• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Ruyada agladigini gormek

nuricihan

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
hayırlı günller ablacığım rüyamda iş yerinde birinin benden hoşlandığını gördüm ve bunu birçok kişiye söylemiş benimle ilgili yazdığı bir kağıt elime geçiyor kağıtta (bu benim ilk kırım) diye yazıyor bunu okuduğumda kendimi kaybediyorum ona hiç ümit vermediğimi söylüyorum bu sözün çok ağır olğunu hak etmediğimi söylüyor yüzüne tükürüyorum ağlıyorum bu kişi aslında çok zengin olduğunu burda öylesine çalıştığını ve işi bırakacağını söylüyor ablacığım bu insan gerçek hayattada bana yaklaşmaya çalışmıştı ama ben buna izin vermeyince uzaklaştı

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayirli gunler hosgeldiniz kardesim...
Hayirdir insallah..
önemli olan olaylar değil bu olayları nasıl yorumladığıniz ve nasıl anlamlandırdığıniz gosterdiginiz tepkidir..

Rüyada ağlamak; büyük olasılıkla gerçek hayatta karşılaştığınız olumsuz durumların duygularınız üzerindeki negatif etkisini sembolize eder.
Ağladığını görmek aynı zamanda korkularını ve hayal kırıklıklarını üzerinden atmak duygusal dengeyi yeniden sağlamak için kullanılan bir yöntemdir.
Aynen uyanık yaşamda olduğu gibi rüyanda ağlamak iyidir...
Sonrasi ferahliktir Allah-in izni ile konusun...
Rahat olun...
Rüyada birisinin yuzune tükürdüğünü görmek; kontrolü kaybetmek, ya fiziksel ya da duygusal bazı kaygıların olması anlamına gelir..
Siz kendinize SAYGI duydukca Size hic kimse SAYGISIZLIK yapamaz...
Hayirli geceler...

L

Leylamelissa

Kayıtsız
Misafir
Rüya agladigini görmek

Merhaba
Rüyamda sevdigim erkek agliyordu..
Arkadaslariyla kavga ediyordum sonra onu yanima cagirdim ve bagirdim, kizdim oda aglamaya basladi.. Kendisiyle 3 aydir görüsmüyoruz. Kisa zaman önce nennesi vefaat etti bas sagligi diledim ama nasilsin diye sormadim..

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Merhaba
Rüyamda sevdigim erkek agliyordu..
Arkadaslariyla kavga ediyordum sonra onu yanima cagirdim ve bagirdim, kizdim oda aglamaya basladi.. Kendisiyle 3 aydir görüsmüyoruz. Kisa zaman önce nennesi vefaat etti bas sagligi diledim ama nasilsin diye sormadim..
Misafir olarak, kayıt olmadan boşuna yorum istemeyin! Yorumlar sadece üyelere yapılıyor diye, kocaman yazdık. Demek ki anlamayan anlamıyor!

Üst Alt