• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada anne ve kız kardeş görmek

regedit

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamunaleykum Sayın Hocam;

Dün gördüğüm rüyayı sizinle paylaşmak istedim Hayrolsun İNŞAALLAH.

Rüyamda annemi ve iki kız kardeşimi gördüm. Yeşil alanları olan park benzeri bir yerde gördüm onları.
Benim elimde James bond diye bilinen çantadan vardı, çantada epeyce ağırdı.
Büyük kız kardeşim bana, doğru olup da hani nezaket gereği insanların yüzüne söylenmeyecek bir şey söyledi. Ne dediğini hatırlamıyorum ama fakirlikle yoklukla ilgili bir şeydi sanırım ama emin değilim.
Ben söylediği şeye tepki vermeden dönüp gidiyorum, giderken annemle küçük kız kardeşim niye öyle söyledin bak üzdün çocuğu diye tepki gösterdiklerini duydum büyük kız kardeşime.
Elimde çanta ile gidiyorum, kendimi sınıf benzeri bir yerde buluyorum. Çantamı masaya koyuyorum, ceketimi de çıkarıp çantanın üzerine koyuyorum. Ceketin üzerindeki yazılar dikkatimi çekiyor. Garsonların isimlerini yazdıkları isimlikler gibi yazılar var, yedi sekiz tane hepsini okuyorum, ne yazdığını çok net hatırlamıyorum, doğruluk, dürüstlük gibi ahlaki kavramlar yazıyordu. Beyaz yakasız bir gömlek vardı üzerimde. Sınıfta arkamda da tesettürlü bayanlar vardı.
Sonra ellerime baktım elimde alyans vardı, alyans işaret parmağımdaydı, çıkarıp yüzük parmağıma taktım, büyük geldi parmağıma tekrar işaret parmağıma taktım.
Evlendiğimi hatırladım birden. Parmağımdaki yüzüğün sebebi oydu. Kiminle evlendiğimi hatırlamıyorum. Gerçek hayatta evliyim zaten de rüyamdaki müstakbel eşimi görmedim ya da hatırlamıyorum.sırıtık.:,
Mantık evliliği bizimkisi çokk kommikk

Yorumlaya bilirseniz çok sevinirim
Allah’a emanet olun…
duaa..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayrolsun İNŞAALLAH.
Rüyada evlenmek, Allah'ü teala tarafindan meydan gelecek bir yardima isarettir.
Rüyada evli olan birinin tekrar Evlendiğini Görmek;borca, üzüntü ve kedere, ortak işler yapmayı planlamasina ve İki Dünya Arasında kalmaya yorumlanir..
Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun..

hep iki dünya arasında yaşamak.. Ruhun ızdırabı, nefsin bitmek bilmeyen arzuları, imanin ile nefsin arasında sıkışıp kalmak..
Kimi zaman aile ile vicdan,, kimi zaman gönül ile mantık, kimi zaman acı ile sahte mutluluk arasında ,sevdiklerin icin fedakarlik yapip kurban olurcasina yaşamak.
Olmazlarda dolaşıp kendinden bile sakladığın umutla savaşmak…

İki dünya arasında yaşıyoruz farkında olmadan…
Sürekli iki dünya arasında kalarak sürdürdüğümüz hayatta gözlerimize çöken yaşanmışlıklarda buluyoruz kişiliğimizi…
iki dünya arasında yaşadığımız sınavlarda öğrendiklerimizi… Konuşurken kullandığımız sözcüklerde döküyoruz ortaya iki dünya arasında yaşarken seçtiğimiz dünyaları...

Hep iki dünya arasında yaşıyoruz hayatı. Sınavlarımızın adı oluyor aslında her zaman iki dünya arasında kalma imtihan ve secimini yapiyoruz...
ömrümüz iki dünya arasında kalmakla geçiyor..farkindamiyiz...

Bir Anlık Öfkenin ve Nefsinin Kurbanı Olma!!kendine gel kendine...
kazanma kuşağında kaybedenlerden olmamak icin
Öfkene,iradene eline beline diline sahip ol...
bir gönül kırdıysan onun dermanı ol
yanlış yapmak da var günahkar olmakta
hatasız kul olmaz Ey insan..
hatana sahip cik!!hatanı telafi et kendin ile barış...
yoksa ruhsal sağlığını kaybedebilirsin..
kendini İyilik ve güzellikler ile besle...

Sen koca bir hiç olduğunu sakın unutma
bütünden zerresin...
payına razı ol, hakkına razı ol, Rabbinden razı ol..
Rabbin de senden razı olsun.”

regedit

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun hocam
Rabb'imiz cümlemizin yardımcısı olsun âmin.

Îman ve itikat açısından arada kalmayı nasip etmesin Yüce Yaradan.
Arada kalmıyorum desem yalan olur. içim acıyorken eşime ve çocuklarıma gülmek.Onlarla şakalaşmak eğlenmek arada kalmak değilmidir?
Ama geçici dünya hayatı bir yere kadar üzer beni. Rabb'ime sığınırım taşıyamadığım her yükten. Açarım ellerimi Rabb'ime teeccüt te, sabah namazında. Bazen göz yaşı olur, bazende boğazıma düğümlenen kelimeler.
Namazım bitincede yediden doğmuş gibi olurum, hazırım yeni günün getirdiklerine.
İnsanlar için en iyi terapi Namaz. Bunun farkına varabilsek.

Allah razı olsun
Allah'a emanet olun...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
"İnsanlar için en iyi terapi Namaz." bu yazdiginiz bana hani gecenlerde deprasyona giren doktor arkadaşimi hatirlatti..

Heart Is A Muscle (Kalp de bir organ ve kas dir..) nasil bedenimiz spor ihtiyaç varsa kalbinde bu spor ritmine her gun duzenli olarak ihtiyaci vardir ki
kalp kasi stres ve toksini disariya atabilsin ve bu hiz temposuna alissin ki ileride en ufak kalp carpintisinda kalp panik atak yasamazsin....

gunde 5 vakit namaz Fiziksel performansınızı geliştirir. ..Kalp rahatsızlığı riskini azaltır.
Kalbinizin bir atımda vücuda pompaladığı kan miktarını artırır.
Streslerden korunmaya ve kurtulmaya yardımcı olur.

regedit

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Namazın fiziksel ve ruhsal bir çok faydası olduğuna inanıyorum.
Ben namaz kılmayan veya Allah korusun imanı olmayan biri olsaydım başıma gelen sıkıntılardan ötürü kesinlikle pisikolojisi bozuk bir insan olurdum.
Ben ateistleri anlamıyorum.
Bizim Rabbimizin rızasını kazanmak ahiret hayatı, cennet, cehennem gibi beklentilerimiz var.
Her şeyin yaşadığımız bu dünyadan ibaret olduğunu düşünen buna inanan bir insan nasıl yaşar?
Müslünan yeri geliyor başına gelen bir sıkıntı karşısında, tebessüm edip Rabbim beni seviyorki bu sıkıntıyı bana verdi diye biliyor.
Çok şükür Müslüman olarak doğduk ve İNŞAALLAH Müslüman olarak son nefesimizi veririz.
Âmin.

Üst Alt