• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada altın para görmek

akdoganramazan

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
19 Kasım 2012
Mesajlar
3
Tepkime puanı
0
Selamünaleyküm kardesim, gök yüzünde büyük bir saray benzeri bina gördum. Bu bina iki kolanla sabitlenmisti ve içinde insan benzeri ama insan olmayan, beyaz tenli büyük, siyah gözlu bir varlık vardı, bana bakıyordu ve sanki düşündüklerini duyuyordum ve bana konuşuyordu, bir melek olduğunu soyledı çok korkmustum ve 2 tane altin para verdi, altın paranın birinde arapca yazılar vardı, öteki altın paranın hırıstıyanlık donemıne ait olduğunu söyledi, dudakları küçüktü ve kıpırdamıyordu ama sesini duyuyordum kafamın icinde. Bu altın paralardan biri 3 bin yillik, digeri 15 bin yıllık dedı, harcma sakın bunları harcarsan hayatin değisecek dedi. Tamam dedim ve kuple altin arama bunlar sana fazla dedi, anlamadım başta ve ayrıldım bir eve geldım, kendı evim olduğunu soyledıler ama kendı evimden farklıydı. Sonra herkes bu altın paraları sormaya basladı, saklıyordum herkesten çünkü soz vermiştim ve bir insan evimde bu altın parayı arıyordu, benı itip düşürdü ve parayı istedi vermedım. Bana beni öldüreceğini soyledı ve o davranmadan elimde bir silah olduğunu fark ettım ve adamı vurup öldürdüm. Sonra benden istediği 2 altın parayı üstüne attım ve al istediğin bumuydu deyip uyandım. Çok merak edıyorum anlamini lutfen yorumlarmısınız, tesekkur ederim boyle bir site kurup insanların ruyalarina bır anlam kattığınız için.
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Ve aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada Altın para Danyal (A.S.) buyurmuşlardır ki: Rüyasında elinde dörtten fazla altın para gören bir iş sebebiyle sıkılır yahut hakkındaki dedikodulara üzülür.
Elinde sayılabilecek kadar az altın görenin, derdi hafif olur. Yani adedi belli ve az miktarda altın, küçük bir sıkıntıdır.

"ve 2 tane altin para verdi "Size en değerli olan iki şeye sahip cikin!!Insanlar,Hayırla, şerle,Zorluklarla,,zenginlik ve yokluk ile imtihan olur ...

İnsan bir zorlukla ya da bir sıkıntıyla karşılaştığında içinde iki farklı ses duyar. Bunlardan biri fedakarlığı, cesareti, güzel ahlakı ve her zaman Allah'ın dilediği şekilde davranmayı emreden vicdanının sesidir. Bu sesi dinleyen kişi her zaman için Allah'ın en çok razı olacağı tavrı bulacak, sabrı ve tevekkülü tercih edecektir.

İkinci ses ise Yusuf Suresi'nin 53. ayetinde de bildirildiği gibi "var gücüyle kötülüğü emreden" nefsin sesidir. Bu ses insana isyanı, fıskı, bencilliği ,cimriliği ve korkaklığı fısıldar.
Dikkatli olun Selametle..
 
Üst Alt