• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada aldatilmak

Kimya

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada aldatılmak, terkedilme, ihmal edilme korkunuzu gösterir. Eşinizi veya sevdiğiniz kişiyi kaybetme korkusu yaşadığınız şeklinde yorumla tabir olunur. Bu rüya size duygularınızı kontrol etmeniz için işaret olabilir.

Rüyada aldatıldığını görmek, ilişkisinde güvensizlik yaşayan veya evlilik tarihi yaklaşan insanlarda oldukça sık görülür.

Rüyada eşiniz tarafından aldatılmak, eşinize karşı daha anlayışlı olmanız gerektiğine işaretle tabir edilir.. Bu rüya aynı zamanda ailenize karşı dışardan gelecek tehlikeye fitneye de işaret edebilir. Ve bu tehlike ve fitnenin aile içerisinde huzursuzluk çıkacağına işaret eder. Aile hayatınızda daha dikkatli olmalısınız şeklinde yorumlanır.

Bazen rüyada aldatılmak, Allahın yardımı ile başarıya kavuşmak olarak da yorumlanabilir..(bazı durumlarda)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Rüya: Selamünaleyküm kardesim. rüyamda cok deger verdigim esim tarafindan aldatildigimi ögreniyorum telefonunda yasemin isminde bir bayanin resmini görüyorum esim gülerek öyle birsey olmadigini söylüyor ama ben feryat ediyorum adeta ve esime diyorumki sana olan sevgimi iste tam surada gögüs kafesimin altinda aciyla hissediyorum bilesinki beni aldattiginin acisini daha beter ayni yerde hissediyorum ve esim beni alayci bir sekilde dinliyor söylediklerimi kabul etmiyor ona beddua ediyorum ve cok agladim o kadar cok agladimki ve feryat ettimki uykumdan bagirarak uyandim. ALLAH razi olsun sizlerden kardeslerim...

Yorum: Aleykum Selam Kardesim ..Nasilsiniz..Kusura bakmayin hemen yazamadim ben de bu son olaylardan biraz yogun ve tedirgin ve uzgunum..
neyse Ruyaniza Hayirdir insallah diyelim Rabbim Hayra cikarsin..
Eğer rüyada eşinizin sizi aldattığını görmüşseniz bu terkedilme ,onu kaybetme korkusuna ,icinde bulundugunuz buhranli bir donemin bilincalti sergiledigi bir ruyadir..
sanki yeni bir sey yeni bir devrim yapmaniz gerekliligini bilincalti sizi sezgi ve duygulariniz uyariyor..
bir seyler degismeli ve o degisim ilk once sizden baslamali.. gecmise ve gecmis ile alakali sorunlari devamli gundeme getirmeniz esinizi bunaltiyor manasinda da yorumlanir..
Bir kimse rüyada aldatıldıgını görse:Allah’ın yardımı ile doğruyu bulur ..Kardesim sabir, Dua ve Namaz ile Allah`a Siginin..
Biliyorum Zor gunler geciriyorsunuz ama bunlar da gecer Ya Hu...
ve esiniz ile ACI, Tatli, zorluklari birlik ve beraberlik ile yasamayi ogrenin.. O da artik Sizin Siz de Onun bir parcasisiniz unutmayin bunu..

Ömrümüzde dar geçitler dar kapılar var.
Hatta ömür bir dar kapı değil mi?...Ömür ki bir geçittir sonsuz hayata..
Daraldığımız bunaldığımız öyle çok zaman oluyor ki..
Lakin en makbul dualar en dar zamanlardakilermiş..
Rahmetin en büyüğü dar kapıların ardında beklermiş..
Her kapı kapansa af kapısı kapanmazmış inşallah..
Geçit dar olsa da Rabbimiz yüreğimizi genişletsin ömrümüzü ferahlatsın..
Sıkıntılarımız rahmetle nihayetlensin
Dar kapılarımız ebedi saadetlere açılsın inşallah..
Her Daim Dualarimdasiniz..
Selamet ile Hayra KALIN...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Karisini gerçekten seven , Allah tan korkan erkek aldatmaz, aldatamaz buna inanın vicdan öyle bir muhasebedir ki;
Siz Onu Suclamazsaniz bile o vicdani onu gece gunduz kemirir suclar...
peki oyle ise rüyada aldatilmak yorumunda neden boyle yazdigimi soran bir arkadasima cevabim..
Seven bir Erkek Karisini niye aldatir.. veya Kadin Aldatildim hissine neden kapilip bilincaltinda boyle bir ruya gorur...
cunku Kadin bir erkegin aldatmasini kendisinde olan bir eksiklikten dogdugunu bilir...
erkekler sadece bu yonden aldatmaz...Aldatılmak ve aldatma, geçmişten günümüze kadar devam eden ve edecek olan ikili ilişkileri öldüren veya yaralayan ağır bir kavram.
Aldatılma,ve aldatma ve aldatılmanin bir cook sebepleri ve seytan ile nefsin oyunlari vardir..
lakin Kimya kardesimiz gibi hassas bir surecde olan bir bayan her seyde kendini sucliyabilir.. ayni zamanda biz kadinlar cook hassas ve her olaydan cabuk etkilenen
ve etrafimizdaki olaylari en dorukta yasamayi seven fitratta sahibiz...
fakat icinde bulundugumuz durum ne kadar zor olsa da esimizi, cocugumuzu, ailemizi ihmal etmemeliyiz..
ama biz ne yapiyoruz hemen deprasyona girip hic kimseyi gormek, konusmak esimizi de icinde bulundugumuz ortama sokmayiz! her Kadinin sadece kendine ait bir dunyasi vardir..
ve o dunya disina ciktiginda bile tek konustugu, gundeme getirdigi kendi duygu, dusunce ve endiseleridir.. hep Ben.,. Ben...
ama bunun farkinda degildir..
cok sevdigi kocasini kaybeden bir arkadasim 24 saat devamli esinden bahsetmeye basladiginda icindeki yas ACI durumu anliyamiyan bazi kardeslerime eglence olmustur...
hani eskiden sarki soyliyen plaklar vardi.. eger bir yerinde ariza,cizilme olursa plak hep gider gelir ayni yere takilir..
bir plak olsam, zeki müren çalsam, bozulsam, aynı yerde takılsam, hep tekrarlasam, ''elbet birgün bulusacagiz misali...
onu dinleyen insan da en sonunda SIKILIR ve O plagi KIRMAYA kalkabilir..
iste bir kadinin psikolojisini ve ruh alemini de katarak bu ruyayi yorumlamistim..
Bir kimse rüyada aldatıldıgını görse:Allah’ın yardımı ile doğruyu bulur ..niye cunku aldatilgini bilen, hisseden insan artik hic kimseye guvenmez sadece Allah a siginir..
Selamet ile.. Hayra Kalin..

Kimya

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Gönül Sizim Kardesim, hamd olsun Rabbime iyiyim, iyi olmaya calisiyorum. son olaylardan dolayi üzgün ve yogunum derken ? özür dileyerek atladigim bir detay ayrintimi var acaba? umarim hersey sizinde gönlünüzce olur, RABBIM yükünüzü hafifletsin meleklerini size yardimci diye göndersin. bu son günlerde gördügüm rüyalar cigrindan cikmaya basladi, ALLAHIM aklimi korusun :) ama zoru görmeden yasanacak güzelliklerin etkisi cabuk gecebilir, belkide sirf bu yüzden RABBIM biraz daha yogun yasatiyor dertleri sorunlari, hamd olsun diyorum genede herseye ragmen, cünkü inaniyorumki O benimle/bizimle. Rabbimin merhameti üzerinizde olsun can kardesim...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
"ALLAHIM aklimi korusun " demissiniz amin.. lutfen olaylara fazla takilmayin her is olacagina varir zaten Allah`a siginin, ona teslim olun.. her seyin HAYIRLISINI dileyin insallah bunlarda gececek...
her sey gecici bir bakmissiniz KIZINIZ da gelinlik cagina gelmis.. hep gelecegimizi endise etmekten..bugunumuzu gerektigi gibi yasiyamayiz bile..
her seyin bir zamani var.. zamani geldiginde zaten olay ve durumlarda degismis olma vesilerini Rabbim yaratir...

üzgünum derken bilmiyorum BASINI ne kadar takip ediyorsunuz..
peygamber efendimize hakaret, asagilayici bir filmi yahudi asilli bir sapik yapti.. ona canim ziyadesi ile SIKKIN..
burada ve her yerde protesler var...ortalik cook karisti..
Tarih boyunca çok sayıda hakarete yeltenen olmuştur sevgi ve rahmet peygamberine ancak hepsi yine tarihin tozlu raflarındaki yerini almıştır...insallah bu da alacaktir!!
O ise yer yüzünde çevrilen onca filme rağmen milyarlarca kalpteki en müstesna yerini korumuştur hep...
Bizim derdine düştüğümüz şey bir film hikayesi değil sadece.
Biz İslamiyet'in ayaklar altına alınıp ezilmeye kalkışılmasına ve O kutlu Peygamber (s.a.v)'e çirkin ve alçakça yapılmaya çalışılan saldırılara kalkan oluyoruz...
Bundada bir hikmet vardir bugun muslumanlarin icinde bulundugu durumu... ama su filmden sonraki tepkilere bak tum dunya muslumanlari birlesmis peygamberine ve dinine sahip cikiyor...
Bizler Tek peygamberin Tek ümmetiyiz!!Elhamdullilah...

Kimya

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
maalesef efendimize yapilan hakaret icerikli gerek sözlü gerekse bu gibi filmlerden oldukca hepimiz üzgünüz, ama bize düsen mücadelemizden vazgecmemek ve efendimizi dinimizi en son ana kadar korumak. Yüce Allah hepsini görüyor , insallah birgün islamiyete yapilan bu suclamalar hakaretler son bulur. asirlardir süre gelen bir önyarginin kurbanlariyiz ve gelecek nesillerimizde ne yazikki, helede yabanci ülkelerde yasayan müslüman kardeslerimize RABBIM bolca sabir versin ve mücadele edecek güc.

Kadersdf

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm.
Ben rüyamda sevgilimle bi köprüden geçerken telefonda bi kızla konuştuğunu görüyordum.Ona bunu dediğimde bana "Bir git sen" diyip yolumuzu ayırıp gitti.
Sonrasında ise arkadaşım ve eski sevgilisini rüyamda gördüm.Arkadaşım rüyamda eski sevgilisiyle tekrardan çıkıp, sonrasında çocuğun onu aldattığını söyleyip, ağlıyordu.

Rüya Tabircisi

Moderatör
Moderatör
Rüya Tabirleri
Selamun aleyküm.
Ben rüyamda sevgilimle bi köprüden geçerken telefonda bi kızla konuştuğunu görüyordum.Ona bunu dediğimde bana "Bir git sen" diyip yolumuzu ayırıp gitti.
Sonrasında ise arkadaşım ve eski sevgilisini rüyamda gördüm.Arkadaşım rüyamda eski sevgilisiyle tekrardan çıkıp, sonrasında çocuğun onu aldattığını söyleyip, ağlıyordu.
Kötü günlere işarettir.

Üst Alt