• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Al-i imran suresi'ni görmek

Deruni

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Es Selamun Aleykum Gönül sızım,

Ben gecmiste gordugum bir ruyayı size sormak istiyordum.

Gectigimiz ramazan ayinda gordum bu ruyayi. Durust olmam gerekirse, ben bu ruyayi gorene kadar Al-i imran suresini bilmiyordum.
Rüyamda nerede oldugumu bilmiyordum. Biraz los bir ortamda bir ses isittim. Bana bu süreyi okumam gerektigini soyluyordu. Uyandigimda surenin ismini unutmamak icin arastirdim ve Kuran-i Kerim'de Al-i imran suresinin oldugunu ögrendm. Sonra bir kac kez mealini okudum. Fakat rüyada ne anlama gldigini merak ediyorum.

Allah (c.c) sizden razi olsun, yar ve yardimciniz olsun.
Hayir ve dua ile.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykum selam Allah RAZI olsun kardesim.
Hayirdir insallah..
Rüyada Âl-i İmran Sûresini görmek, rızık ve berekete,
zekanın ve nefsin temizliğine delalet eder.

Kur'an-ı Kerim'den herhangi bir sûre veya ayet görmek hayra ve ilme işarettir. Zira Kur'an-ı Kerim Allah'ın kitabıdır ve Hakk'ın kelamıdır. Allah'ın kelamını okumak
elbette hayır ve saadetin ta kendisidir. Hadis-i şerifte: "Kim Rabbi ile konuşmayı seviyorsa Kur'an okusun!" buyurulmuştur. Bu sebeple kişinin Âl-i İmran Sûresi'ni
rüyada okuması veya görmesi, o kişinin halk arasında seçkin, günah ve hatadan beri olduğuna delalet eder..

İmam Cafer Sadık (a. s): Rüyada Al-i İmran suresini okumak; iman gücünüzün artacağına, dünya ve ahiret saadeti elde edeceğinize, dini konularda parmakla gösterilen biri
olacağınıza ve hacetlerinizin reva olacağına delaletir

Deruni

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleykum,

Allah (c.c) RAZI olsun, cok tesekkur ederim.

Hayrli geceler. Selam ve dua ile.

Üst Alt