• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada akrabasını uçuruma atmak

• Konuyu başlatan Kayıtsız Üye
  • Başlangıç tarihi
K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Selamun aleykum, rüyada akrabasını uçuruma atmak ne anlama gelir? cevaplayan herkesten Allah razi olsun simdiden. Biz kalabalik bir yerdeyiz akrabalarimiz var ben ucurumun kenarindayken teyzemin oglu geliyor, beni aşağıya salliyor ve güluyor sanki seytan kiligindaydi iyice salladi salladi korkuttu beni. Sonra ben onu ters cevirip asagiya attim kuzenlerimin hepsi de bana kizdi ama gercek gibiydi. Kalktigimda ayaklarım titriyordu bu rüyanın yorumu nedir acaba çok merak ediyorum.

*dialektik*

Rüya Yorumları
Üyemiz
Aleyküm selam, rüyada akrabasını uçuruma atmak yorumu;
Hayrolsun İnşaallah
Bu rüya sizin yakın zamanda mücadeleci bir sürece gireceğinize ve bir takım kavgalar edeceğinize yorumlanabilir( her şeyi en doğru Allah bilir)

Yaşantınıza çekidüzen verin. Çevrenizle iyi geçinin. Sırrınızı ve özelinizi ulu orta konuşmayın. Namaza ve Kur'an-ı Kerime önem verin. Gıybetten uzak durun. Bol sadaka verin.

Akrabalarınız arasında bir takım husumet olabilir. Siz hiç ilgili değilken bir anda kavganın ortasına düşme ihtimali var. Zarar görme durumunda iken atacağınız yanlış adım neticesinde zarar veren durumuna düşme ihtimaliniz var. Bol sadaka vermek kazım. dua edin. Kavgadan uzak durun. Şeytanın sağdan yaklaşmaları sonucu akrabalarınızı üzme ihtimaliniz var. İlişkilerinizi daha sağlam zemine oturtun.

Akrabalarınıza hediyeler verebilir onlara daha sıcak davranıp gönüllerini hoş tutmaya gayret edin.

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Allah razi olsun akrabalarimizla bir sorunumuz yok ama ben bu aralar cok sıkıntıdayım ve depresyondayim belki de onun bilinc altidir.

Üst Alt