• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada akan su görmenin tabiri

regedit

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleykum Sayın Hocam;

Sizden gördüğüm iki ayrı rüyayı yorumlamanızı rica ediyorum birincisini sabah namazına kalkmadan ikincisini de sabah namazından sonra uyuduktan sonra gördüm

1.Rüyam

Su gördüm
Su basıyordu bahçeyi
Bir kaç binanın arasında zemin kat seviyesinde betonla kaplı bir alan var ben orada yarışma benzeri bir organizasyona katılmışım belli aralıklarla sıra sıra konulmuş araba parçaları var bende onları birleştiriyorum
Yanıma hakem veya organizasyondan sorumlu genç biri geliyor sohbet ediyoruz yaptığımız işin çok kolay olduğunu söylüyor bende ona kendisinin yapamayacağını eğer yapabilirse istediğini yapacağımı söylüyorum
Eşimde vardı orda sonra çalıştığım alnı dolaşırken bir bölümünün su içinde olduğunu gördüm su temiz ve berraktı bir su bidonu bulup suyla doldurdum başka yere boşalttım boşalttığım suyun bir bölümü tekrar oraya geldi sonra başka bir yere suyu bidonla boşaltmaya başladım.
Su nereden geliyor diye inceledim toprak bir alandan geliyordu birileri suyun gelişini engellemek için kürekle önüne set germiş bir kısmı açıktı oradan geliyordu su.
Benim çalıştığım yeri temizlemek için boşalttığım sular sanki yokuş yukarı gidiyordu

2.Rüyam

Askeri fuar benzeri bir yerde gördüm
Askeri malzemeleri iş bitince topluyor sonra gene kuruyorduk
Çantalar gördüm sırt çantaları malzeme koyuyorduk
Sonra işimizi bozacak bir terörist çıkıyor ortaya askeri bir malzeme kaçırıyordu yakaladım onu uzaktan bize doğru kalabalık geliyordu komutanlar askerler siviller
Ben yakaladığım teröriste dua et komutanlar geliyor yoksa seni dedim ve dizimle kasıklarına vurdum yerde acı içinde yuvarlanmaya başladı
Sonra bir kamyon gördüm şoför ü su alıyor diye kamyonun kasasını köpük sıkarak izolasyon yapıyordu bende yardım ettim ona ama yine de su alabileceğini söyledim
yolda giderken tarlada yangın gördük şoför yangını söndürdü
Oradan bir dahaki geçişimizde durdu ve çocuklara dönerek şuradaki yanmış araziyi görüyor musunuz orayı ben söndürdüm dedi sırıtık.:,
Sonra teyzelerimi gördüm bize işlerimiz de bize yardım ediyorlardı.
Bir parkın içinde reklam yapılan dev ekranlarda dayımı gördüm konuşma yapıyordu
Oradan geçen komşu ve akrabaları onu tanıyor birbirlerine işaret ederek onu dinliyorlardı
Kızımı gördüm dedesi okul için sırt çantası almış ona
Çantan nasıl diye sordum eskisinden biraz daha pahalı bu dedi::komik..

Biraz karışık oldu ama yorum yapılacak nitelikteyse yorumlarsanız çok sevinirim

Teşekkür ederim
ALLAH’A EMANET OLUN…
duaa..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim Hayirdir insallah..
size bir SIR vereyim mi? Rüyalari ilk okudugumda Kalbimden Aklıma Düşenleri yazmak isterdim ama olmaz ki kacinci asirdayiz..
internet var google amca var her kes her yerde bir fikirler, yorumlar yapmakta..

Eyy muhacir Sen kim oluyorsun da Kalbinden Aklına Düşenleri yazma curettini gösteriyorsun diyor icimden bir ses!!
ama Benim meslegim, hizmettim hayattim insanlar ile ruh, psikoloji ve duygulari ile calismakta, yaşamakta, geciyor!!
elimden kac tane koruyuculugunu yaptigim insan,cocuk gecti.. her biri bir alem gibi okunmaya deger Allah-in en guzel mucizeleri, kainattin kitabi, idi...
yazana degil yazdirana bak!!! Aklından kalbine Düşürene bak!!

yine de olmaz!!Kalbinden Aklına Düşenleri yazamazsin! niye olmazsin!!
her Cuma seherinde kalbine düşen duayi da yapmiyormusun..?

Genişlik ve darlık sendendir Allah’ım!
Gönlümüze gökyüzü genişliği,yeryüzü bereketti ile lütfet.
Hayat yolumuz,yine karıştı,Hayat, bir puzzle gibi...bin bir parçaları var ve ben onları hikmet gözü ile birleştiremiyorum...
birileri hayat suyumun gelişini engellemek için kürekle önüne set germiş bunlari anca Sen açabilirsin ..amin..

ruyanizin yorumu;su akar yolunu bulur, insanlarda kendi yolunu kendi bulur. kimseye zorla bir şey verme isteyen olursa geri çevirme...

Hayatı,kaderin akışına bırakin!!sizin istediğiniz gibi değil de kaderin ilahi takdirin istediği gibi yaşamayı deneyin..
başınıza gelen ufak tefek şeyleri kabullenirseniz emin olun,Siz de ailenizde çok daha mutlu olacaksınız...
Herşey olabilir hayatta sizin dışınızda gelişen,ama unutmayin bunlar hepsi birer imtihan vesilesidir!!
Rahat olun.Yapacaklarınızı yine yapın.Ama sizin dışınızda gelişen hiç birşeyi kafanıza takmayın.Söyleceğiniz tek şey su:
DEMEK Kİ KADERDE BÖYLE OLMASI GEREKİYORMUŞ..

Engeller her zaman olacak bazen engelleri atlayacaksınız bazen de engelin basında bekleyeceksiniz..
Ama adımlar ya yavaş ya da hızlı bir şekilde sürekli devam edecek...ve her sey gelip gececektir!!

Hayatı ciddiye alın, önemseyin, ama sizin dışınızda gelişen sizin değiştiremeyeceğiniz şeyleri kabul edin...ve Allah`a havale edin!!
Lâ Havle Velâ Kuvvete İllâ Billâh.

Gün doğmadan neler doğar.
Eminim ki o hepimiz için en hayırlı olanı yaşatacaktır.
Hayatınızdaki her şeyi kontrol altına almayı beklemek yerine, sizin aslında yaşam Sahibinin, kontrolü altında olduğunuzu UNUTMAYIN...

Rüyada akan su görmek; sizin bilinc alti ve ruhsal durumunuzu ifade eder.psikolojide hayat kaynağıdır ve hayata enerji veren bir unsurdur.
Temiz su maneviyat, bilgi, tedavi ve bereket sembolüdür..

2.Ruyaniz:Rüyada askeri malzeme görmek; Otorite ve disipline karşı hassasiyetinize delalettir..
yinede Siz bu deliyi bir duyun;Otorite ve disiplinin yanina sevgi, saygi ,anlayisi da katmayi unutmayin..
yoksa Bazı şeylerin;faturasını çok daha pahalıya ödersiniz..
Kissadan Hisse..herkes kendi nasibini alir...
selamlar...

regedit

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah Razı Olsun Hocam;
Her zamanki gibi hem rüyamı yorumlayıp
Hemde kıssayla derin düşüncelere daldırıyorsunuz

Allah'a Emanet Olun...

Üst Alt