• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ameliyat olmak

nihal

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
26 Mart 2014
Mesajlar
5
Tepkime puanı
0
rüyada ameliyat olmak-görmek
Merhaba, ameliyat olmak ile ilgili bir rüya gördüm. Dün gece rüyamda yüzünü görmediğim bir erkek (ama sesini tanıdığım sevdiğim biri gibi hissettiğim) beni başımdan ameliyat etti. Başımda ciddi bir hastalık varmış. Narkoz kullanmadan ameliyat etti, kesti ufak kesik acıları hissediyorum. Canım yandığı için değil o hastalığa kapıldığım için üzülüp ağladım. Ameliyat olurken nasıl canım yanmadı diye sorduğumda, beyinde bir nokta var orayı doyurduğunda acı olmaz, bunu herkes bilmez cevabını aldım. Doyurma yöntemi de orayı top top yapılmış peçete gibi bir şeyle doldurdu, daha sonra lavaboya gittim midem bulandı o peçete gibi şeyleri (af edersiniz) zorla öğürerek ağzımdan çıkardığımı gördüm. Ne düşüneceğimi bilemedim saçma bir rüya mı diyeyim ilginç olduğunu mu düşüneyim. Teşekkürler şimdiden.
 

İLiM DiLeNcİsİ

Rüyalar aleminden
Süper Mod
Katılım
10 Haziran 2011
Mesajlar
709
Tepkime puanı
42
Aleyküm selam nihal, rüyada ameliyat olmanız, size endişe veren sıkıntıları ve üzüntüleri, engelleri aşacağınız ve atlatacağınıza işaret eder. Şayet bir sağlık sorununuz varsa yine bu sorundan kurtulmak anlamını da taşır...
 

angun

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
3 Temmuz 2014
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Merhaba. Rüyamda eşim sol sırt küreğimin altından bir yerden bir parça çıkarmak için beni ameliyat etmeye çalışıyor, yerde yatıyorum birkaç iğne yapıyor. Sonra neşterle çiziyor biraz kan göruyorum havluya bulaşıyor. Bu arada canım yanmiyor yerde dikişi atamadığını goruyorum masa gibi birseyin ustunde yiyecekler var onları itip oraya geçiyorum. Ameliyatta herhangi birşey çıkardığını görmüyorum yarayı dikiyor ama ben yarayı da görmüyorum. Sonra hiçbirşey olmamıs gibi kalkıyorum. Eşim avukattır cerrahlıkla-ameliyatla uzak yakın ilgisi yoktur yorumlarsanız sevinirim. ( bu arada kulağından ameliyat olması gündemde olan 8 yaşında bir kızım var acaba bunun yansıması olabilirmi ) şimdiden teşekkürler.
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Merhaba Allah cc.kızınıza acil şifalar versin kardeşim Rüyaniz Hayr olsun..
Benim de en yakın arkadaşım avukattir birbirimizi çok severiz ama hiç anlaşamayız..Benim mesleğim insan ve Ruh Sağlığı Onun mesleği ise avukatlik..

Making It Legal Does Not Make It Right. (Yasanın,doğru kabul ettiği her şey illa doğrudur diye bir kaide benim İnanç ,insanlik kitabımda YOK...)

Rüyada ameliyat olmak;
Gördüğünüz rüya Sizin ya da Sol yanım dediğiniz birinin bir sağlık sorunu yaşıyorsanız ondan kurtulacağınızı, sağlık sorununuz yoksa sizi üzen, sıkan s
orunların biteceğini işaret etmektedir.

ama işin İlginç tarafi;"eşim sol sırt küreğimin altından bir yerden bir parça çıkarmak için beni ameliyat etmeye çalışıyor"

bunu bir çok farklı şekilde yorumlanabilir..
-Sizden en çok sevdiğinizi almak istemesi..
-sırların açığa çıkmasına..
-size yardım etmek istiyor ama yanlış söz ve davranışları ve eleştirileri ile Sizi bilmeden İğneleyici Sözleri ile Sizi kırıyor olmasina yorumlanabilir..

Aşkın iğnesiyle dikilen dikiş. Kıyamete kadar sökülmez ..ama Avukatlar bunu bilmez..Hukuk yolu ile her şey sökülebilir diye sanırlar..

Avukatların çoğu hukukun belirlediği yolda Rasyonel yani olaylara sadece mantık ,makul,Matematik gelir, gider, kar,kazanç, gözü ile bakarlar ...
Biz Anneler ise;kalp, duygu, vicdan ,gönül gözü ,analik gözü ile bakarız...Kıssadan Hisse Hayırlı geceler.

acilangul1
 

pezik

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
17 Şubat 2014
Mesajlar
5
Tepkime puanı
0
Rüyada diş ameliyatı olmak, rüyada ameliyat olmak, rüyada ameliyata girmek rüya tabiri.
Selamünaleyküm Gönül abla.
Ben diş hekimliğinde okuyorum 4. sınıftayım, ailemden de uzaktayım. Öncelikle teşekkür ediyorum umut veren tatlı sözleriniz için. Allah razı olsun.Geçen yıl oldukça zor geçiyordu ve 3 kez aynı rüyayı görünce size anlatmıştım. Sonra tam sınıfta kalıyorum derken geçtim Allah'a şükür. Şuan fiilen hasta bakmaya başladık çok yoruluyoruz. Ancak yine de geçen yıl ki gibi değil şükür. En azından moralim daha iyi, daha hevesliyim.Yine de bu yıl önümde bir sürü staj var çok zor olacak biliyorum. :)
Rüyamda sol üst çenemden ameliyata girdim.Gömülü fazla diş varmış köpek dişinin olduğu tarafta. Herhangi bir kan görmedim.Ameliyatı yapan da lisedeki matematik hocamdı :D Cebinde bir sürü fosforlu renkli kalem vardı. Hiç korkmadım ama şaşırdım.Ameliyatta baya uğraştılar ne olduğunu anlamak için ama ben rahattım, ağrı acı yoktu. Sonra aldılar fazla dişi, elimde inceledim ben. İnce tek köklü bembeyaz bir dişti ben de Allah Allah hiç fark etmemiştim diyorum. Bu kadar :) Okuduğum bölümden mi etkilendim, rüyama yansıdı, bilmiyorum.. Çok etkilendim rüyadan ve unutamıyorum. Bir de sabah namazından sonra gördüğüm için vardır bir hayır diye merak ettim. Şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Allah kolaylık versin.
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Aleyküm selam Pelin, rüyaniz Hayr olsun
rüyada ameliyat olmak;
size endişe veren sıkıntıları ve üzüntüleri, engelleri aşacağınız ve atlatacağınıza işaret eder. Şayet bir sağlık ,ruhsal, psikolojik yaşıyorsanız
onlardan kurtulacağınızı, sağlık sorununuz yoksa sizi üzen, sıkan sorunların biteceğini işaret etmektedir.
Azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz Allah yar ve yardımcınız olsun

acilangul1
 
Üst Alt