• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ahtapot görmek

baharım

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm.yine ben geldım umarım iyisinizdir :) rüyamda otogar gibi bir yerdeyım ve tezgahlarda balıklar sıksık dizilmiş satılıyordu parlıyordu resmen balıklar :) ama otogarda satıldığı için balıkların taze olmadığını düşünüyorum. Bu arada ahtapot gibi bir balık görüyorum ve onun özürlü bir balık olduğunu söylüyorlar bana, kolları bacakları 3-5 tane ahtapotun içini görüyorum, içinde yediği solucanı görüyorum.
Beni bilyorsunuz 26 yaşında muhasebe işi ile uğraşıyorum.ablamın düğün hazırlıkları var çok az kaldı evlenmesıne rüyam onunla ilgili olabılır dıye söylemek istedım. Allaha emanet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Baharim Hosgeldin..Hamd olsun iyiyim Seni gorunce daha iyi oldum..Ablaniza Sevindim..Allah mutluluklarini daim eylesin..
Hatirlarsaniz Daha ilk gunden Sizin ablaniz hakkinda ufak, tefek endiseleriniz vardi..Hic bir sey hatasiz, kusursuz degil..
Dertler ahtapot gibi sarmış, dört bir yanımı
Aynı düşünceler ,endiseler arasinda Bir O yara dan bu Yara ya sanki halay cekiyorum..
Zaman zaman sebebini bilmedigim bir iç sıkıntısı yasiyorum..
Sabrediyorum başıma gelen sıkıntılara çünkü dert varsa sebebi var biliyorum..
ama bazen yasadiklarim ile başedemiyorum,
Yoruldum artık..Eyy Hayat...tam Dertlerimden kurtulamıyorum..derken
Allah-in rahmet ve merhamettine Siginip Selamette eriyorum..
ruyaniza Hayirdir insallah diyelim Rabbim Hayra cikarsin insallah..
"tezgahlarda balıklar sıksık dizilmiş satılıyordu parlıyordu resmen"
Bu düğün hazırlıkları sirasinda yasiyacaginiz ufak, tefek terslik ve SIKINTILAR ..
Solucan Çevrenizde kötülüğünüzü isteyen insanlar lakin ahtopot onu da hal etmisti...:tamam:.

Rüyada ahtapot görmek, birden fazla işe girişileceği ve bu işler başarıli ve Hayirli bir sekilde sonuclanacagi seklinde yorumlanir Allahu Alem..
Hadi Gozunuz aydin artik SIRA size geliyor..utngc..
bakarsiniz düğünde bir de Atli prensinizi fark edebilirsiniz..
Belki biraz Kisa boylu genis yurekli insan gibi mert biri olsada Baharimda yeserse diyorum..
Selamet ile Hayra Kalin...Allah a emanetsiniz..

acilangul1

baharım

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun :) Rabbim hakkımızda hayırlısını versın hayırlı ınsanlar çıkarsın karşımıza:)amin

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Rüyada ahtapot görmek birden fazla işe girişileceği ve bu işler başarıli ve Hayirli bir sekilde sonuclanacagi seklinde yorumlanir Allahu Alem..
Hadi Gozunuz aydin artik SIRA size geliyor..
bakarsiniz düğünde bir de Atli prensinizi fark edebilirsiniz..
Belki biraz Kisa boylu genis yurekli insan gibi mert biri olsada Baharimda yeserse diyorum..
Selamet ile Hayra Kalin...Allah a emanetsiniz..

Üst Alt