U
ugur
Kayıtsız
Misafir
Rüyamda bir yerdeyim bir mahalle gibi sanki dolaşıyorum çeşitli insanlar çıkıyor karşıma. Yoksullar, hayat kadınları ve hırsızlardan oluşan bir yerde olduğumu anlıyorum. Yoksul bir adama onun için gazete toplayacağımı söylüyorum, seviniyor tebessüm ediyorum bende. Sonra cep telefonuma mesaj geliyor ingilizce yazıyor ama Türkçe olarak duyuyorum ya da anlıyorum. Aşamalardan geçtiğimi, bazı şeylerin bana öğretildiğini ve itaatle dinlediğimi hatırlıyorum. Ama tüm aşamaları hatırlamıyorum sadece bir tanesinde hırsızlık yapan bir kızı görüyorum. Ona mani olmak istiyorum o esnada Allah(cc)bana durmamı söylüyor ve yaşayıp görmesi gerektiğini söylüyor. Müdehale etmiyorum ve cebime mesaj geliyor. "Great, great great" yazıyor mesajda. On taneydi sanırım aşamalar ve sonuncuyu hatırlıyorum "Allah'a sığınmak"tı sonuncusu. 4 yaşındaki yeğenim geliyor o esnada koşarak ismimi söyleyerek yanıma geliyor. Allah(cc)bırak diyor sana değil Allah'a sığınmayı öğret ona. Ben de izin vermiyorum bana doğru gelmesine canım çok acıyor zorlanıyorum bunu yaparken, babamı görüyorum o sırada sessizce ağlıyor yanımda. Hayır olsun inşallah. Yorumlarsanız çok sevinirim. Teşekkürler
Uğur Yılmaz
yaş 30 Ankara
Uğur Yılmaz
yaş 30 Ankara