• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada altın saat görmek

ebru ecrin

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm,şimdi işe gitmeden önce rüyamı size yazmak istedim.Bu gece rüyamda teras gibi yüksek geniş biryerde kalabalığın içinde oturuyordum.İlahiler söyleniyor herkes ağlıyordu.Sela okundu,duyduğuma göre şuan patronum olan şahıs ölmüş.Duyunca ben çok üzüldüm,sessiz sessiz ağladım.Sonra nasıl olduysa o insan çıkıp geldi meğer ölmemiş.Oturduğum kalabalığın içinde bir kadın yanıma yaklaşıyor,bana altın saatler gösteriyor.Ben saatleri görünce çok seviniyorum.Saatlerden birini beğenip koluma takıyorum.Yani rüyamda önce ağladım sonrada güldüm mutlu oldum.Yorumunuzu bekliyorum teşekür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykümselam ve rahmetullah .Hayırdır inşallah
Rüyanızı iyilik ve hayıra işarettir inşallah.
rüyada altın saat görmek; görenin hayatı, geçim kaynağı, işi ve evinin düzeni ile yorumlanır.
İşler saat görmek, geçimin istikrarlı olmasına ev aile içindeki huzura işarettir.
Bir beklenti veya muradınızın yada sonuç beklediğiniz bir işin hayırla sonuçlanmasi ...umutunuz gelip, gittigi, anlaminda,
Rüyada altın saat görmek; çalıştığınız işyerinde suistimaller olabilececeğine de yorumlanır.

ZAMAN EN BÜYÜK SERMAYEDİR
Büyükler, vakit nakittir derler. Yani vakit kainatta en değerli sermayedir. Vakit insana nakit kazandırır, fakat dünya dolusu nakit verilse,
geçen bir saniye geri getirilemez. Dünyada her an bir defa yaşanır, bir daha ele geçmez...

Her insan yaşadığı zaman içinde şu dört durumla karşılaşır;
itaat, isyan, nimet, sıkıntı.
İtaat Yüce Allah‘a hamd etmeyi gerektirir.
İsyana düşene istiğfar ve tövbe lazımdır.
Nimet tevazu ve şükür ister.
Sıkıntı anı ise, sabır, rıza, dua ve yalvarma zamanıdır.

Kısaca, her şey kulu Yüce Allah‘a bağlamak ve ahirete hazırlamak içindir.
Ağlamak da gülmek de Allah‘tandır. Zamanı istediği gibi evirip çeviren ve içindeki türlü hâllerle bizleri yüz yüze getiren O‘dur.
Yüce Rabbimiz bizleri değişik hâl ve durumlar içinde imtihan ederek hepimizin iman kuvvetini, idrak seviyesini, sevgi derecesini bizlere göstermek istemiştir.
Zahmet olmadan rahmet olmaz...bunlari UNUTMAYIN...
Hayirli gunler...

ebru ecrin

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Teşekür ederim ablacım,Allah razı olsun.Rüyalarızı yorumlarken,düşünemediğimiz,bilmediğimiz bir takım şeyleride öğretmiş oluyorsunuz.

Üst Alt