• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ağlayan erkek görmek

zizi

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm,
Öncelikle çok güzel bir site,rüya tabiri yapılıyor olması da ayrı bir hoşluk hepinizin emeğine sağlık... Allah razı olsun...
Rüyamda ben bir erkekle öpüşürken (kim olduğunu bilmiyorum) sırtım kapıya dönük içeri sevdiğim çocuk (birbirimizi tanıyoruz konuşuyoruz ama ilişki durumu yok) girmiş ama ben onu farketmemişim,arkamı dönünce onu gördüm gözleri kıpkırmızıydı,mahsun kafası önde oturuyor bende yanımda ki kıza ne oldu dedim ağladı dedi...
Şimdiden çok teşekkür ederim, hayırlı ramazanlar...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim Hayirli Ramazanlar.. sitemizi begendiginize sevindim..
Güzel bakan güzel görür. Güzel gören güzel düşünür . Güzel düşünen hayatından lezzet alır Güzel, doğru ve dürüst İş Yapan, Daha da Güzeline Kavuşur..
Rabbim cumlemizden RAZI olsun..

Hayirdir insallah..
bugünlerde Duygusal hayatınızla ilgili olarak yaşadığıniz çelişki,ikilemden kurtulmak için biraz zamana ihtiyacınız olabilir seklinde yorumlanir..
Zaaman büyük bir nimettir..bilinmiyenlerin de olusmasi ve gun yuzune cikmasi icin bize bahs edilen bir firsattir..

Rüyada ağlayan sevdiğinizi görmek ;Bu insanın derin üzüntü yaşayan ve bunu dışarı yansıtmayan olgun biri olduğunu simgeler.
Her zaman adil Dürüst ve samimi olun ve niyettinizi de vicdaniniz ile bir kontrol edin!ki huzura ereseniz...

Gerçek aşk besleyicidir ruhu güçlendirir. Sıradan aşk sadece egonu besler... unutmayin Bunu...
Özür dilemek de basittir kalp kırmak da... Ancak ikisi arasındaki enerji çok farklıdır; birisi fetheder birisi zulmeder...

Çevrene bak; Yalnız sen değilsin; Sıkıntı üzüntü ve acıyla kıvranan Yalnız sen değilsin;
Dünya cenderesinde ezilen Yalnız sen değilsin; Umduğunu bulamayan Yalnız sen değilsin; Aşk acısı içinde tükenip yok olan...
Belki başkasına oranla,Senin gülmen gerek.. Haline şükredip sevinmen gerek ... !
Selamet ile hayra kalin..

acilangul1

Üst Alt