• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ameliyathane görmek

Oğlum

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Ramazan-ı Şerifeniz hayırlı olsun. Selamün Aleyküm. Allahın izniyle sahurumuzu eda edip sabah namazımı da yerine getirdikten sonra uyumuşum (ben 45 yaşında bu nikteki anneyim) rüyamda kendimi bir ameliyathanede buluyorum ameliyat olan biri erkek biri kadın her ikiside ünlüydü ameliyathanede benden başka ikisinin evladı küçük bir çocuk vardı bir adamın kucağında dışarda bekleyen birçok çocuk var orada birden Kıvanç Tatlı ve nişanlısı olan bir kızla geldi kız ameliyatta olan kişilerin kızıymış annemide ameliyathaneye alıyorlar sesleniyorum neden diye eve gitmek için minibüse biniyorum minibüsteki yolcu çoğunluğu erkek ve kavga çıkmış küs gibi herkes bende ne gerek var kavga ve küfre diyorum, garip ama babamı da buarada gördüm (babamın bir ayağı dizin altından yok) bana protezini giymesinde yardımcı olmam için sesleniyor mutfakta tanımadığım fakat benimle beraber getirmişim iki genç kız var.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm selam Allah RAZI olsun Sizin de Ramazan-ı Şerifeniz hayırlı ve mubarek olsun..

hayirdir insallah..
Rüyada ameliyathane görmek;
Sizin uzun zaman doktor mudahalesine ihtiyac hissetmiyeceginize delalettir..

Rüyanız ailenizde veya çevrenizdeki hasta bir kişinin olduğuna işaret etmektedir. Hastanız zor günler geçirecegine isarettir..
Sağlık durumunda sorun olan bir yakınınız varsa kendisine itina gösterip HAYIR Duasini almaniz icin bir firsat bir nimettir...

Hastalık insanları olgunlaştıran günahların dökülmesini sağlayan ilahi bir nimettir.

Maddi manevi sıkıntılarınız ins.sona erecek. Allah'a yönelip ondan af ve mağfiret dilemeniz size ve ailenize huzur getirecegine yorumlanir..
Oğlunuza karsi sabirli ve anlayisli olmaya calisin deli-KAN-lilik doneminde oldugunu UNUTMAYIN...
hayirli gunler...

Üst Alt