• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada altın bilezik görmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

semanur

Kayıtsız
Misafir
selamün aleyküm gönülsızım

ben rüyamda akrabamın evinde temizlik yaparken kanepenin altında kanepeyi kaldırınca 5 yada 6 tane bilezik gördüm ama o bilezikler bizim oluyormuş bende diğerleri görmesin diye bilezikleri tekrar oraya sıkıştırıyorum kanepenin ayağına sonra o evde temizlik yapıyorum dolapları falan siliyorum akrabamızın evi oluyor orası ama bilezikler bizim oluyor.yorumuzu bekliyorum.

iyi günler ..saygılar

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin

durgun

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
selamünaleyküm
eğer bir sakıncası yoksa ablamın gördüğü rüyayı paylaşmak istiyorum. (44 yaşında,evli ,3 çocuk annesi)
rüyasında arkadaşı bir davet veriyormuş. davetiye olarak da , davetiye kartı değil de altın bilezik dağıtıyormuş,gönderiyormuş. daha sonrasında daha çok kadınların olduğu kalabalık görmüş.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam bir sakıncası yoktur herhalde.. Hayirdir insallah..
Rüyada altın bilezik görmek: kadın için süs ve sevince, erkek için gam ve kedere yorumlanır...
bu Rüyanin genel yorumu ama ben buna katilmiyorum...!!

Bildiğiniz gibi; bir rüyanın yorumlanmasında içinde bulunduğunuz ruh,duygusal, maddi, manevi haliniz,
yaşınız, cinsiyetiniz,sosyal durumunuz, rüyayı gördüğünüz zaman, gerçek yaşamınızdaki endişeleriniz ve sevinçleriniz ile
rüyadaki diğer tüm unsurlar ve unsurların rengi, durumu, miktarı, nitelikleri birlikte yorumlanmalidir..

o yuzden rüyasinda altın bilezik görenin rüyasini diğer tüm unsurlar ve unsurların rengi, durumu, miktarı,kim, nerde, nasil, nicin ?
olarak sorguliyarak yorumlamaya calismaktayim..
zaten meslegim de buna yakin oldugu icin biraz bilgi, tecrube ve Kalbimden Aklıma Düşenleri de katmaktayim...

yoksa ablaniz altın günleri..yok bilmem ne günleri gibi faaliyetlere mi takiliyor!!sırıtık.:,
ilim, irfan,Sohbet ,akraba Günlerine Eyvallah!!ama vaktini,günleri
İyi ve faydalı,üretici, veren el ,olabilecek bir şekilde Zanaat Altın Bileziktir....dedirtebilecek kabiliyetlerini simgeler..

Biz şunu bilmeliyiz: Yaşanan her anın, alınan her nefesin verilecek bir hesabı vardır Sık sık kendimizi sorgulamalıyız:
Yaşadığımız hayat dolu mu geçiyor, boş mu? Geçirdiğimiz günlerin hesabını kolayca verebilecek miyiz?

Zaman öyle bir şeydir ki, akışı durdurulamaz, geçmişi telafi edilemez Birkaç dakika içinde birkaç milyar kazanabilirsiniz ama birkaç milyarla geçen zamanı geri getiremezsiniz

Her yaşın bir özelliği ve güzelliği vardır Her yaşta yapılabilecek yararlı işler..yapabileceği bir iyilik bir güzelik, vardir!!

Tükettiğimiz her nefesin hesabı sorulacağına göre hesabı kolay olan işlerle meşgul olalım
Zamanı verimli, ömrü bereketli, hesabı kolay bahtiyar mü’minlerden olmamız dileği ile.

nazz16

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
altin bilezik

Selamunaleykum.. Ben rüyamda kolumda bi kaç tane altın bilezik görüyorum sasiriyorum elimi biryerin içine sokuyorum o an kolların altın bilezik doluyor, elimi nereye atsam altın bilezik kolumda oluyor çok sasiriyorum.. Sonra hayvanlar insanlar bana doğru saldırmaya başlıyor kaciyorum bi eve giriyorum köpekler evin dışında kaliyorkapiyi kapatiyorum camdan bakıyorum köpekleri görüyorum.. Ruyami yorumlarsaniz çok sevinirim.. Hayırlı günler..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
hayırdır,her Rüyada ,insanlar,köpekler saldırmaya başlıyor...
Bir kimse rüyada kendisini bir köpek ısırdığını veya tırmaladığını görse, o kimseye hissettiği acı kadar düşmanından bir zarar erişir.
Rüyanıza iki farklı yorum getirebiliriz.
Birincisi Nefis köpek gibidir,aç bırakırsan saldırır, doyurursan gaflet eder uyur, Yarı aç yarı tok bırakırsan sana faydalı olur.
Nefis köpek gibidir.yani nefsimiz bizim icimizdeki köpegimizdir.
fakat öyle bir köpekki öldürmek mümkün değil...Bu köpegi öldürmek mümkün degilse ne yapacağiz? Terbiye edecegiz...

ikincisi ; etrafınızda köpek gibi insanlara dalaşmayı Bırakın!!sadece kendi işinize Bakın!!

Rüyada altın bilezik görmek:
kadın için süs ve sevince, erkek için gam ve kedere yorumlanır...

Bildiğiniz gibi; bir rüyanın yorumlanmasında içinde bulunduğunuz ruh,duygusal, maddi, manevi haliniz,
yaşınız, cinsiyetiniz,sosyal durumunuz, rüyayı gördüğünüz zaman, gerçek yaşamınızdaki endişeleriniz ve sevinçleriniz ile
rüyadaki diğer tüm unsurlar ve unsurların rengi, durumu, miktarı, nitelikleri birlikte yorumlanmalidir..

Rüyada altın bilezik kollarına doluyor doluyor,olmasi;
gerçek yaşamınızda itibarının artacağına, saygınlığını artıracak bazı şeyler yapacağına ,yeni meslek yada bu yönde güzel gelişmeler olacağına işaret eder..
Sen kendini değiştirmedikçe Allah seni değiştirmez!!selametle ..

https://www.islamiforumlar.net/gonul-sizim/32392-nefis-kopek-gibidir.html

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt