• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada anne ve teyzeyi görmek

Gülsümm

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhabalar hocam. Rüyada anne ve teyzeyi görmek ne anlam taşır? Ben 9 ay önce babamı kaybettim bugün gece bir rüya gördüm. Annemin bir erkekler buluşacağını duyuyorum içten içe öfkeleniyorum nasıl yapar bunu diye. Sonra annem evden çıkıyor ben de onunla birlikte çıkıyorum yanında gidiyorum. Yolda teyzemle karşılaşıyoruz. Nereye gidiyorsunuz diyor, annem de Abdülkadir hazretleri ile gorusecegim diyor. Ben de icimden kiziyorum yine isleyecegi gunaha birde yalan katiyor diye. Sonra Teyzem, iyi sizin sirtiniz yere gelmez daha diyor. üçümüz birlikte gidiyoruz bir karanlık odaya giriyoruz. Annem teyzeme gozlerini kapat diyor. Ben kapatmiyorum bakacagim diyorum. Hafif bir isikla odanin icinde bir adam beliriyor böyle üzerindeki kıyafet eski basinda bir tane şapka var. Sağır ve dilsizmiş gibi anneme birseyler anlatmaya çalışıyor sesini hiç duymuyoruz. Deli gibi diyorum içimden annem nasıl anliyor ki diye düşünüyorum. Sonra anneme biraz yaklasip elinde bir tane bakır ya da benzeri bir tas ile birşey uzatıyor sanırım su olarak görüyorum. Annem de kendinin ve benim üzerime serpiyor ve ben orada uyandım. Çok etkisinde kaldım. Manası ne olabilir. Bu arada annem demans hastası.

*dialektik*

Rüya Yorumları
Üyemiz
Merhabalar, Rüyada anne ve teyzeyi görmek tabiri;
Allah hakkınızda hayırlısını versin. Rüyanızı hayırlara vesile eylesin.

Öncelikle şunu ifade edeyim ki, rüyanız çok güzel bir rüya. Rüyada manevi şahsiyetleri görmek her zaman güzeldir.

O zatın bir kap içinde su vermesi ve o suyu anneniz sizin üzerinize şifa olarak serpmesi kesinlikle çok manalı.

Allahu alem, annenizin hastalıkla imtihanı sonucu sabretmesinin hediyesi olarak mana alemine doğru kalbi yolculuğu başlamış. Annenizin hastalığı çektiği sıkıntılar sizin üzerinize paratoner görevi görmekte.

Annenizin kıymetini bu bağlamda daha iyi anlamanız gerek.

Teyzeniz de mana aleminde bir yolculuğa çıkacağı anlamı olabilir.

Siz biraz daha endişeli bir süreçten sonra size de o mana yolculuğu görünebilir. Tabi herşeyi en iyi Allah bilir.

Endişeleri bırakıp şayet namaz kılmıyorsanız namaza başlamanız isteniyor olabilir. Manevi yaşantınıza daha önem vermeniz isteniyor gibi geldi rüyadaki yorumda.

Anneniz ya burda sıhhatine kavuşup güzel günler yaşayacak, ya da çektiği sıkıntıların mükafatı olarak ukbada güzel bir ödül onu bekliyor olabilir. Tabiki herşeyi en iyi Allah bilir.

Güncel konulardan ve gıybetten uzaklaşıp mana alemine doğru yolculuk yapıp ruhunuzu, Yüce Yaratıcıyı zikir ile itminana kavuşturmanız isteniyor olabilir.

Tefekkür alemine doğru sürekli yolculuk sizi güncel konulardan tv dedikodularından, gereksiz gündemlerden uzaklaştırıp mânâ aleminde ruhunuzu dinlendirecektir.

Rüyanız inşallah sizin güzel ve yeni başlangıçlarınızın habercisi olur.

Allah herşeyin hayırlısını versin.

Üst Alt