• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ailece öldüğümüzü görmek

çiğdemozer

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamun aleyküm rüyamda ailecek öldüğümüzü gördüm bizim dışımızda büsürü daha insan vardı. iki dağın ortasında oturmuştk hepimiz başım kaldırdığımda havanın bulutlu yarı karanlık olduğunu gördüm ben habire yanımdakinemi içimdenmi söylüyorum bilmiyorum Allah nerde görmeyecekmiyiz diyorum Allahı bekldiğimizi bilyordum sadece hemen sonra kendimi büyük binalrın içinde görüyordum tanımadığım bi adamla dükkana girdiğimi bişey aldığımı gördüm ne aldığımı hatırlamıyorum . şimdiden yorumunuz için Allah razı olsun ... Alllaha emanet olun

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
aleykum Selam.
Rabbim Ruyanizi Hayra cevirsin ins..
iki secenek iki duygu ve seven ,iki dunya ve secenek arasinda da ezildiginize de delaletir..
bazen insan Dis dunyasinda yasadigi olumsuzluklar İnsanın sürekli içinde ic dunyasini da etkileyip yaşadığı olaylardan doğan bilincalti rüyalarda gorebilmekteyiz..

Bu tip rüyalar genellikle depresyon yaşadığınız dönemlerde sık görülür ve sevdiklerinizi kaybetme korkusu vardir..
İnsan hayat evrelerinde doğar büyür öğrenir iş sahibi olur evlenir bir insan ile hayattini birlestirir..
hayatta bundan boyle her seye beraber yasarlar..
hayatta pek çok acı tatlı zorluklari beraber asarlar..
Allah cc. mutlulugunuzu huzurunuzu daim eylesin..
"İncitme sen kimseyi kimseye incinme hem
Güler yüzlü tatlı dil her ağızın balı ol

Nefsine yan çıkıp da Ka’be’yi yıksan dahi
İncitme gönül yıkma ger uslu ger deli ol

Güneş gibi şefkatli yer gibi tevâzu’lu
Su gibi sehâvetli merhametle dolu ol "
Hayirli gunler...

Üst Alt