• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ağlamak

İLiM DiLeNcİsİ

Rüyalar aleminden
Süper Mod
islami rüya tabirleri rüyada ağlamak islami, rüyada ağlamak üzülmek, rüyada hıçkırarak ağlamak, rüyada ağlamak ne anlama gelir, rüyada ağlamak neye çıkar,rüyada ağlamak yorumu, rüyada sessizce ağlamak
Rüyada ağlamak hatalarınızdan ve günahlarınızdan pişmanlık duyduğunuza işarettir.

* Sessizce ağlamak: Üzüntü ve sıkıntılardan kurtulmaya işarettir.

* Bağırarak ağlamak: Başınıza gelecek kötü bir dert olacağına işarettir.

* Gözden yaş gelmediğini görmek: Beklentilerinizde hüsrana uğrayacağınız anlamına gelir.

* Ağlamadığınız halde gözden yaş gelmesi: Beklentilerinizin gerçekleşeceğine ve muradınıza ereceğinize işarettir.

Rüyada ağlamak bazı kere sevinç, bazı kere de kedere işarettir.

Rüyada yüksek sesle ve feryat ederek, elini yüzüne vurarak, söz söyleyerek, yakasını paçasını yırtarak ağladığını görmek, uyanıkken bu şekilde ağ lamaya delâlet
eder.

Rüyada Allah korkusundan, Kur'ân-ı Kerim dinlemek veya hatalarını hatırlayarak ağlamak, ferah ve sevince ve iyi akıbete delâlet eder.

Ve yine ağlamak, yüce Allah'tan korkmaya, rahmetin inmesine, muhtaç olan kimseler için de yağmura işaret eder. Çünkü gözyaşı olan yere rahmet iner. Ağlamak
bulunmaz sermayedir.

Ebu Said El-Vâiz demiştir ki:
- Rüyada tanıdığı bir insanın vefat ettiğini ve buna ağladığını görmek, gördüğü gibi çıkmaya, keder ve hüzne işaret eder.

Ağlamadığı halde gözlerinden iplik iplik yaşlar aktığını görmek, murada ermeye ve sevince işaretle tabir olunur.

Câfer-i Sadık (r.a.) demiştir ki:

- Rüyada ağladığını sonra güldüğünü görmek, ecelin yaklaştığına işarettir. Çünkü dünya müminin zindanı mesabesindedir, burdan kurtulmak sevinç getirir.

Konuyla ilgili okuduğunuz çeşitli yorum ve tabirlerden sonra, gördüğünüz rüyadan kendinizle ilgili bir fikir edinebilmek için burayı da mutlaka okuyunuz...

Bilal Basoglu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
ruyada aglamak

Selamun aleykum,

Ruyamda tek hatirladigim agliyordum aglamaya baslarken yagmur yagiyordu sanki..
Dizlerimin ustundeydim aglarken..

Allah'a emanet olun..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam hosgeldiniz kardesim...
Masallah Size...ilk Ruya yorumunuzu gordugumde akli havalarda..Saf,kendini kaybetmis Sevda Yolunda
diye icimden gecirmistim lutfen HAKKINIZI helal edin..
nerden bilebilirdim ki o Kucuk YANLIZ dunyasinda kendisinden baskalari ailesini de dusunebilecegini...
Kimileri de vardır çok bilgisi vardır ama insanligi YOKTUR.. kimiside boyle Sizin gibi fazla yasi yoktur ama insanligi merhametti duygusaligi vardir..

olaylar değil bu olayları nasıl yorumladığı ve nasıl anlamlandırdığı önemlidir...

Rüyada ağlamak görmek büyük olasılıkla gerçek hayatta karşılaştığınız olumsuz durumların, duygularınız üzerindeki negatif etkisini sembolize eder.
Ağladığını görmek aynı zamanda korkularını ve hayal kırıklıklarını üzerinden atmak, duygusal dengeyi yeniden sağlamak için kullanılan bir yöntemdir.
Aynen uyanık yaşamda olduğu gibi rüyanda ağlamak iyidir...
Sonrasi ferahliktir Allah-in izni ile Hayirli geceler...

Bilal Basoglu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Helal olsun abla.. Sende hakkini helal et..

deryaca

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüya da ağlamak

Rüyamda erkek arkadaşımın fotoğrafını gören babam bu kim diye sorup sonra da ağlamaya başlıyordu. Aynı gece çok yakın bi kız arkadaşımda rüyasında beni ve babamı görmüş beni istemeye geldiklerini evlendiğimi söyledi. lütfen rüyamı yorumlar mısınız?

selbi01

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
S.A. Hayırlı günler.abimin eşi, yengem beni rüyasında görmüş.çok etkilendim,sizinle paylaşmak istiyorum.Geniş bir alanda kalabalık bir ortam da ben yere yatmışım,[üstümde beyaz örtü var,yüzüm bile görünmüyormüş] aglıyormuşum.etrafım çok kalabalıkmış.çogunluk erkeklermiş.yan tarafta dönsen,mekke ve medine varmış.ben gidemiyorum diye aglıyormuşum.o anda gaybdan bir ses,Mekke ye,Medine ye girebilir.demiş.şimdiden yorumunuz için,duaa.. Allah razı olsun.Teşekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayırlı günler Hayirdir insallah..
ruyada ağlamak: Üzüntü ve sıkıntılardan kurtulmaya ferahliga işarettir.

Rüyada ağlamak görmek büyük olasılıkla gerçek hayatta karşılaştığınız olumsuz durumların, duygularınız üzerindeki negatif etkisini ifade eder.
Rüyada ağladığını görmek, üzülmek, aynı zamanda korkularını ve hayal kırıklıklarını üzerinden atmak için kullanılan bir yöntemdir.
Aynen uyanık yaşamda olduğu gibi rüyanda ağlamak iyidir...
hayirli gunler.. yoksa umre yolculugu mu var...?

duaa..

HicranN

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada aglamak

Selamün aleyküm Gönül sızım kardesım, kusura kalmayasın senide yoruyorum lakin etkisi altında kaldıgım rüyaların ne manaya geldiğini de çok merak edıyorum. Rüyamda küçük iki dağın arasında dere var ama derede su yok kurumuş. Annem kurumuş derenın ortasında bana bakıyor, iki halalarım yengem ve ölmüş babaannem yan yana oturmuşlar, bende onların karsısında ayaktayım. icin icin aglıyorum, gözlerimden okadar cok yaş gelıyorki akıyor sanki. Bir taraftan halamlara konusuyorum ama onlar benimle konusmuyor, babannem bana bile bakmıyor, bende anneme dogru yürüyorum. Daha önce rüyalarımdada gördugum gibi, düşünüyorum, beni kimse görücülüğe gelmiyor 30 yaşına girdim evde kaldım diye üzülüyorum. Anneme diyorum ki, anne bak iş yerimdede bir suru evde kalmıs kızlar var diyorum. Sonra deniz kenarında denizi seyrediyorum. Nedir bu kardeşim rüyalarımda hep kendimi bekar evde kalmiş bir kız olarak görmem, nasıl yorumlarsınız. Selametle kalın kardesım.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
aleyküm selam Rüyaniz Hayr olsun..
Evli bir kadın kendini bekar olarak görürse saflık, arınma göstergesidir..bazen de evlilikte aradığı ideal eşi bulamamasıdır..

Rüyada ağlamak bazı kere sevinç, bazı kere de kedere işarettir.
Rüyada ağlamak görmek büyük olasılıkla gerçek hayatta karşılaştığınız olumsuz durumların, duygularınız üzerindeki negatif etkisini ifade eder.
Rüyada ağladığını görmek, üzülmek, aynı zamanda korkularını ve hayal kırıklıklarını üzerinden atmak için kullanılan bir yöntemdir.
Aynen uyanık yaşamda olduğu gibi rüyanda ağlamak iyidir.. günahlarını da yıkar!!Hataları da siler...
zaman zaman ağlayıp nefeslenmek ,rahatlamak gerekiyor yağmur sonrası toprak kokusu gibi güzel ve berekelidir..

"Rüyamda küçük iki dağın arasında dere var ama derede su yok kurumuş "
İki dağın iki derdin arasında kalmışam.. Umudunuzu yitirdiğinize delalettir..
Unutmayin Allahü teâlâ insanları dert ile, bela ile imtihan eder..bazen zorluklarla karşılaşıyoruz,bazı insanlar hayatımızı zorlaştırıyorya da herkes farklı şekilde imtihan ediliyor..

hayat mı zor olan yoksa biz mi onu zorlaştıriyoruz...? Evet biziz onu zorlaştıran. Aslında anormal olan da bu.
Suçluyu gösteren okların bizi işaret etmesi...

Beni hayat değil,hayatımın içine edenler bezdirdi, bu yüzdendir keskinleşmelerim ve gözyaşlarımı içeme akıtmalarım...
Ne garibtir ki,canımı yakanların canı yanınca yine ilk koşan olmaklığım.
Ama hiç birşey eskisi gibi olası değildi de sadece vicdanımın sesini dinlemek...el uzatmalarım...
Ya ben garibim ya hayat,çözemedim ve dahi buraya alışamadım gitti...
ufak bir YAZI kissadan hisse.. selametle...

büşracık

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamünaleyküm kardeşim,
rüyamı yorumlayacağın için öncelikle teşekkür ederim. ben rüyamda şuan kavgalı olduğumuz erkek arkadaşımı gördüm. bizim evdeyiz fakat, evimiz şuan oturduğumuz ev değil farklı daha büyük bir ev. annemler evde sanırım bizimkilerle tanışmaya gelmiş ama biz yine kavgalıyız o yüzden soğuk davranıyoruz birbirimize. annemde ne zaman barışacaksınız diye soruyor bende bilmiyorum diyorum. sonra odada otururken birden bana sarıldı ve beraber hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladık, sanki bütün dertler bitiyordu biz ağlarken.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam kardeşim Rüyaniz Hayr olsun..
"birden bana sarıldı ve beraber hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladık"
Rüyada hıçkırarak ağladığını görmek;ikinizinde,birbirinizin üzerine kendi duygularınızı empoze etmeye çalıştığınızı, birbirinize duygusal baskı uyguladığınızı ve
birbirinize büyük üzüntü verdiğinizi simgeler...

Empati yapmayı öğrenelim, yoksa aptalliklarimiz ile birbirimizi yok edeceğiz..Empati yapmayı öğrenin
Yoksa ikinizin de Sevda dolu yüreğinizin yitip gitmesine izin seyirci olursunuz EMPATİ SAKİNLEŞTİRİR..Selametle..

zeyno

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada ağlamak

Selamun aleykum Gonulsizim abla,
Nasilsin? Birşeyler yazmayali çok uzun zaman oldu. Affina siginarak sana bir ruyami anlatmak istiyorum.

Rüyamda aynanin karsisinda hüngür hüngür agliyordum. ancak aynada kendime baktigimda yuzumde gülümseme vardı. Nasil olur bu diye hayrete düştüm. Ben çok uzgun bir şekilde hickirarak ağlarken aynada ki suretim gülümsüyor hatta oynar gibi hareketler yaparak sanki dalga geçiyordu benimle.

Hayir olsun inşallah.

Hayirli günler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam kardeşim est. biz hafif insan olmaya çalışıyoruz,Hafif insan,üzerinde yük olmaz, kapris yapmaz, arayınca suratıni asmaz!
Muhabbetlidir!! işin düştü de arıyorsun, yazıyorsun demez. aklına gelince bir ferahlama hissedersin ve sadece ararsın ve Rüyani yazabilirsin...

Her zaman orada islamiforumlar.net ailesinde ve 1 sene önce bıraktığın yerden devam edersin anlatmaya, sabırla dinler seni bir 2 sene daha aramayacağını bildiği halde
içtenlikle güler anlattıklarına, güldürür,hikayeleri ile seni de, akıllıca tavsiyeler verir ve yarın yine görüşecekmişsiniz gibi selametle hayat yoluna devam et der...

Başkalarının canını sıkmamak hafif olmaktır.
Çok meraklı olmayıp, herşeye burnunuzu sokmamak, karşınızdakini yormamak hafif insan olabilmektir. Bırakın ruhunuz da hafiflesin, vücudunuz da. Hatta hayatınız bile hafiflesin.
karşınızdaki insanların hayatlarını kolaylaştırmayı deneyin.
Sevdiğiniz insanı kıskançlıklarınız ve asabiyetiniz ile boğmak yerine, onu anlamaya çalışmanın hafifliğini tattırın hem kendinize, hem de ona.

hafif olmaktan kastım...kolaylaştırıcı olun...kimseye yük olmayın.Hareketlerinizle de, tavırlarınızla da,kaprisleriniz ile de hayatınızla da kolaylaştırıcı olun.
Sevgi ile severek, sevilerek hayatınizi kolaylaştırin..Yoksa birilerine Ağır gelirsinizde Sizi sevdiklerine rağmen bu ilişki
yürümüyor zannımca diyerek ayrılmak istiyebilir..
Kıssadan hisse...

Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada ayna görmek;
ilginçtir. Ayna rüyası, olacak bir çok şeyi açıklar.ayna arkasında sır olduğu için aynadır..Her insan ,insana aynadır. aslında.
Aile, arkadaş, patron, sevgili olarak gördüğümüz yüzlerce ayna vardır etrafımızda.
Kimine aşık oluruz, kiminden nefret ederiz. Kimine şefkat duyar, kimiyle kavga ederiz. Ya şikâyet ederiz, ya da şükrederiz.
Ama bilmeyiz ki onların hepsi aslında kendimizdir…

Bir ayna arıyorum ;yaratılışımın inceliklerini bana gösterecek.
Bir ayna arıyorum ;özümü yüzünde seyredecek
Bir ayna arıyorum ;beni ne eksik, ne fazla yansıtacak.
Bir ayna arıyorum ;hatâlarımı ,kusurlarımı merhametiyle setredecek.
Bir ayna arıyorum ;Kendim'e,kendimden başka çıkış yolu olmiyan,hem özüme hem yol hem yolcu olacak!!
Meğer ben, bana ne zor yol ve yolcuymuşum...

Benim yüzümü gösterecek camdan aynaya değil,özümü gösterecek candan ayn'ıma ihtiyacım var..

oysa insan insana AYNA-dir!!
Sen değiştikçe hayatın değişir.. Sen çirkinleştikçe aynadaki görüntü çirkinleşir. Sen ne kadar güzelsin, ne kadar doğrusun, ne kadar temizsin ona bak!
Ya kabullen kucaklaş kendinle, ya da tamir et gördüğün yanlışlarını.. Ancak bu şekilde aynalar ve Rüyalarin ile barışır huzura kavuşursun..

"Ben çok uzgun bir şekilde hickirarak ağlarken aynada ki suretim gülümsüyor"

İçin avaz avaz ağlarken, dışının sessizce kabullenmesi ve gülmenize yorumlanir...yada ağlamanın ardından gülme gelir olarak yorumlanir..

Rüyada ağlamak görmek;
büyük olasılıkla gerçek hayatta karşılaştığınız olumsuz durumların, duygularınız üzerindeki negatif etkisini sembolize eder.
Ağladığını görmek aynı zamanda korkularını ve hayal kırıklıklarını üzerinden atmak, duygusal dengeyi yeniden sağlamak için kullanılan bir yöntemdir.
Aynen uyanık yaşamda olduğu gibi rüyanda ağlamak iyidir... Ağlama değmez hayat bu gözyaşlarına....

zeyno

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Anlayisin ve güzel tavsiyelerin için çok tesekkur ederim. Allah razi olsun...

busram.

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada ağladığını görmek rüyada ağlamak yorumu.
Selamun aleykum, iyi aksamlar.
Rüyamda kalabalık bir ortam da oturuyoruz, ben küçük deftere bir şeyler yazmaya başlıyorum, ne yazdığımı tam bilmiyorum hatırlamıyorum ama babam yazdıklarımı görüyormuş. Kafamı yukarı kaldırıyorum babam okuyor yazdıklarımı gülümsüyorum babama babam oturuyor dizine yatıyorum. Ağlıyorum boş ver baba sen üzülme görmedin varsay okumadın varsay sen canını sıkma diyorum daha çok ağlıyorum dayanmak zorundayım diyorum. Etrafımızda ki kişiler bizi görmüyor, babamda ağlıyor benimle birlikte ben nasıl görmemişim diye...
Çok etkilendim rüyamdan. Yasım 20, adım Büşra. babam 46 yaşında, adı Halim. Teşekkür ederim iyi akşamlar.

tozduman

Moderatör
Moderatör
Rüyada Ağlamak

Selâmün Aleyküm. Rüyamda bir otobusteyim bir sürü insan var. Bir adam imanini anlatıyor bana, bende ona mahçup bir şekilde; Allahi seviyorum diyorum dedikten sonra yaşlar suratıma akıyor ılık ılık. Allah razı olsun Teşekkür ederim. .

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Rüyada ağlamak ile alakalı rüyalar kişinin yaşantısına, yaşadığı hayata göre değişir..

Rüyada ağlamak duruma göre bazen olumlu, bazen de olumsuz haber verir. Rüyada ağladığını gören kimse, eğer ağladıkça sıkıntı duyduğuna dikkati çekiliyorsa bu rüya olumsuz, eğer sükunet içerisinde ağladığına dikkati çekiliyorsa, bu rüya olumlu haberler alıp, mutluluk yaşayacağının işaretidir.

Rüyada Allah korkusundan, Kur'ân-ı Kerim ,yada imani,dini sohbet dinlemek veya hatalarını hatırlayarak ağlamak;
Hidayette ferah ve sevince ve iyi akıbete delâlet eder.
ağlamak, yüce Allah'tan korkmaya,Allah'i sevmesine, rahmetin inmesine, muhtaç olan kimseler için de yağmura ,ihtiyacı olan yardıma işaret eder. Çünkü gözyaşı olan yere rahmet iner. Ağlamak,bulunmaz sermayedir.selametle..

tozduman

Moderatör
Moderatör
Rüyada ağlamak ile alakalı rüyalar kişinin yaşantısına, yaşadığı hayata göre değişir..

Rüyada ağlamak duruma göre bazen olumlu, bazen de olumsuz haber verir. Rüyada ağladığını gören kimse, eğer ağladıkça sıkıntı duyduğuna dikkati çekiliyorsa bu rüya olumsuz, eğer sükunet içerisinde ağladığına dikkati çekiliyorsa, bu rüya olumlu haberler alıp, mutluluk yaşayacağının işaretidir.

Rüyada Allah korkusundan, Kur'ân-ı Kerim ,yada imani,dini sohbet dinlemek veya hatalarını hatırlayarak ağlamak;
Hidayette ferah ve sevince ve iyi akıbete delâlet eder.
ağlamak, yüce Allah'tan korkmaya,Allah'i sevmesine, rahmetin inmesine, muhtaç olan kimseler için de yağmura ,ihtiyacı olan yardıma işaret eder. Çünkü gözyaşı olan yere rahmet iner. Ağlamak,bulunmaz sermayedir.selametle..
Allah razı olsun. Teşekkür ederim.

C

CNS17

Kayıtsız
Misafir
Selamün aleyküm.. Rüyamda gerçek hayatta beni istemeyen birinin beni öğrendiğini ve yine istemediğini gördüm ve ben ağlıyordum. Bu konuda kafam karışık bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler...

mutlusonsuz

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada ağladığını ve güldüğünü görmek

Merhaba hocam. Halam beni bu gece rüyasında iki kere görmüş. İlkinde ağlıyormuşum. Ama sesli bir şekilde değil. Sadece gözlerim yaşla doluymuş. Sonra gülüyormuşum. Kahkahalarla değil sessizce tebessüm ediyormuşum. Ve çok mutluymuşum.

Üst Alt