• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada alyans görmek

T

tkbjk

Kayıtsız
Misafir
mrb moderatör kardesım yardımcı olursanız cok sevıncem. ben 22 yasında bır bayanım. birisinden hoslanmıstm iki sene konustuk hıc gorusmeden.. kameradan gördm arkadas vesılesıyle tanısmıstık yüzyüze görüşmek de nasip degilmiş. oda benden hoslanıyordu ama benm onunla ılgılı hep soru ısaretlerım oldu kafamda ve bunu da cok fazla yansıtıp bıraz kendısını kırmıs olablirm benı onemsemıyosun gıbı seyler soyledm. Tabi bende bu eksıklıkten dolayı hep üzülmeye baslamıstm zamana bırakamadm acelecı bıle sayılablirim heralde bilmiyorum. Neyse ıste gercekten onemsemıyodu dıye hala dusunuyorum kac ay oldu ben kestırdım attım ve o da hıc aramadı halbukı ben onu denemıstım dönse degısecektı bende yoluma bakıyorum ama hala bısıler var bende.

Bugun bı ruya gördm. bi arkadasım (onun artık pek sevmedıgı bırısı bu) bana onun ıcın dıyorkı gitmeden bu sehre geldı ıste falanca daıreye senın ıcın bısey bıraktı alt kattakı daıreye avızeye ıkı alyans asmıs da cezayıre(iste falanca yere) gıtmıs dıyor. ben cok sasırıyorm sevınıyorumda gıdıp baktık avızeye ıkı alyans altın ama taşlıda ben kucuk bu bana olmaz dıyorum mınnacık. Sonra aldm sag elıme taktım aa tam oldu dıyorum Sonra onunkıne bı baktık once tam gıbıdı ılk daıreye gelısımızde sımdı baktıgımızda ıse kırık aa dedım ben. Arkadasımda dıyorkı ben baktıgımda böyle degldı valla... rüyam bu sekilde sorularınz da varsa cevaplarım kardesm rüyamı yorumlarmısız.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Selamun Aleykum ve Hayirli Ramazanlar Genc kardesim...
Rüyada alyans taktigini görmek, bekar ise evlenecegine, evli ise bir çocugu olacagina isarettir.
Kırık alyans görmek; ihanete…mutsuzluga ..ayriliga delaletir.Allahu alem

insaniz iste..nefis var nefis arasindaki bosluklar ve bu bosluklari doldurabilmek icin hep beyhude arayislar icindeyiz...
bir de peşimizi hiç bırakmayan şeytan ve insanin yasi geregi cehalleti Deli KAN liyiz işte!!
butun bunların esiri olmuş bir kardeş, nette birine gönül koymuş, kaptırmış kendini.
tanımıyor ,güvenmiyor,bilmiyor, ama kalbi kıpır kıpır ..

yeni bir maceranin icine girmenin heyecani.. ama biliyor ki bu da fazla uzun surmiyecek.. gecen ki macerasi surmedigi gibi...
maceradan maceraya tekrar kosmak isteyecek nefsi....
Madem ki onu seviyor niye realde gorusemiyorlar..
cunku sahtesi gerceginden daha kolay oynaniyor...

esas olan sevda mertlik kaybolmus sanki her yeri dublör ve figüranlar kaplamis...
her seyin sahtesini yapan insanlar.. sahte insanlari da sanal da hayal urunu cikartip insanlari
Hak ve Hakikat gerceklerden uzaklastirdilar...
Herşeyin sahtesi çıktıgi bu ahir zamanda aslimizi lutfen korumaya calisalim...
Haya, edep, durustluk, iffet, namus ,insanlik gibi...

herşeyin sahtesi hayatimiza ve insanligimiza zarar veriyor...Sağlığımıza, duygu ve dusuncelerimize insanlara ve insanliga guvenimizi yitiriyoruz ...
Huyumuz, suyumuz,ahlakimiz sinir sistemimiz bile degisti artik!!sevmelerimiz bile hissetmeden yasiyabiliyoruz...

Dünya 3 günlüktür. Dün, bugün ve yarın. Dün geçti, yarının geleceği belli değil, öyleyse bugünün kıymetini bilin...
hic kimseyi aramadan kendi icimize yolculuga cikip ilk once bir kendimizi bulalim...cook gec olmadan!
Herşeyi sahteleştirenler, ölümünde sahtesini bulabildiler mi? Teselli o ki artık herşeyin sahteleştiği "sahte dünya da ölüm gerçek."
Hayat doğarken, kulağımıza okunan ezan ile namazımızın kılınması arasında geçen süredir.

peki kopyala yapıştır yöntemiyle konu açan ,yorumlara fazla karışmayan gercek ,ile sahte arasinda sek, suphe, vesvese oldugu halde birazcik sevgi yuzunden
ruhumuzdaki kasirgalari zorla dindirmeye calistikca nefis batakligina batmakta oldugumuzun farkindamiyiz?
bir insan nasılsa karşısındakini öyle görürmüş . ben nasılım acaba.?buda muamma.
aklım karma karışık yolumu kaybettim! Yardim et Allahim!

Uyan artık ey kalbim! Bunca sahte, yalan dolu hayatla nereye kadar gidilebilir?
Bitsin artık bu sahte, menfaat nefsi ask ve sevgiler!!gayri yeter diyorsak "Ferhat” olmalı, “Mecnun” olmalı, varlık taşını delerek sahralarda ”Leyla”ya varmalı.
Bir garip misali dünyada yaratılış gayemiz doğrultusunda, ömrümüzün sonuna dek mücadele etmeli. Madem bize emanet verilen can tendedir, Allah’tan mahrum yaşamak...
bu dünyada boş bir hayat yaşamak niye?
O sevgiler hep gecici Siz Bakii olan sevgi ve sevgiliyi bulun kardesim..Selamet ile Hayra kalin...

scheller

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada altın alyans görmek

selamun aleykum rüyamda eşimin alyansını evde yerde gördüm üstü çizilmişti,elime alıp takmamış yüzüğünü kaybolduğunu düşünmüş dedim içimden yerde görmemiş diye düşündüm ne anlama geliyor cevabınızı beklliyorum iyi günler

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam
Hayirdir insallah..
Rüyada eşinizin altın alyansini görmek ;
duygusal bütünlük,sadakat ve süreklilik ve taahhütlerini yerine getirmekteki başarınızı sembolize eder.

"üstü çizilmişti "
eşinizle aranıza hiç kimsenin girmesine veya Onu karalamasina izin vermeyin seklinde yorumlanir..
Bazen her şey göründüğü gibi değildir!!. olayin gercegini bilmeden,sormadan ani cikislar ile karar verirseniz hem kendinize hem ailenize ve esinize zarar verebilirsiniz...

sû-i zanda isabet etmektense hüsn-ü zanda yanılmak daha hayırlıdır.

aynı zamanda alyans idealleri, sorumluluklar veya inançları temsil eder.
Rüyada alyans taktigini görmek bekar ise evlenecegine evli ise bir çocugu olacagina isarettir.

insaniz iste..nefis var nefis arasindaki bosluklari bazen vesvese ile doldurmaya calisiriz..
bir de peşimizi hiç bırakmayan şeytan ..
Seytan en cok da ailede esler arasina girmeyi seviyor Ona FIRSAT vermeyin kardesim...
eşiniz ile aranizi YAKIN tutun..

Dünya 3 günlüktür. Dün bugün ve yarın. Dün geçti yarının geleceği belli değil öyleyse bugünün kıymetini bilin...
kavga tartisma derken sevmeye vakit bulamaz olduk..
Önceliklerinizi Belirleyin ..
Selamet ile Hayra kalin...
(kardesim Sizi rahatsiz eden veya kafaniza takilan bir sey varsa buyrun sorabilirsiniz ? )

BADEM

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Esselamunaleyküm, rüyamda elimin orta parmağına alyans takmışım. Bir kadın görüyor kaça aldın felan bir bakabilirmiyim diyor, çıkarıyorum bakması için,alyansın içerisinde de babamın ismi yazıyor. Aslında evli değilmişim ama kadın evliymişim gibi davranınca hiç bozuntuya vermiyorum, varsın öyle sansın diyorum bekar olduğumu söylemiyorum. Hakkınızı helal edin zor günler yaşıyorum bu yüzden hergün farklı farklı şeyler görüyorum sizide sıkıyor gibi hissediyorum ama kusuruma bakmayın. Bir yandanda sizden dua istemek için yazıyorum, hani bir söz varya güvendiğiniz dağlara kar yağdıysa dağıda karı da başbaşa bırakın diye bir söz yazmıştınız, tamda o durumu yaşıyorum, güvendiğim insanlar güvendiğime pişman etmek için bozuk para gibi harcıyorlar güvenimi. Allah sonumu hayr etsin çok konuştum galiba neyse Allaha emanet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Allah cc. Yar ve yardimciniz,Rüyaniz Hayr olsun..
Karınca kararınca,baktın olmuyor yararınca.. Sen de vaz geç be kardeş...

Sizin değerinizi bilmiyen insani kendi değerinde bir süre YANLIZ bırakırsanız!! ancak o zaman hem kendi hem de Sizin değerinizi anlar...
benim değerimi bilmeyen insan, kendi değerini öğrenememiş demektir. ...
sevdiğinizi, lâyığından fazla över,severseniz;Balon gibi şişer !!Ve uçup gider..
O kendini ,Siz de sevdiğinizi Kaybedersiniz!! Sonra Gönül sızım demedi demeyin...

Rüyada alyans görmek,takmak;
bekar iseniz bilinçaltınızda evlilik isteğinizi gösterir,lakin bu ilişkinizde bazı sorunlar yaşadığınızı ve bu sorunların sizi çok rahatsız ettiğini gösterir.

"kadın evliymişim gibi davranınca hiç bozuntuya vermiyorum varsın öyle sansın diyorum "
Sizi rahatsız eden şeyleri saygı çerçevesinde anlatmalisiniz!!Siz anlatmasaniz Karşınızdaki insan Sizi kendi bildiğince sandiğinca bilir!!varsın öyle sanmasın!!!

İnsanların beni nasıl bildiğinin hayati bir önemi yok,Çünkü onlar,nasılsa beni,kendi zanlarınca bileceklerdir.diyorsunuz

Ve bir hiçliğin gölgesinde var olabilme savaşındayım..
Hep yok olmuş düşler ve kimsesiz üşüyüşler beni anlatır..
Kimsesiz gecelerin sorumlusu.. Verilip tutulamamış sözlerin..
Geç kalınmışlığın acı bedeli.. Size de Eyvallah..
Bir kapıyı kapatan ALLAH, Bir diğerini açar muhakkak, sen gönlünü ferah tut, sabrın ödülünü verecektir HAK.

acilangul1

Üst Alt