinde kaldım. Manası ne olabilir. Bu arada annem demans hastası.