• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ağaç sulamak

cihanıay

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba
Rüyamda tanıdığım birinin ailesinin köyündeydik ahşap bir ev vardı,önünde iki sıra uzunlamasına yeşillenmiş ağaçlar ve ağaçların arasında yeşil renk hortum vardı hortumu aldım ağaçları suladım.Evde anlayamadığım bir kalabalık vardı sonra kapının önünde tanıdığımı söylediğim kişinin halasıymış renkli gözlü bir bayandı elinde Kuran-ı Kerim vardı ve arkadan Kuran sesi duymaya başladım kadın konuşmaya başlayınca yada konuşmadan önce okumuş sonra konuşmaya başlamış da olabilir tam olarak hatırlayamıyorum ve beni yiyenine tanıdığım kişiye istedi Allah'ın emri ile,bende o beni istemez ki diye cevap verdim.o sırada yiyeni karşıdan geldi mavi ceket,mavi yelek giymişti.Halasıyla içeri girdiler.ben kapının önündeki arabaya raslandım orada durdum.yiyeni içer den çıktı kapının önünde duyabileceğim şekilde o halen kendisini istemediğimi sanıyor diye bağırdı dönüp baktım gel buraya dedi.daha sonra deniz kenarında beyazlarla süslenmiş çok büyük bir çadırın içinde aşırı bir kalabalık bizim nikahımız kıyılıyormuş.Hoca 600 lu bir rakam söyledi tam hatırlayamıyorum,o sırada insanlar öyle bir coştu herkes tekbir getirmeye başladı bende tekbir çektim ama öyle bir Allah'u Ekber dedim ki herkesin sesini sesim bastırdı.Başka bişey hatırlayamıyorum.

Özür dileyerek birşey daha eklemek istiyorum ben yaklaşık 3/5 yıldır rüyalarımın çoğunda kendimi hamile,bebek emzirirken yada kucağımda bebeğim vs o şekil görüyorum?

Şimdiden teşekkürler ederim.Allah razı olsun.Hayırlı günler,saygılarımla...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba,Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada ağaç sulamak;
Hαyırlıdır!!rüyayı gören kişinin αçık yürekli, temiz kαlpli, dini inαncı kuvvetli ve iyi bir insαn olduğu αnlαmınα gelir. Hαk yolundα mαkbul ve güzel işler yαpmαyα,
bundαn dolαyı vicdαn rαhαtlığı içinde olmαyα, hαkkα yαklαşmαyα, mαnevi olαrαk dα güçlenmeye işαret eder.
Rüya sαhibinin yαptığı hαyır işlerinden duyduğu huzuru ve hαzzı bαşkα hiçbir şeyden αlαmαdığınα ve bundαn αslα vαzgeçmeyeceğine delαlet eder..

Rüyada tekbir getirmek, tekbir getirdiğini görmek;
gerçek yaşamınızda bir tövbeye ve bu tövbe sonrası sevinç ve ferahlığa ulaşmaya işaret eder.
bu rüya rakibine, düşmanına karşı galip gelmeye de işaret edebilir.

"rüyalarımın çoğunda kendimi hamile,bebek emzirirken yada kucağımda bebeğim vs o şekil görüyorum?"
Geçici sıkıntılar sonrası ferahlık ,yenilik yaşayacağını belirtir,yorumlanir..

kimi insan yaşadığı zorlukları bahane edip Allahtan uzaklaşır. ..
kimi insanda yaşadığı zorlukları vesile edip Allaha yakınlaşır...
Mevlana derki: her zorluğun sonunda doğan bir ışık vardır...
eğer elinize değen diken yaralarıyla kan revan içinde kaldıysa güle dokunmanıza çok az kalmış demektir.

Her sıkıntının ardından bir ferahlık vardır” inşirah suresinde rabbim böyle vad etmiş bize. öyleyse şöyle bir silkinip Dua ve Sabır ile kendimize gelelim...

acilangul1

Üst Alt