T
tkbjk
Kayıtsız
Misafir
mrb moderatör kardesım yardımcı olursanız cok sevıncem. ben 22 yasında bır bayanım. birisinden hoslanmıstm iki sene konustuk hıc gorusmeden.. kameradan gördm arkadas vesılesıyle tanısmıstık yüzyüze görüşmek de nasip degilmiş. oda benden hoslanıyordu ama benm onunla ılgılı hep soru ısaretlerım oldu kafamda ve bunu da cok fazla yansıtıp bıraz kendısını kırmıs olablirm benı onemsemıyosun gıbı seyler soyledm. Tabi bende bu eksıklıkten dolayı hep üzülmeye baslamıstm zamana bırakamadm acelecı bıle sayılablirim heralde bilmiyorum. Neyse ıste gercekten onemsemıyodu dıye hala dusunuyorum kac ay oldu ben kestırdım attım ve o da hıc aramadı halbukı ben onu denemıstım dönse degısecektı bende yoluma bakıyorum ama hala bısıler var bende.
Bugun bı ruya gördm. bi arkadasım (onun artık pek sevmedıgı bırısı bu) bana onun ıcın dıyorkı gitmeden bu sehre geldı ıste falanca daıreye senın ıcın bısey bıraktı alt kattakı daıreye avızeye ıkı alyans asmıs da cezayıre(iste falanca yere) gıtmıs dıyor. ben cok sasırıyorm sevınıyorumda gıdıp baktık avızeye ıkı alyans altın ama taşlıda ben kucuk bu bana olmaz dıyorum mınnacık. Sonra aldm sag elıme taktım aa tam oldu dıyorum Sonra onunkıne bı baktık once tam gıbıdı ılk daıreye gelısımızde sımdı baktıgımızda ıse kırık aa dedım ben. Arkadasımda dıyorkı ben baktıgımda böyle degldı valla... rüyam bu sekilde sorularınz da varsa cevaplarım kardesm rüyamı yorumlarmısız.
Bugun bı ruya gördm. bi arkadasım (onun artık pek sevmedıgı bırısı bu) bana onun ıcın dıyorkı gitmeden bu sehre geldı ıste falanca daıreye senın ıcın bısey bıraktı alt kattakı daıreye avızeye ıkı alyans asmıs da cezayıre(iste falanca yere) gıtmıs dıyor. ben cok sasırıyorm sevınıyorumda gıdıp baktık avızeye ıkı alyans altın ama taşlıda ben kucuk bu bana olmaz dıyorum mınnacık. Sonra aldm sag elıme taktım aa tam oldu dıyorum Sonra onunkıne bı baktık once tam gıbıdı ılk daıreye gelısımızde sımdı baktıgımızda ıse kırık aa dedım ben. Arkadasımda dıyorkı ben baktıgımda böyle degldı valla... rüyam bu sekilde sorularınz da varsa cevaplarım kardesm rüyamı yorumlarmısız.